B

Yüzbaşı
08 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
92 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
Arkadaşlar KAZA yaptım bir kaç sorum var.
Arkadaşlar bugün aracımla giderken motorsikletli başka biriyle kaza yaptık. Polisler geldi tutanaklar tutuldu yaralanmalı kaza olduğu için emniyete gidip ifade verdik. Arkadaşlarda çok ciddi birşey yokmuş ve şikayetçi olmadılar.

Tutanakları ifadeleri aldım eve geldim ve baktığımda tamamen beni kusurlu bulmuşlar. Şimdi araçta kasko yok. Arkadaşların motorun masraflarını benim trafik sigortam ödeyecek fakat benim aracımda da baya bir hasar var ve hatta motora hiçbirşey olmadı arabam baya yamuldu desem yeridir. Benim masraflarımı kusurlu ben olduğum için karşı tarafın sigortası ödeme yapmayacak mı? Şikayetçi vs olmamalarına rağmen durum bu şekilde midir?

Birde son olarak aracın sağ aynası kopru ve o bölgede aracın kaportası vs fena derece içine çöktü ve sürerken büyük ihtimal amörtisör veya başka bir aksam bu kaportaya sürtüyor. Özellikle tümsek yerlerde sürtüyor. Sizde sıkıntı nedir ve masrafı ne olur? Yetkili bayiye yaptırsak çok mu tuzlu olur. Direk kaportacıda düzelttirsek daha mı iyi olur?

Araba getz bu arada.
B
8 yıl
Arabanın arka camı patladı bakar mısınız?
Arkadaşlar bugün arabamın arka camı evin önünde park halindeyken patlamış resminide atıyorum zaten ekte görebilirsiniz. Şimdi konu şu olayın çok yakınında olan kapıcı ve güvenlik sese çıkıp bakmış ve oetada kimse yoktu cam kendi kendine sıcaklardan vs patlamıştır dediler. İşin ilginci biraz uzaktaki bir güvenlik kamerasından baktım ve kıran biri görünmüyor pek net olmasada görüntü.

Şimdi sizden ricam cam gerçekten kendi kendine patlar mı yada nedeni nedir yanıtlamanız. Acaba biri kırdıda güvenlik vs onu mu koruyor?

Bu arada polise gittim zaten ortalık karışık hali görümüyor musun deyip bildiğin kovdular beni karakoldan asla ilgilenmediler. Bende gittim hyundai servisine bıraktım arabayı sonuç olarak.
< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
ÖZEL ÜNİ DÜŞÜNENLER YARDIM EDEBİLİRİM
Arkadaşlar 4 sene özel üniversite okuyup mezun olmuş biri olarak özel düşünenlere sorunları konusunda yardımcı olabilirim.
B
8 yıl
Aliexpress siparişim gümrüğe mi takıldı?
Arkadaşlar bu ayın 10unda aliexpress timezone satıcısından 19 dolar değerinde bir saat sipariş ettim. Dün itibariyle türkiyeye geldi ürün ve takip sayfasını sizinle paylaşıyorum. Araştırdığıma göre istanbul pim e gittiği yazıyorsa gümrüğe takıldı demek oluyormuş. Hem sınırı aşmadım hem sadece 1 ürün sipariş ettim nasıl takılmış olabilir yada takılmış mıdır bilen arkadaşlar bi bakarsa sevinirim.


< Resime gitmek için tıklayın >
B
9 yıl
2. El bölümünde konum haksız yere siliniyor sürekli bakar mısınız?
Arkadaşlar konuyu aşağıya aynen kopyala yapıştır yapıyorum. Silinme sebebi kopya oyun satışıymış bi bakın bu konunun neresinde kopya oyun satışı. Birde acaba yetkili olarak kiminle konuşabilirim bu konuda ben?


