S

Yüzbaşı
28 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
Tavana Asılan Projeksiyon için Yardım
Arkadaşlar 3d ve hd destekli Optoma projeksiyonumu tavana asmak istiyorum. Asacagım yerin hemen yanında avize var. Avizeden askı aparatının üzerine 3 lü priz çeksem , projeksiyonu ve media playeri ona bağlasam sorun olur mu ? Avizeden çekeceğim priz topraksız olacak neticede. Cihazlara zarar gelir mi ? Bu işin bilen bir elektrikçiden tavsiye bekliyorum.
S
10 yıl
Chrysler -Sebring esp-bas lambası , direksiyon açı sensörü hatası
Durup dururken aracimda bsa lambasi yanmaya basladi. Dayanamayip gittim servise sordum açı sensörünü hiç görmüyor bilgisayar. Takmasi ürün işçilik dahil 1200 lira. Acaba fişi mi cikti ? Bu sensörü daha ucuz nerde bulurum bilen varsa yardimci olursa sevinirim.
S
11 yıl
radeon 4850 92 derece normal mi ?
S
11 yıl
Ankarada kartsız taksitle lpg montajı
Subaru forester marka aracıma taksitle lpg taktırrmak istiyorum. Max 6 taksit yeterli olur benim için. Bu şekilde taksit ile lpg taktirabileceğim bir yer var mi ? Aracım turbosuz 2007 model 158 hp.
S
12 yıl
Lg Nitro Hd için rom
Bu telefonu kullanıyorum. S2 mi sattım bunu aldım. Custom rom yüklemek istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim
S
12 yıl
Dlp-link gözlük arıyorum
Ankaradayım satan varsa pm atsın
S
12 yıl
BENQ W500 marka proejksiyonum kendi kendine kapanıyor
Benq w500 marka projeksiyon cihazım filmin ortasında kapanıyor temp ve lamp ışıkları yanıyo fişini çekip takınca geri çalışıyor ama 15 dk sonra gene kapanıyor. Alttaki toz filtresi kapağını açıp süngeri çıkartıp temizledim değişen bişey olmadı. Çok sinir bozucu bir durum. Soğutma ile ilgili bir durum olabilir mi? Yardım edebilecek bir arkadaş varmı ? Bu aletin fan ayarı nerden yapılıyor ? Birde ilk açıldığına pembe zemin üzerinde BENQ yazısı varken ve altta yüklenme çubuğu dolarken perdenin sağ üst köşesinde büyükçe bir iz çıkıyor ( 50cmx50cm civarında ) sonra menü modune geçince kayboluyor ?? Neler oluyor benim projeksiyonuma ? Lamba ömrü hakkında bilgim yok. Ama görüntü net renk solması yok

Ankaradan bu sorunları halledebilecek bi arkadaş varmı acaba ????

Teşekkürler..
S
13 yıl
ACİL YARDIM WİN 7 DE TOMB RAIDER 3 VEYA 4 OYNAMAK
Bu iki oyunu çok özledim ve tekrar bitirmek istiyorum arkadaşlar ancak win 7 de çalıştıramıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Windows 7 64 bit sürüm de nasıl açarım oyunları ?
S
13 yıl
Harici HDD yi ext3 olarak Nasıl Formatlarım ?
Media playerda kullanmak üzere hdd aldım ama ext3 olarak formatlamalıymışım nasıl yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok . forumda arattım hep cep telefonu topicleri açıldı. bi yardım lütfen
S
14 yıl
HDD Yİ BAŞKA PC YE TAKTIM 160 GB HDD 31.4 GB A DÜŞTÜ
İnşallah bilen biri çıkar. ofis pc me şu gizli dosyaları kapatan virüs bulaştı. bende zaten eskimiş olan sistemi değiştirdim. ofis pcm deki 160 gb samsung hdd yide yeni aldığım pc ye ide olarak bağladım. daha evvel 2 parça olan hdd bu pc de formatlanmamış idi. formatlama istermisiniz diye sorunca formatladım . şimdi maalesef hdd 32 gb olarak görünüyor? ne yapmam gerek ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.