Z

Yüzbaşı
04 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
Z
4 yıl
ÇÖZÜLDÜ
Senelerdir türknet kullanıyorum. Arada arada arıza çıkıyordu ama düzeliyordu. Bu kez de öyle olur diye umsam da yaklaşık 1.5 aydır çözmüyorlar. Çözemiyorler demiyorum çünkü ilk hafta harici herhangi bir işlem yapılmadığına eminim. Arıza kaydı sayfasında sürekli aynı cevaplar: uzadığı için üzgünüz, saha ekiplerine ilettik, ilerleme olunca bilgilendiriseniz vs vs... Hep aynı cevapları farklı kelimelerle yazıp duruyorlar her gün. Arıza kaydının numarasını da aşağıya bırakıyorum. Yetkililer bana sormadan burdan bakıp öyle cevap verirse sevinirim ama lütfen benzer şeyleri söylemeyin!

2 kasım EDİT: Aradılar 20 dk konuştum ve sonuç olarak dediler ki: İç tesisatı kontrol amaclı ekip yönlendiriyoruz. 2 ay önce arıza ilk çıktığında yaptıkları işlemi tekrardan yapmaya çalışıyorlar! Yaklaşık 5 6 kez santralden daireye ve ankastreye de arıza kaydı açıp türk telekoma bildirmişlerdi güya. Aynı işlemleri tekrar tekrar tekrar! yaparak farklı sonuç bekleyen saçma sapan bir şirket. He tabi bu arada arıza sürem uzadığı için üzgünlermiş, ah canlarım. Fatura almaya devam tabi. Çok önemsiyorlarmışmış, onun için de aynı işlemleri tekrar edip duruyorlar. Mükemmel bir çözüm politikası. Ben müşterime 2 ay problem yaşatsam, bir gün özel bir ekibi alır, sadece şu adamın işini çözün ve bitirin derim. Resmen rezillik bunların yaptıkları artık!

< Resime gitmek için tıklayın >
Z
4 yıl
Xiaomi Mijia Quartz yeni hesapla eşleşme problemi
Merhaba arkadaşlar,

Xiaomi Mijia Quartz kullanıyorum. Eski mi hesabımı kaybettim ondan dolayı yeni bir hesaba geçtim ancak saati yeni hesapla eşleştirmeye çalışınca "Zaten başka cihaz ile eşleşmiş, lütfen cihazdan eşleşmeyi kaldırın ve tekrar deneyin" hatası veriyor. Benim eski hesaba ulaşma imkanım yok artık. Ne yapabilirim sizce?

Denediklerim:
1) Mi Home üzerinden bölgeyi China yaptım, olmadı.
2) Saatin arka kapağını açıp pilini çıkar tak yaptım, olmadı.
3) Pilin hemen altında bir tane tuş buldum, reset tuşuna benziyordu. Uzun süre ve kısa süreli olarak bastım ama yine olmadı.

Mi forumda ya da redditte de benzer bi iki konuya rastladım ancak çözümü yazan görmedim henüz. Yardımlarınız bekliyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
Z
6 yıl
Junghands Chronoscope
Baslikta belirttigim saatin modellerini cok begendim. Acaba ucuza cakmasini bulabilecegim bir site biliyor musunuz? Yurtdisi kargolu bir yer de olabilir raziyim, yeter ki ucuz olsun:) malum $2k dolar orjinalleri.

Aslinda google'a replicasini aratinca bulabiliyorum ama onlar bile $150 civarinda, butcem yetmez malesef
Z
7 yıl
Bu leptop f/p ürünü mü yoksa eksiğim mi var?
Şu an amerikadayım ve dönmeden önce ideal bir leptop alayım diyorum. Amazon vs bir sürü siteyi dolaştıktan sonra konfigirasyon olarak aşağıda linkini attığım asusa rastladım;
https://www.bhphotovideo.com/c/product/1321774-REG/asus_fx53vd_es74_i7_7700hq_16gb_1tb_gtx1050.html#

