C

Çavuş
05 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
2 yıl
Acil tv yardım LG65Nano816 VS LG65Nano916
Arkadaşlar bu tvler hakkında kullanan arkadaşlar varsa veya bilgisi olan aralarında ne gibi farklar var yardımcı olabilir mi
C
4 yıl
2014 Kasa Fiestada Lastik Sorunu!! Önerisi olan ?
Merhaba arkadaşlar geçen sene bugünlerde 2014 kasa fiesta almıştım. Halada kullanmaktayım malum kış geldi lastik değişim zamanı geldi. Uzatmadan konuya geçmek istiyorum.Benden önceki sahibi ne hikmetse 195/50 R15 olan jantları ve lastiği Çelik jant olarak 175/65R14 olarak değiştirmiş nedeni olarakta o zaman için yolda orjinal jantın sarsıntı yaptığını söylemişti. Bende kışlık lastik almayı düşünüyorum yalnız 175/65R14 lastikler jantta çok kaba duruyor değim yerindeyse yanlardan yanaklar taşıyor gibi ve görüntüyü çok bozuyor. Acaba mevcut ölçü yerine 195/60/R14 lastik alsam bi sorun yaratırmı veya görüntüyü toplar mı ?? Yardımlarınızı bekliyorum.Şimiden Teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
C
6 yıl
iCloud Fotoğraf Arşiv
Arkadaşlar kısaca telefondaki fazla fotoğrafları otomatik karşıya yüklüyor sanırım ve kesinlikle silmediğim fotoğraflar, yanlız fotoğraflar gözükmüyor. Ben bu fotoğraflara nasıl ulaşabilirim bilgisayara bağlamadan tekrar cihazıma alıp basıl görebilirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
C
12 yıl
Asus 1015PX sorunu yardım!!
arkadaşlar sorun şudur ki bilgisayarı fişte çalıştırdım ve bataryasını %100 doldurdum ardıdan kapattım ve bi 5 10 dk bekledim ve tekrar açmaya calıştım ama bilgisayar açılmadı fişi takıp açma tuşuna bastığımda açıldı ve açıldığı anda fişi çıkardığımda bataryadan devam etti.
Ben tetikleme sorunu olduğunu düşünüyorum bi türlü tam bi sorun tanımlayamadım arada yapıyor arada yapmıyor ama çoğunlukla yapıyor. Bu sorunu yaşyan başka arkadaşlarımz varsa çözümü için yardımcı olabilirlerse sevinirim.
C
12 yıl
Netbook önerisi bekliyorum..!
bütcem max 450 tl ikinci el temiz bulabileceğim bi netbook istiyorum ama pek bilgim yok netbooklar hakkında aradığım bazı şeyler bunlar net ve klasik ofis işlemlerini rahat yapmak ve en köt ü 720 p hd film video izlerken kasmayacak bi alet.
yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar :)
C
13 yıl
İlan Silinebilir
İlan Silinebilir
C
13 yıl
Ram\u0027yardım!
merhabalar öncelikle yeni ddr2 ram aldım OCZ 2*1 reaper edition fakat ramleri anakarta taktığımda görmüyor.
anakartın modeli gigabyet'tan G41m-ES2L acaba desteklemiyor mu ram destekten baktım bişi anlamadım yazıyor ama kullanan arkadaşlar varsa bi yardımcı olurmusunuz
C
13 yıl
Nokia 5800XM hafıza Kartı sorunu acil yardım
Telefonun hafıza kartını çıkarıp arkadaşın kartı okuyucan arkadaşın pcden bi kaç şarkı attım sonra ne olduysa virüs falan girdi sanırım hiç bi dosya gözükmüyor dosya yöneticisinden girdiğimde bütün dosyalar ? işareti olarak .exe olarak yazıyor ve bilinmeyen dosya biçimi diyor açmıyor.
kart okuyucuya taktığımda ise disk yerleştirin diyor çok moralim bozuldu bir sürü foto mp3 vs hepsi gitti geri almam lazım bütünü dosyaları

acil yardım edin lütfen ya
C
13 yıl
Akara//Sell 75 lvl Priest ! !/indirim!
Forumdan MECR4'nickli arkadaştan aldığım charı satıyorum sebebi ise maneste hali hazırda charımın bulunması char aldığım gibi duruyor.

Eslanttaki exp görevleri duruyor 70 itemi +4 olarak duruyor skillerde açık vaziyettedir.

hertürlü bilgisi var kesn kodlarına kadar doğum tarihide var. Manesten 5 Gb ye vericem 30 tlye almıştım aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor.
C
13 yıl
Maneste Alınır 70 lwl char ! ! !
70 lwl altı değil char lazım bütün bilgileri tam olarak elimde 57 lwl priest var yine maneste üstünde +7DS +7 holy anımor we bı parca ustluk +7 chtın var onla takas etmek istiyorum.

alıcağım char boş olsun yeterki bilgileri tam olsuın
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.