T

Binbaşı
15 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
32 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
3 yıl
Samsung 50Q60T mi Philips 50PUS8505 mi?
Merhaba , başlıkta yazdığım 2 tv den birini almayı düşünüyorum. Tecrübesi olan veya teknik bilgilisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. kullanım %90 dizi yada film ve genellikle karanlık ortamda kullanılacak. Şimdiden teşekkür ederim.
T
10 yıl
satılık elektro gitar amfi ve prosesor
T
10 yıl
En iyi şekilde müzik dinlemek için 2+1 yada 1+1 speaker tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar , şu an kullandığım speaker emektar logitech x230 , çok fazla şikayetçi olmasamda daha berrak, daha kaliteli müzik dinlemek istiyorum, amaç sadece pc den müzik dinlemek olacak , oyun film v.s önemli değil , bütçe esnek diyelim yeterki sesleri iyi bir şekilde duyabileyim(bose gibi 700 watt speakera ihtiyacım yok amaç sadece temiz ses yüksek olması önemli değil), üzerinde tweeter olan bir sistem düşünüyorum ,hatta aklımda creative T40 var, tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim , bu arada logitech z906 dinledim arkadaşımda onun için z623 ü eledim diyebilirim. ilgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim
T
12 yıl
Phenom II x6 1100t b.e Hava Soğutma Dünya Rekorları
Test Sistemi

1100t B.E (Başlıkta yazıyor zaten )

Crosshair V Formula

Team Xtreem lv 2133mhz 2x4Gb

Thermalright Ultra 120 Ext. Rev C3 (Emektar)

Thermaltake 70 cfm fan

Asus turboV Evo beklemediğim şekilde arızalar çıkardı testlerin hemen hemen hepsinde aldığım hızlarda boot etmek zorunda kaldım haliyle yavaşlattı beni,ayrıca işlemci beklediğimden takoz çıktı


max frekans

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

super pi

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

pifast

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

wprime 32mb

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
T
12 yıl
.
.
T
12 yıl
ATHLON II X2 260 4511.18 MHZ AIR COOLING WR1
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

paylaşım tamamen teşvik amaçlıdır...
T
12 yıl
Fiesta Flair enjektör temizleme katkı maddesi hakkında yardım.
merhabalar , 2000 model 125.000km de fiesta aracım var, alt devirlerde çekişi düşük,zaman zaman rolantide çok titreme yapıyor ve yakıtı yüksek, enjektör temizleme katkı maddelerini biraz araştırdım faydası var diyenlerde olmuş faydası yok diyenlerde hatta bir kişi motor eski olduğu için zararı var demiş, tecrubesi olan yada konuyu bilen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum marka olarakta yazarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
T
13 yıl
Beyaz Eşya Tavsiyesi
merhaba arkadaşlar yakında evleneceğim için bu hafta beyaz eşya almayı düşünüyorum, 3 parça için (buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi) bütcem 2800-3000tl arası, ödemeyi peşin yapacağım, marka model tavsiye ederseniz sevinirim, aynı marka olursa daha iyi olur, ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
T
13 yıl
1300 - 1600 tl. arasi lcd tv tavsiyesi
merhaba arkadaslar basliktaki fiyat araliginda 40" lcd tv tavsiyenize ihtiyacim var amac tv seyretmek belki bazen pc baglamak ,ilgilenen arkadaslara simdiden tesekkurler.
T
13 yıl
LG P503 rehber yardım
merhaba arkadaşlar, lg p503 telefon kullanıyorum ,bu gün simkartım bozuldu ve yeni simkart aldım, rehberde normalde kimse görünmüyor fakat numarayı çevirince rehberdeki kayıt ismi ne ise ismini gösteriyor yani biryerlerde kayıtlı numaralar ama nerede bulamadım , nasıl bulabileceğime dair bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.