İ7 7th gen, 1050 ekran kartı, 8 ram(yeterli olur diye düşünüyorum, olmadı içinde slot varmış zaten), bu özelliklere 900$ (yaklaşık 3150tl) bayağı iyi değil mi yoksa görmediğim yetersiz bir noktası var mı?
Z
7 yıl
Bu leptop f/p ürünü mü yoksa eksiğim mi var?
Şu an amerikadayım ve dönmeden önce ideal bir leptop alayım diyorum. Amazon vs bir sürü siteyi dolaştıktan sonra konfigirasyon olarak aşağıda linkini attığım asusa rastladım;
[link=https://www.bhphotovideo.com/c/product/1321774-REG/asus_fx53vd_es74_i7_7700hq_16gb_1tb_gtx1050.html#][/link]

İ7 7th gen, 1050 ekran kartı, 8 ram(yeterli olur diye düşünüyorum, olmadı içinde slot varmış zaten), bu özelliklere 900$ (yaklaşık 3150tl) bayağı iyi değil mi yoksa görmediğim yetersiz bir noktası var mı?
Z
9 yıl
750 Tl\u0027ye kadar paylaşımsız ekran kartlı önerisi
Başlıkta da belirttiğim gibi yaklaşık 750 liraya kadar leptop arıyorum ve kötü de olsa içinde ekran kartı olsun istiyorum. Bu fiyatlara paylaşımsız ekran kartlı bir leptop var mı bildiğiniz, ben bulamadım da.
Z
9 yıl
Elder Scrolls Online satılık
B2P olunca aldım ama oynayamadım. İçinde sadece 1 karakter açıldı. Mail adresi de verilecektir. İlgilenenler pm atabilir yada buradan ulaşabilir.
Z
9 yıl
LG g3 - OnePlus One - MX4 Pro
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ama şu 3 telefon arasında kararsız kaldım;

LG g3 - OnePlus One - MX4 Pro

Arkadaşımın abisi çine gidecek, ordan gelecek telefon. Önerileriniz nelerdir?

Açıkçası hepsi hakkında bi takım yorumlar okudum ama hangisini almam gerektiğine yine de karar veremedim. Aynı anda kullananlar varsa eğer çok yardımcı olabilir.
Z
9 yıl
Tenda modem Dns sunucusu yanıt vermiyor
Arkadaşlar Tenda D151 model modem kullanıyorum. İnternet bağlantım 3-5 saatte bir 2-3 dk. süre ile sınırlıya düşüyor. Sorunları gider dediğimde ise "Dns sunucusu yanıt vermiyor" hatası alıyorum. Acaba neden olabilir? Şunu da söyliyeyim, bu hatayı verdiğinde kablolu bağlantıda da, başka cihazlardan bağlandığımda da internet olmuyor. Ama bazen de oluyor:) Yani tam çözemedim kısacası. Sorun neden olabilir, nasıl çözebilirim?
Z
9 yıl
Pc Toplayacakların Bilmesi Gereken Donanımsal Ozellikler
Oncelikle boyle bir konu açılışta affola ve linki verile.

Sonralıkla ise, buraya bakan çoğu kişi sistem topluyor, oneri istiyor vs. Ben herkese başlangıçta okuyup, en azından genel hatlar olarak, neyin ne olduğunu oğrenetecek bir yazı arıyorum. Mutlaka burada bunu başlıklar halinde, listeleyerek, güzelce yapabilecek bir arkadaş vardır. O babayiğit bu başlık altında yorum olarak atarsa onu başlığa taşıyacağını tabi ki eğer isterse kendisi de yeni bir başlık açabilir. Amacım bu işe girişenlere 0'dan bile başlasa sadece burayı okuyarak bir seviyeye gelmeleri ve bu sayede en azından "abi intel mi amd mi?" gibi soruları sormamaları.

Yapabilecek kişiye eğer bir yardımcı olmaya çalışırsa şu gibi başlıklar altında hızlıca ilerleyebilir.
Oncelikle Anakart, ram, HDD vs. Nedir ne işe yarar?
Ardından bu Başlıkları açaraktan (mesela Ramin bakmamız gereken iki yeri vardır mhz si ve kapasitesi, mhz şudur, alırken şuna dikkat etmemiz gerekir, 2. Eli şöyle olduğu takdirde alınmasında sakınca yoktur vs.)
Son olarakta bazı parçaların uyumlulukları yada zıtlıkları, bazı puf noktalar bla bla bla..

Yardımlarından bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.