Arkadaşlar elimde xbox 360 arcade model konsol bulunmaktadır. Cihazı 2 sene önce aldığımdan beri sorunsuz kullanmaktayım ancak birazdanps3 oyunlarını merak ettiğim için bunu satıp yada ps3 ile takaslayıp ps3 sahini olmak istiyorum. Satış sebebim budur.

Verilecekler:
Xbox 360 arcade model konsol
Xbox 360 güç kablosu adaptör ve türkiye için priz değiştirici
2 adet orjinal kablosuz gamepad ( birini sonradan ben aldım)
1 adet hdmi kablosu
1 adet normal eski televizyona bağlamak için orjinal microsoft kablo
1 adet pc monitörüne bağlamak için orjinal microsoft kablo ( kendim sonradan aldım)
1 adet orjinal forza motorsport oyun
1 adet orjinal l.a noire oyun (fotolarda yok diğer evde çünkü)
1 adet 16 gb 1 adet 32 gb flash disk ve orjinal microsoft memory card 256 mb.

Arkadaşlar bunların dışında cihaz fwli olduğu için bu cihaza çıkmış tüm oyunları sorunsuz oynadım ve elimde tüm popüler oyunlar yine mevcut. Onlarıda benim işime yaramaz diyerek alan arkadaşa HEDİYE edeceğim. Oyunların hangileri olduğunu ve çeşitli soruları pmden sorabilirsiniz. 60 kadar oyun olduğunu belirteyim ancak elimde bir fikir olsun. Yani bu cihazı alan arkadaş bir daha bu alete nerden nasıl oyun edinirim derdinden kurtulur zaten elinin altında haddinden fazla oyun olacaktır.

FİYAT OLARAK 550 lira pazarlık yapmak istemiyorum. İlle pazarlık yapacaksanız fiyat 600 pazarlıkla size 550 olur diyeyim
B
11 yıl
sil
Sil
B
11 yıl
Bu saatten sonra Samsung Galaxy Note alınır mı ?
Arkadaşlar başlıktada bahsettiğim gibi bu sıralar telefon değiştirmeyi düşünüyorum ve muhtemelen 1 aya kalmadan şubat başı gibi telefon alacağım. Bütcem 1200 civarı zorlasam üstüne koysam ordan burdan bulsam en fazla 1300 olur. Note 2 nin çıkmasıyla Note fiyatları bayağı aşağılarda seyrediyor ve alasım var işin aslını isterseniz.
Acaba almak ne kadar doğru olur görüşleriniz neler ? Birde eğer onu alma bunu al dediğiniz telefon varsa paylaşır mısınız ?
B
12 yıl
Üniversite tercihleri hakkında önemli bir sorunum var
Arkadaşlar ben dil den tercih yapmak istiyorum çanakkale ve trakya üniversitelerinin 2. öğretim iniglizce öğretmenliklerini yazıcam. Fakat ne tercih kılavuzunda ne ösym nin tercih robotunda bu bölümleri bulamıyorum haliyle kodunu yazıp tercih yapamıyorum.
Bu sorunuma cözüm bulabilicek var mı acaba ?
B
13 yıl
Çok önemli bir soru
Şimdi ilk dönem 1 düşen bi ders ikinci dönem 0 düşerse ve aynı zamanda ortalama 3ün üstünde ve ortalamayla ilgili bi sorunda yok. Acaba o ders 1-0 dan 1 mi olur yoksa 2. dönem 0 düştüğü için ortalama yükseltmeye felanmı kalırsın ? Nolur ne gider bi bilgilendirirseniz sevinirim.
B
13 yıl
Çok önemli bir soru
Şimdi ilk dönem 1 düşen bi ders ikinci dönem 0 düşerse ve aynı zamanda ortalama 3ün üstünde ve ortalamayla ilgili bi sorunda yok. Acaba o ders 1-0 dan 1 mi olur yoksa 2. dönem 0 düştüğü için ortalama yükseltmeye felanmı kalırsın ? Nolur ne gider bi bilgilendirirseniz sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.