B

Teğmen
05 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
5000 TL Bütçe Hafif Bilgisayar
Öncelikle merhaba,

Yazılım mühendisliği okuyorum ve artık bilgisayarımı değiştirme vaktimin geldiğini düşüyorum. Max 5000 tlye beni uzun süre götürebilecek bilgisayar arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Önceliklerimi yazayım yardımcı olması açısından;

-İşlemciyi oldukça zorlayan programlar kullanıyorum. İşlemcisinin güçlü olması gerekir.
-Sık sık yanımda taşımam gerekebilir. Hafif olmalı.
-Pil ömrü uzun en azından 5 saat olmalı ki daha uzun olursa muazzam olur.
-En az 13 en fazla 15 inç olmalı.
-Çözünürlüğü en az Full HD olmalı.

Yaptığım araştırmalar sonucu işin içinden çıkamadığım için sizden yardım bekliyorum. Teşekkürler.
B
7 yıl
Cs go yayını
Selamlar

Oda arkadaşım cs:Go yayını yapmaya başladı. İyi bir oyuncu değil ancak gelip bir göz atarsanız seviniriz. Teşekkürler.

https://www.twitch.tv/piyanistcengiz
B
7 yıl
Laptop ekran değiştirme
Herkese merhaba,

Benim bir dokunmatik ekran ultrabookum var ancak ekranı kırıldı. Garantisi de olmadığı için kendim led ekran alıp değiştirmek istiyorum ancak kafama takılan bir konu var. Ben normal led ekran alıp ultrabook'uma takabilir miyim yoksa illa dokunmatik mi almam mı gerekiyor. Dokunmatik ekran fiyatları biraz can yakıyor malum.
B
9 yıl
300 TL\u0027ye kadar oyuncu kulaklığı.
Selamlar arkadaşlar ben bir CS:GO oyuncusuyum ve yeni bir kulaklığa ihtiyacım var. 300 liraya kadar, mikrofonu kaliteli ses seviyesi de CS:GO için yeterli olabilecek kulaklık önerebilirmisiniz ?
Aklımda G430 vs Razer Kraken USB var şimdilik.
B
9 yıl
Celal Bayar Üni. Teknoloji Fak. İ.Ö Kalacak Yer
Arkadaşlar selamlar ben ikinci üniversitemi okucam Manisa'da. Manisa'daki yurtlarda kalanlar bilgi verebilir mi ? İ.Ö olmamdan dolayı yurtlarda sıkıntı olur mu? Turgutlu'da okuduğum için konum olarak en mantıklı yurt neresi olur tavsiyesi olan var mı?
B
9 yıl
GSS Borç Sildirme
Arkadaşlar merhaba,

Benim öğrenci olduğum dönemde gss borcum işlemeye devam etmiş ve şuan 2227lira borçlu görünüyorum.Bu borçları nasıl sildirebilirim ? Sadece diplomayla sildirebilir miyim ?
B
9 yıl
Fenercell numara taşıma
04.07.15 tarihinde Avea'ya gittim ve Vodafone olan hattımı Fenercell'e taşımak istediğimi bildirdim. Gerekli formları doldurup günün gelmesini bekledim. 10.07.15 tarihinde "12.07.15 tarihinde saat 06.18de hattınız kullanıma açılacaktır" içerikli bir mesaj geldi ancak bugün 13.07.15 tarihinde olmamıza rağmen henüz hattım açılmış değil. Vodafone hattım da kapalı durumda o yüzden müşteri hizmetlerini de arayıp yardım isteyemiyorum. Ekstra bir iletişim numaram da şuanlık yok. Ne yapabilirim ?
B
9 yıl
MEDDATA Hastane Otomasyon Programı.
Arkadaşlar selamlar, annem bir hastaneye iş başvurusunda bulunacak o hastanede de meddata isimli programı kullanması gerekicekmiş. Bunun kursları varmış sanırım ancak evde pratik yapmak istiyor. Nerden bulabilirim ya da bulabilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
B
9 yıl
Mezun MTOK Hakkında.
Selamlar ben 2012de meslek lisesinden mezun olup, yüksekokula yerleştim ve bitirdim.Bu sene tekrar sınava girdim ve MTOK kazanabiliyorum. MTOK'a yerleşebilir miyim ?
B
9 yıl
Mezun MTOK Hak.
Selamlar ben 2012de meslek lisesinden mezun olup, yüksekokula yerleştim ve bitirdim.Bu sene tekrar sınava girdim ve MTOK kazanabiliyorum. MTOK'a yerleşebilir miyim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.