H

Yarbay
07 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
358818 Gün Cezalı
356350 gün 20 s. 53 dk.
Gönderiler Hakkında
H
7 yıl
ORI AND THE WILL OF THE WISPS | XBOX ANA KONU


Microsoft, E3 2017 basın konferansı esnasında Ori and the Will of the Wisps oyununu duyurdu.

Moon Studios tarafından geliştirilen ve Ori and the Blind Forest'ın devam oyunu olacak olan Ori and the Will of the Wisps'te Nibel ormanının ötesinde gizemleri keşfedecek, gizli gerçekleri ortaya çıkaracak ve Ori'nin kaderini çözmek için yeni bir maceraya başlayacaksınız.

Ori and the Will of the Wisps Xbox Play Anywhere desteği sunacak. -BSC
H
7 yıl
METRO EXODUS | XBOX ANA KONU



Metro serisinin son oyunu Metro: Exodus, Xbox One X ile duyuruldu ve Xbox One için listelendi. Tatar yayı ile dev bir mutantı alt ettiğimiz oyun 2018'de çıkış yapacak.

Şovun ardından yayımlanan bir basın bülteninde, oyunun doğrusal bir hikayeye sahip olmadığı söylenirken hikayenin dört mevsimin öne çıktığı bir dönemde geçtiği belirtildi.

H
7 yıl
02:00-08:00 Kota Kullanımı
Superonline sitesinde şöyle bir yazı var:

quote:

Limitli Fiber ve ADSL kullanan müşterilerimizde data kullanımlarında, ilk ay tarife ücreti ve kota limiti abone olunan gün üzerinden hesaplanır. Tarife değişikliği ve ürün iptalinde de aynı şekilde hesap yapılmaktadır.
Farklı programlarla yaptığınız kota kullanım ölçümleri ile sistemimizde kayıtlı bulunan kota kullanım miktarınız arasında farklı ölçümleme metotlarından kaynaklanan farklılıklar bulunabilir. 12 saatten uzun internet bağlantısı oturumlarınız için kota miktarınız her 12 saatte bir hesaplanır ve hesaplandıktan sonra yaklaşık olarak 4 saat içinde kullanım hesabınıza yansıtılır. 12 saatten kısa internet bağlantısı oturumlarınız için internet bağlantınızın kesildiği süreye kadar olan kota/data kullanım miktarınız, bağlantı kesildikten sonra yaklaşık olarak 4 saat içinde kullanım hesabınıza yansıtılır.
ADSL kotalı paketlerde faturalanacak aylık toplam ücret, aynı hızda ki limitsiz paket ücretinin (sadece internet data hizmetinin ) 1,25 katını geçemez.
Fiber kotalı paketlerde faturalanacak aylık toplam ücret aynı hızda limitsiz aboneliklerdeki aylık ücretin 2 katını geçemez. (Sadece data hizmetinin ses, vas vb ürün tutarları bu hesaba dahil değildir)
Limitli paketlerde limit aşım birim fiyatı 0,015 TL‘dir.


Bu yazıya göre saat 8'te modemi resetlemek oldukça önemli, ancak saat 2'de resetleme konusunda emin değilim çünkü gece 2'den önceki kullanımları da 02-08 arasına yazdırma imkanı var.

Bu durumda sabah 8'de modemi resetlersek bir sonraki kota hesaplama saati akşam 8 olur, belki akşam 8 - gece 2 kullanımlarını bile AKK'den kurtarabiliriz.
H
7 yıl
Xiaomi Mi WiFi 3 | Web Arayüz | Mi WiFi App Görüntüleri


< Resime gitmek için tıklayın >

802.11ac WiFi teknolojisi ile kaliteli bir HD aktarım deneyimi ve üst düzey çevrimiçi oyun deneyimi.

Geniş kapsama alanı sağlayacak yüksek kazanç özellikli dört harici anten.

İnce, şık ve zarif tasarım.

Uygun fiyat.


Uyarı: Cihazı yaklaşık 3 aydır wireless repeater olarak kullanıyordum, cihaz bu modda 5Ghz desteklemiyor yani 5Ghz yayınları yakalayıp tekrar etmesi mümkün değil. Eğer bu fikirle bu cihazı almayı düşünen varsa şimdiden onları uyarayım. Daha önce yazdığım gibi cihaz router modunda çift bant yayın yapabiliyor.

