B

Binbaşı
16 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme (?)
79 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 3600 TL Ceza
İyi akşamlar herkese,

Aracımda tampon değişikliği yapınca hadi şu egzozu da böldürelim dedik ve o günden sonra başımıza gelmeyen kalmadı. Egzozu bölen arkadaş düz demir boruyu susturucu girişinden aldığı için Ankarada nisan ayında çevirme sırasında araç durduruldu ve 1002 TL + trafik men cezası yedik.

Aracı otoparktan çıkardık sanayiye götürdük muayene vs. derken 1500 TL yi geçti masraf.

Bugün çevre ve şehircilik bakanlığından bir tebligatla 3600 tl ceza elimize ulaştı gürültüden dolayı. Araç f30 320i. Egzozda kesinlikle varex gibi benzeri ses çıkaran bir ekipman yoktu sadece düz demir boru idi. Paşa paşa gittik ödedik. Polislerin elinde desibel ölçer herhangi bir cihaz yoktu ve zaten olağan dışı bir ses olsa araçta bebek olduğu için ben istemezdim sadece görüntü amaçlı yaptırdığımı zannediyordum.

Velhasıl başına benzeri bir olay gelen var mı? Hukuki olarak dayanabileceğimiz emsal bir karar bilen varsa yardımcı olabilir mi?
B
8 yıl
Devlet - Sigorta Şirketleri vs. Halk
İşin ucu iyice kaçtı, sigorta ücretleri hakkında indirim beklerken bir de vatandaş burdan vurulacak.

http://www.milliyet.com.tr/agir-kusurlu-olan-sigorta-kapsami/ekonomi/detay/2188628/default.htm
B
10 yıl
Yol Tarifi
Merhaba arkadaşlar, kısmetse 2-3 güne kadar tatile çıkma planları yapıyoruz. Başlangıç noktamız Konya YHT garı, ulaşacağımız yer ise Marmaris.

Şimdi sizlere danışmak istediğim hangi yolu tavsiye edersiniz?

Virajı, inişi-çıkışı mümkünse az, konforu bol olan yol hangisidir?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
B
10 yıl
golf mk7 hakkinda
Arkadaslar oncelikle iyi gunler. Golf 7 ile ilgili bir sorum olacakti. Ben suan Golf 7 1.6 com. Manuel + panaromik acilir tavan, led stop lambalari, bi-xenon far ve led gunduz farlari , 17" dijon aluminyum jant opsiyonlu araba siparisi verdim. Bikac arastirmadan sonra golfun highline inin az bi fiyat farkiyla daha dolu oldugunu gordum. Highline a karar verirsem opsiyon olarak bitek sunroof koydurcam. Sormak istedigim sey highline da sadece bi-xenon varnis u ledler yokmus. Sizce ledden vazgecip parksensoru yagmur sensoru ic aydinlatma paketi hiz sabitleyici vb ozellikleri olan highline mi alayim yoksa siparisini verdigim comfortline imi alayim. Tesekkurler
B
11 yıl
Yol Tarifi
Tatil icin Ankaradan Fetiheye gitmek istiyorum. En kisa yol, yol durumu, otoyol gisesi var mi yok mu, radar konulari hakkinda bilgilendirirseniz sevinirim.
B
11 yıl
Araç Kiralama Hakkında
Öncelikle iyi akşamlar,
Bayramdan sonra 6 günlük bir tatil için araç kiralamaya karar verdik. Büyük firmaların internet sitelerine girip baktım bir takım koşullar sunmuşlar vay efendim far kırılırsa arabada çizik oluşursa tahsil ederiz diye. Full kasko denilen olay herşeyi kapsamaz mı? Aracı kiralarken nelere dikkat etmemi önerirsiniz? Hangi firmalardan kiralamalıyım? Şikayetvar sitesinden okuduğum kadarıyla kiralayanlar baya sorun yaşamış aramızda bu tür sorun yaşayan var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
B
12 yıl
3Gs versiyon yukseltme sorunu
Arkadaslar elimde 3Gs aletim var cihaz simkilitli biliyorum.
Modem numasi 05.15.04 versiyonu da 4.2.1

Simdi arkadaslar ben bu cihazi nasil ios6 ya cekebilirim? Bu islerden anlamiyorum o kadar saattir forumda bakiyorum link falanda bulamadim. Lutfen yardim edin.
B
12 yıl
Otomobil Genel Bayramlaşma Konusu
Bir ramazani daha geride biraktik. Allah nicelerini nasip etsin. Geldik bayrama simdiden yola cikmislar, cikacaklar olabilir TRAFİKTE DİKKAT diyorum.

Simdiden bayraminiz mubarek olsun.
B
12 yıl
BMW Araç Konfigüratör
Aylardır güncellemede olan BMW Türkiye sitesinde ki araç konfigüratör bölümü açılmış. Gayet bilgilendirici ve doyurucu olmuş.

Bilmeyenler görsün istedim.
B
12 yıl
Arkadaşlar Bakar mısınız?
Öncelikle herkese iyi forumlar.

Yarın benim için büyük ve önemli bir gün TOEFL sınavım var. Elimden geleni yaptım şuan dua ediyorum.

İçinden gelen arkadaşlar benim başarım için dua eder mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.