N

Yüzbaşı
19 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
473 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
N
5 yıl
Trafik kazasında kardeşimi kaybettim. Ceza süreci...
Merhaba, saygıdeğer arkadaşlar.
Yaklaşık iki hafta önce olan bir trafik kazasında maalesef kardeşim vefat etti. Olayı özetleyerek başlayalım.
Gaziantep çevre yolunda kardeşim ve iki arkadaşı en sağ şeritte (yol üç şeritli) yaklaşık 70 km hızla seyir ediyorlar. Kardeşim aracın arkasında oturuyor, arkadan çok hızlı gelen bir araç kardeşimin içinde olduğu aracin sol arka köşesine çarparak aracın takla atmasina neden oluyor. Takla atan aractan kardeşimin iki arkadaşı yaralı çıkıyor ama maalesef kardeşim olay yerinde vefat ediyor. (Bu arada arkadan çarpan aracın sürücüsü de hayatı tehlike almadan kurtuluyor) Kardeşimin içinde olduğu aracın sürücüsü 54 promil alkollü (bildiğim kadarıyla sinir 50 promil). Olayın şoku ile kardeşimin arkadaşları şikayetçi olmuyorlar. Bizde acimizdan aynı gün şikayetçi olmayı akıl edemedik. Savci denetimli serbestlik talep ediyor ve mahkeme arkadan çarpan aracın şoförüne denetimli serbestlik veriyor.
Daha sonra biz ve kardeşimin olayda yaralı olan arkadaşları şikayetçi olduk, tuttuğumuz avukat davayı ağır cezaya taşımaya çalışıyor. Bu arada savcı ile de görüştük, savcı o an şikayetçi olmadığından böyle bir sonuç çıktığını söyledi.

Şimdi biz bu durumda ne yapmalıyız? Yaralılar önce şikayetçi olmadı, sonradan ikiside şikayetçi oldu. Dava ağır cezaya taşınır mı? Olay tutanaklarında asli kusurlu arkadan çarpan kişi olarak geçiyor. Asliye hukuk da dava görülürse bilinçli takdirde ve üst sınırdan ceza alması için ne yapmalıyız.?

Not: arkadan çarpan kişiye kan testiyle alkol ve uyuşturucu testi yapılmamış sadece aletle alkol testi yapılmış.
N
7 yıl
Kıbrıs\u0027a gittiğim anlaşılır mı?
Selam arkadaşlar ailemden habersiz kıbrıs'a gideceğim. Hattım Turkcell türkiyeden beni aradıklarında ya da ben türkiyeyi aradığımda kıbrısta olduğum anlaşılır mı? anlaşılmaması için ne yapmalıyım. (Biliyorum haber verip gitmek en güzeli ama habersiz gitmem gerekiyor. yardımlarınız için teşekkürler)
N
8 yıl
en ucuz live gold üyelik nerden alınır?
yeni xbox one kullanıcısıyım. live gold üyelik almak istiyorum en ucuz şekilde nasıl alabilirim? yurt dışı storelardan alış veriş yapamadım.
N
8 yıl
XBOX ONE GÖRÜNTÜ VAR SES YOK (LÜTFEN YARDIM)
bugün yeni xbox one aldım tvye hdmı kablosu ile bağladım. görüntü var ama ses yok. başka bir hdmı kablosu denedim bu defa ses ve görüntü ikiside gitti. n yapmalıyım yardım lütfen.
N
10 yıl
PSN OYUN SATIN ALAMIYORUM
ARKADAŞLAR KK DAN PARA EKLEDİM SATIN ALMAYI ONAYLA DİYORUM. BİR HATA OLUŞTU DİYOR SATIN ALMAYI ONAYLAMIYOR. KAÇ KEZ DENEDİYSEM OLMADI. NE YAPMAM GEREKİYOR.
N
10 yıl
ps3 format atma yardım.
Arkadaşlar s.slim 12 gb ps3'üm var hdd taktım format istedi okey dedim ama % 0 da kaldı ilerlemedi. hdd yi çıkardım tekrar açtığımda format istedi ama yine ilerlemiyor "formating, do not turn of the system" yazıyor ve % 0 da tam 5 saattir. ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen. sorunumu çözenin hesabına anında 20 tl (çok değil ama idare edin)
N
10 yıl
Ps4 psn plus kardeş aranıyor
ps4 plus kardeşlik yapmak isteyen olursa pm atabilir
N
10 yıl
Ps4 psn plus kardeş aranıyor
psn plus a ortak olacak varsa kardeşlik yapabiliriz.
N
10 yıl
Hotpoint-Ariston WMF 923 EU mu? SAMSUNG WF1800WSV mi?
Bu iki makine arasında kaldım. sizce hangisini almalıyım? Tavsiyeleriniz neler?
N
10 yıl
PSN HESABINDAKİ PARAYI GERİ NASIL ALIRIZ?
kredi kartından psn hesabına para aktarmıştım ps3 sattığım için parayı geri almak istiyorum. nasıl alabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.