V

Yarbay
01 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
621 (Bu ay: 26)
Gönderiler Hakkında
V
geçen ay
Araştırma: Türk milleti Şeriat istemiyor, Laikliğe destek %83
Araştırmada ilginç sonuçlar var. AKP'lilerin bile %61'i Laikliği Şeriata tercih ediyor. AKP'lilerin %39'u ise Şeriat istiyor

Araştırma: Toplum şeriata nasıl bakıyor?

Aksoy Araştırma'nın anketine göre Türkiye toplumunun yüzde 83,2'si laikliğe dayalı bir düzende yaşamak istiyor. Şeriata dayalı düzeni en yüksek oranda talep eden seçmen grubunu ise yüzde 39 ile AKP'ye oy verenler oluşturuyor.

Araştırma: Toplum şeriata nasıl bakıyor? (birgun.net)


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
V
geçen ay
Pakistanlı DİNCİ BARBARLAR bir kadını kıyafeti yüzünden LİNÇ edecekti
Afganistan'da linç edilen kadına benzeyen bir olay Pakistan'da yaşanmış. Üstünde Arapça '' küfür '' yazdığını sanan yüzlerce İslamcı kadını linç etmeye yeltenmiş ama kadın kurtulmuş. Kadının kıyafetindeki yazıları Kuran ayeti sanmış beyinsizler.

-

Genç kadının kıyafeti kriz çıkardı: Yüzlerce adam toplandı, kafasını kesmek istediler

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler infial yarattı.

Pakistan'da şiddet yanlısı bir güruhun, üzerinde 'küfür' yazan bir elbise giymekle suçladıkları dehşete düşmüş bir kadının başını kesmekle tehdit ettikleri anın dehşet verici görüntüleri sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.


https://www.dailymotion.com/video/x8tc900
V
geçen ay
Yargı Paketi Hazır: Kişisel bilgileriniz TARİKATLARA verilecek
Yargı paketi hazır beyler. AKP kıvrak bir manevra yapıp kişisel bilgilerinizin TARİKATLARA verilecebileceği maddesini koydurmuş.

Yargı paketi ne alaka, tarikat ne alaka, kişisel bilgiler ne alaka diye merak ediyorsunuzdur. Vardır yeni FETÖcülerin bir bildiği diyelim.

--

TBMM Adalet Komisyonu’nda, önceki gün akşam, emekliler için bayram ikramiyesinin 3 bin TL’ye çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı 8. Yargı Paketi, kabul edildi.

Cumhuriyet'ten Selda Güneysu'nun haberine göre, Komisyonun önceki günkü görüşmelerinde, teklifin 33. maddesinin “g” bendinde yer alan ve “Siyasi, felsefi, dini veya sendikal amaçlarla kurulan vakıf, dernek ve diğer kâr amacı gütmeyen kuruluş ya da oluşumların da kişisel verilerinin işlenebilmesine” ilişkin düzenleme tartışmalara neden oldu. 

Muhalefet söz konusu düzenlemenin “Fişlemeye sebebiyet verebileceği ve anayasaya aykırı olduğu” gerekçesiyle teklif metninden çıkarılmasını istedi. Ancak önerge, AK Parti ve MHP’li üyelerin oylarıyla reddedildi.

Meclis'te kabul edildi: Kişisel bilgilerimiz "Dini vakıflara" verilecek - Gündem - AYKIRI haber sitesi


< Resime gitmek için tıklayın >
V
geçen ay
İsrail Tarım Bakanlığı verileri: Sebze-meyve ihracatının \u0027şampiyonu\u0027 Türkiye
İktidarın soykırım yapmakla suçladığı İsrail'in Tarım Bakanlığı'nın verilerine göre, sebze-meyve ithalatının en çok yapıldığı ülkeler Türkiye ve Ürdün oldu.

Türkiye, 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye yönelik saldırılaırnı sürdüren İsrail'e çelik sektöründe rekor seviyeye çıkarken meyve-sebze ihracında da başı çekiyor.


- Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre, Türkiye'nin İsrail'e ihracatı aralıkta bir önceki aya göre yüzde 30,4 artışla 393,3 milyon dolara yükseldi.