Cihazın 2.4 ve 5Ghz yayınından gayet memnunum, 5Ghz yayını araya üç duvar girse dahi çekiyor. Yayınlarda anlık kesilmeler olmuyor, daha önceki modemim, HG255S'te bu problemi sıkça yaşamıştım.

Web Arayüzü:

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Akıllı telefon uygulaması:

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
H
7 yıl
255s Modemi 253s ile Değiştirmek
Bugün 255s modemimi 253s ile değiştirmek için başvuruda bulundum fakat ellerinde 253s yokmuş. Eski olanları da hurdaya çıkarıyorlarmış artık ne kadar doğru bilmem.

Başka bir kullanıcıdan 253s modem alsam kendi evimde kullanabilir miyim? Asıl amacım 253s ile fiber şifremi öğrenmek.
H
7 yıl
Bilgisayarı Şarjda Kullanırken Sistem Donuyor
Asus K555LN-XO398D kullanıyorum, laptopu şarjda kullanırken ara sıra sistem donuyor. Özellikle HDMI ile TV'ye bağlayıp film/dizi izlerken neredeyse her 10 dakikada bir bu oluyor. Sistem donduğunda görüntü takılı kalıyor, ses ise en son çalan son iki saniyeyi tekrarlayarak çalmaya devam ediyor. Birçok çözüm yöntemi denedim. Temiz kurulum, PCI kapatma, hızlı açılışı kapatma... bunun gibi internette birçok çözümü denedim ama olmadı. En son bir forumda sorunun Microsoft ACPI-Compliant Control Method Battery sürücüsünün olduğu yazılmış, önerilen gibi bu sürücüyü kapattım ve sorunum çözüldü. Emin olmamakla beraber sorunun kaynağı %99 bu sürücü.

Fakat sürücüyü kapattığımda sağ altta pille ilgili herhangi bir bilgiye ulaşamıyorum. Yüzde kaç şarj kalmış, kalan süre gibi. Bu işin içinden nasıl çıkarım?
H
7 yıl
AKK Sonrası Hız
4 aydır fiber kullanıyorum, akk sonrası internet hızım düşmüyordu. Bugün ilk kez akk etkin oldu. Bu durumla başka karşılaşan var mı?
H
7 yıl
Dual Band modem
Dual band modemde 5ghz yayını kapatırsak 2.4ghz yayına bir faydası olur mu? Mesafe, yayın kalitesi gibi. Araştırma yaptım ancak bununla ilgili bilgiye ulaşamadım.
H
8 yıl
TES V: Skyrim Special Edition - 1000+ Mod [ANA KONU]
200'den fazla Yılın Oyunu Ödülü sahibi Skyrim Special Edition, epik bir fanteziyi muhteşem detaylar eşliğinde hayata geçiriyor. Special Edition'da, büyük beğeni toplayan oyun ile birlikte, geliştirilmiş görüntü ve efektler, volumetrik tanrı ışınları, dinamik alan derinliği ve ekran-alan yansımaları gibi yepyeni özelliklerle gelen ilave içerikler de bulunuyor. Sürüm aynı zamanda modlarının tamamını konsollara da taşıyor. Modlarla birlikte gelen yeni görevler, mekanlar, karakterler, diyaloglar, silahlar, zırhlar ve çok daha fazlası ile sınırsız bir deneyim sunuyor.


Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016

Xbox 360 - Xbox One Grafik Karşılaştırması

Videoyu izlemek için tıklayınız


Oyun Boyutu:

17 GB (Kuzey Amerika)
25 GB (Avrupa)

Ön yükleme açık!

Xbox One'da modlara 5 GB'lık yer ayrılırken oyunun PS4 sürümünde modlara 1 GB'lık yer ayrılmış.


H
8 yıl
Xbox Turkiye Discord Kulübü
Xbox yaz güncellemesinin önemli yeniliklerinden biri olan kulüpler şu an için ön izleme programında ancak yakın zamanda tüm kullanıcılar için kullanılabilir olacak. Ön izleme programına üye olanlar kulüp arama kısmına "Xbox Turkiye Discord" yazarak kulübe katılabilir.

Xbox Kulübü üzerinden oyun oynayıp, içerik paylaşabilirsiniz, aynı zamanda kulüp geneli sesli veya yazılı konuşma imkanı var.

Herkesi Xbox Kulübüne bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.