J

Yarbay
31 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
130 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
J
4 yıl
SEYAHAT İZİN BELGESİ ALMAK İÇİN KUYRUĞA MI GİRMEK LAZIM?
E-Devlet ve Alo 199 çalışmıyor.

Bu belgeyi almak için insanları bir araya topluyorlar, hastalığın yayılmasını hızlandırıyorlar. Bir online başvuru sistemini bile yapamayan Devlet olmaz olsun!!!!
J
5 yıl
HÜRRİYET kafayı kuma gömmüş!
http://www.hurriyet.com.tr/

Hürriyet Web sitesi ana sayfasında seçimler, İmamoğlu vs. hakkında tek bir haber yok. 15bin oyun 800bine çıkması haber değeri taşımıyor sanırım onlar için.
Satılmış medya için de devran dönecek elbet.
J
5 yıl
SATILMADIKÇA FİYATI ARTTIRMANIN MANTIĞI NEDİR?
Malum sitede favorilerime eklediğim bir kaç ilanın fiyatları gittikçe artıyor. Ben takibe alalı haftalar olmuş, il yayınlandığından beri belki aylar geçmiştir emin değilim. Sahibinden değil de galerici ilanları bu şekilde. Mantığı nedir biri açıklayabilir mi? Normalde satılmadıkça fiyatın düşmesi gerekmez mi?
Bir de atıyorum; 130.000 den ilanı 129.900 TL şeklinde güncelleyen tipler var. Onlar da ayrı bir komedi.
J
5 yıl
Trump\u0027ın Tehdidine RTE\u0027den TOKİ gibi cevap
"Bu özellikle biz TOKİ olarak bu işin içerisine gireriz. Ama bu konuda koalisyon güçleri maddi destekleri de bize verirlerse bu insanların güvenliğini de korumak kaydıyla güvenli bölgeyi halletmiş oluruz. Bu göçü de tamamiyle engeller.

Benim planlamam şöyleydi 500’er metrelik bahçesi olan, içinde iki kat zemin artı bir gibi konutlar yapılabilir. Etrafında da bahçesi olur, onlar için yeni bir hayat başlayabilir."


http://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-erdogan-guvenli-bolge-konusuna-olumlu-bakiyorum-41083687


Bir gece ansızın girebiliriz derken TSK'yı değil TOKİ!yi kastetmiş anlaşılan
J
12 yıl
Başnakan;\"Refah düzeyi yükselmiş, bu kadar arabayı herkes alabiliyor\"
Başbakan Recep tayyip Erdoğan dün sürpriz bir şekilde Kasımpaşa'yı ziyaret etti. Ziyaretini bugün yaptığı konuşmada değerlendiren Erdoğan sokaklara park etmiş otomobillerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Bu manzaradan belediyelerin sorumlu olduğunu belirten Erdoğan, ""Belediyelerimiz, başta şahsım olmak üzere hiçbir imar, proje onaylanırken, ne yazık ki evlerin altına garajlar konmadığı için veya mahallelerde garajlar olmadığı için sokaklar işgal altında. İki araç yan yana, rahat geçecekken geçemiyorsun. Zaten sokaklar dar, böyle bir şekilde bakın nerdeyse boş yer yok. Bir taraftan sevindim. Demek ki ülke refah düzeyi yükselmiş ve bu kadar arabayı herkes alabiliyor. Bir taraftan da sokaklar işgal altında, nereye gideceğiz o da ayrı bir konu" ifadesini kullandı.

Kaynak :http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20288569.asp

Yeni ÖTV zamları yolda, benden demesi :)
J
12 yıl
GAZ SIZDIRMAZLIK RAPORU HAKKINDA SORU
İyi günler. Gaz sızdırmazlık testinin artık muayene istasyonlarında yapıldığını duydum. Tüvtürk müşteri hizmetlerini aradım ancak cevap vermiyorlar telefona. Web sitesindede bir bilgi yok. Bu bilgi doğrumudur?
J
13 yıl
GT Mode\u0027a yeniden sıfırdan başlamak
Bunun bir yolu varmıdır? Save dosyalarınımı silmem gerekiyor?
J
13 yıl
LG 47LE5300 LCD PROBLEM
Yeni almış olduğum tv'de fotoğrafta görüldüğü gibi siyah ekranda veya karanlık sahnelerde beyaz gölgelenmeler oluşuyor. Sanırım arka ışıkla ilgili bir sorun. Servis çağrıldı gelip bakılacak. Daha önce böyle bir problemle karşılaşan varmı?

< Resime gitmek için tıklayın >
J
14 yıl
PS3\u0027üm ölüyormu?...Öldü
Arkadaşlar son birkaç gündür oyun oynarken veya bluray film izlerken makinam kitlenip duruyor. Hemen PS3 menüsüne dönüp tekrar deneyince de aynı şey oluyor. Makina kapalı şekilde bir süre bekleyip tekrar denediğimde aynı şey bu kez daha geç oluyor. Bunun sebebi lens ise hiç bir medyayı görmemesi gerekmiyormu? Yani bir okuyup bir okumaması garip geliyor bana. Makinam ilk çıkan 80'liklerden.

Lens değişimi yapmak zorunda kalanlarda sorun bu şekildemi başladı?
J
14 yıl
Ruhsat devir işlemi gerçekleşmeden sigorta-kasko ???
Arkadaşlar iki sorum olacak

1)Noter satış kağıdı ile kasko yapılırmı? Yani henüz aracın ruhsatını üzerime almadan.

2)Yeni alınan aracın trafik sigortasının bitmesine daha uzunca bir süre var diyelim. Bunu kullanabilirmiyim. Eğer kullanamazsam ruhsat devir işlemlerinden önce zorunlu sigortayı yenilemem şartmı. Eskisi ile devir işlemi yapılabilirmi?

Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.