- İsrail'e ihracat, Gazze savaşının sürdüğü son üç ayda 1 milyar doları aştı


https://twitter.com/QudsNen/status/1761044853826163079?s=20
İsrail Tarım Bakanlığı verileri: Sebze-meyve ihracatının 'şampiyonu' Türkiye (birgun.net)
V
geçen ay
Avukat Feyza Altun gözaltına alındı
‘Şeriata hakaret ettiği’ gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan avukat Feyza Altun gözaltına alındı.

Bir kullanıcıya yanıt verirken "Şeriate s..kayım" ifadelerini kullandığı için hakkında soruşturma başlatılan Feyza Altun gözaltına alındı.

ŞERİAT MESAJI
Altun, geçtiğimiz gün X hesabından Farsça bir şiir yayınlamış; bir sosyal medya kullanıcısı da Altun’un yaptığı paylaşımın altına, “Feyza hanıma şeriat atak gelmiş” diye yorum yapmıştı. Yoruma yanıt veren Altun, "Şeriate s..kayım" diyerek karşılık vermişti. Altun, sosyal medyada hedef gösterilmesinin ardından paylaşımını silmişti.

Avukat Feyza Altun gözaltına alındı (birgun.net)
V
geçen ay
2024 Yerel Seçim haberleri (BABA KONU)- AKP’li BAŞKAN 70 YAŞINDAKİ VATANDAŞA YUMRUK ATTI
Forumdaki sözde '' yerel seçim ana konusu '' iyice trole sardığı için o başlık altında okuyamayacağınız haberleri burada paylaşmak için böyle bir başlık açtım. Vaktim olduğunca gördüğüm okuduğum haberleri burada paylaşmaya çalışacağım.

Konu herkese açıktır.
V
2 ay
TSK\u0027daki tarikatçı subay meselesi çözüldü: Tarikatçılar TSK\u0027dan ihraç edildi
Hatırlarsınız Tuzla Piyade okulunda 10 Kasım törenlerinde Atatürk resmini yırtan cemaatçi subay ve ona destek verenler vardı. Sonra bunların tarikatçı olduğu ortaya çıkmıştı. Neyse işte o tarikatçılar ihraç edilmiş. Tarikatçı ajan subaylara tepki gösteren Atatürkçü subaylar da ne alakaysa TSK'dan ihraç edilmişler. Oda tv dışında haber yapan olmadı.

-

Tuzla Piyade Okulu'nda Kenan Evren modeli
Türk Silahlı Kuvvetleri, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni'nde Atatürk fotoğrafının yırtılması krizinde olaya dahil olan yedi teğmen için de ihraç kararı verdi

Tuzla Piyade Okulu'nda düzenlenen Atatürk'ü Anma Töreni'nde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ebedi başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk'ün ordusunda bir teğmenin, Atatürk'ün fotoğrafını yırtmasıyla başlayan kriz için Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) kararını verdi.

Odatv'nin edindiği bilgiye göre taraflar, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Yüksek Disiplin Kurulunda (YDK) savunma yaptı, yaşananları anlattı. Tarafları dinleyen YDK üyeleri, karıştığı iddia edilen yedi teğmenin Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilişiğini kesti.

Buna göre, Atatürk'ün fotoğrafını yırtan teğmen ile ona destek veren iki teğmen ve onlara tepki gösteren dört teğmen TSK'dan ihraç edildi.

Tuzla Piyade Okulu'ndaki Atatürk rozeti krizinde teğmenler TSK'dan atıldı... Kara Harp Okulu'nda (Harbiye) Kenan Evren modeli (odatv4.com)
V
2 ay
Mario Levy\u0027nin cenazesinde asker ve polis nöbet tutuyor
Bu tür görüntüler bu ülkeye yakışmıyor arkadaş. Kendisine gelişmiş diyen hiçbir ülkede olmaz. Bu nasıl bir rezillik, bu ülkeyi nasıl bu hale getirdiniz ki normal bir cenazede asker ve polis terör saldırısına karşı nöbet tutuyor.

Ben utanıyorum abi bu görüntülerden. Şuraya bak, şu görüntülere bak. Fail olmuş 3. dünya islam ülkelerine benziyor. Gerici dediğin Arap ülkesinde bile olmaz bu.

Mario Levi'ye veda... (sozcu.com.tr)


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
V
2 ay
Cumhur İttifakı üyesi Hizbullah (Hüdapar): Atatürk darbeci, Kürt düşmanı
HÜDA PAR milletvekili, Cumhuriyet için 'darbe' dedi

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı "Bundan 100 yıl önce darbe yapanların, devlete düşman ettirdiği halklardan biri Kürtlerdi" diye konuştu.

