Y

Yarbay
24 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme (?)
695 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
3 yıl
Kripto veya kumardan zengin olanlar?
Ne durumdasiniz? Hala hayatta misiniz?
Y
3 yıl
ipad mini 3 ekran değişimi
ipad mini 3 cihazım var ancak ekran kırıldı dokunmatik çalışıyor konuyla ilgili iyi bir yer önerebilir misiniz?
Y
4 yıl
Airpods eslestirme sorunu
Airpods 2 cihazim var, sag kulakligi kaybettim yeni kulaklik aldim bir arkadastan ancak bir turlu eslesmedi, biri eslesse digeri eslesmiyor. Ayni anfs kullanamiyorum cok ilginctir. Nasil bir cozum onerisi sunabilirsiniz?
Y
4 yıl
Karman çorman bir haldeyim- Boşanma konusu *Ciddi*
3 yıllık evliliğimde boşanma aşamasına geldik maalesef. Çok uzun bir süreç var ancak artık sabredemez konuma kadar geldim. Eşimin tutumu,saygısızlığı,sürekli maddi olarak beni baskılaması, evinin temizliğine yemeğine düzenini hiç bir şekilde düşünmemesi, geçmişte yaşanılan ufak olayları hala önüme sermesi, aileme saygısızlığı, gereksiz yere sürekli gerginlik çıkartması ve sürekli süregelen kavgalar..... bunun gibi bir çok olay beni maalesef bitirdi. psikolojik olarak sıkışmış durumdayım. İşin en kötü yanı 2 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlumuz var ve kötü yanı bunu bile kullanıyor. Ne yapacağım belirsiz ama bitmiş durumdayım.
Y
4 yıl
Fenomen Caner Çalışır hayatını kaybetti
< Resime gitmek için tıklayın >

DJ'lik yapan 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti.

Son olarak FOX TV’de yayınlanan Benimle Söyle programında jürilik yapan fenomenin ölüm haberi başta İrem Derici olmak üzere yakınlarını yıktı. Çalışır ile yakın arkadaş olan Derici, Instagram hesabından “Daha 1 hafta önce ‘Biz neler atlattık, bunlar vız gelir abla’ dememiş miydik biz? Huzurla uyu Caner, kalbim sızlıyor. Seni çok seviyorum ve çok çok üzgünüm. Çok üzgünüm” dedi.
Y
4 yıl
%10-%13 şarjda telefon kapanıyor.
iphone 7 cihazım var, pili yeni değiştik %100 pil sağlığı görünüyor. Sebebi ne olabilir?
Y
4 yıl
Doğalgaz faturalarında düzenleme olacaktı?
faturalarında düzeltme olan oldu mu?
Y
5 yıl
iphone 7 parmak izi okuyucusu
arkadaşlar kardeşimin telefonunda bozulmuş ve telefoncuların dediğine göre bu parça değişmiyormuş. işin doğruluğu nedir?
Y
5 yıl
ipad air 1 iç ekran kırıldı tavsiyeler
iç ekran kırıldı kime yaptırabilirim uygun fiyatlı çıkma da olur sorun yok.
Y
5 yıl
6S Ön cam tamiri
cihazın dokunmatiği çalışıyor ancak ön cam maalesef kırıldı. Ücretleri hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.