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesi Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde dün HÜDA PAR, Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla “Ana Dilimi Seçiyorum" temalı bir panel düzenledi.
Avukat Muhammed Ata Yüksel'in moderatörlüğünde düzenlenen panelde; HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Yahya Oğraş bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Ardından HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Prof. Dr. Halil Çiçek, Araştırmacı-Yazar Vahdettin İnce ve Eğitimci Hüdai Morsümbül birer sunum yaptı.

HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı yaptığı konuşmada Cumhuriyet'in ilanını hedef alarak "Bundan 100 yıl önce darbe yapanların, insanları kendilerinden uzaklaştırıp devlete düşman ettirdiği halklardan biri Kürtler idi ve bu Kürtler de Müslümandı. Bu uygulama yıllarca devam etti. Gayeleri İslam'ı bölgeden silmekti ve ne yazık ki bazı yerlerde de bunu başardılar. Bizlere hem Müslüman olmamız hem de Kürt olmamız dolayısıyla her iki yönden düşmanlık ettiler. Elhamdülillah âlimlerimiz ve büyüklerimizin çabalarıyla tümden başarıya ulaşmadı. İslam'ı bizden alamadılar ama dilimiz, gün geçtikçe eriyip kayboluyor." dedi.

Ramanlı son olarak, okullarda Yaşayan Diller ve Lehçeler seçmeli ders sürecinin başladığını hatırlatarak, "Okullarda dilimizi öğretme imkânı var ve bu süreç tercih dönemidir. Bu tercih süreci 2-3 hafta devam edecek, bunun değerlendirilmesini istiyoruz. Bu yönde yaptığımız panelimiz bir başlangıçtır. Bundan sonra televizyon kanallarında, radyolarda, sokaklarda ve okullarda bunun duyurusunu yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

HÜDA PAR milletvekili, Cumhuriyet için 'darbe' dedi (sozcu.com.tr)


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
V
3 ay
Tanju Özcan Suudilere sağlam çaktı: KATİLLER!! ÇÖL FARESİ BEDEVİLER!!
Süper Kupa finalinin Suudi Arabistan tarafının 'Atatürk alerjisi' nedeniyle oynanamamasının ardından Bolu'da, Riyad yönetimini eleştiren görseller hazırlandı. Başsavcılık, billboardlara ilişkin soruşturma başlattı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa Finali'nin iptali sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından kentin billboardlarına yansıtılan "Çöl faresi bedevilere, Atatürk'ün büyüklüğünü hatırlatan Fenerbahçe ve Galatasaray camiasını Bolu halkı adına kutluyorum. Atatürk'süz Türkiye olmaz" görseli ile ilgili soruşturma başlattı. 
Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynaması planlanan Süper Kupa Finali'nin iptali sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentin dört bir yanındaki elektronik billboardlarda yayınladığı görsel ile Arap yetkililere tepki gösterdi.

BAŞSAVCILIK KARARIYLA KALDIRILDI 
Özcan'ın talimatı ile bilboardlara konulan, 'Çöl faresi bedevilere, Atatürk'ün büyüklüğünü hatırlatan Fenerbahçe ve Galatasaray camiasını Bolu halkı adına kutluyorum. Atatürk'süz Türkiye olmaz' yazılı görseller, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararı ile kaldırıldı. Başsavcılık ayrıca bilboardlara yansıtılan görseller ile ilgili soruşturma başlattı.

ÖZCAN: PİŞMAN DEĞİLİM
Soruşturma sonrası Tanju Özcan, sosyal medyadan paylaşım yaparak, şu ifadelere yer verdi:
- Bu görsel ile ilgili soruşturma açılmış. Gerçekten akıl tutulması yaşanıyor. Türk milleti olarak biz ezik miyiz? Katil Suud rejimi tarafından, Türkiye Cumhuriyeti kurucusunun manevi hatırasına saygısızlık yapılıyor. Biz buna tepki gösterdik diye soruşturma geçiriyoruz. Pişman değilim, kimse Türk milletinin kırmızı çizgisi olan Mustafa Kemal Atatürk'e saygısızlık yapamaz.


< Resime gitmek için tıklayın >


-

Bolu'da Riyad'a tepki içeren görsellere soruşturma (sozcu.com.tr)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.