M

Yarbay
21 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
33 üye
Görüntülenme (?)
59 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
Note 4 ve iphone ekran karşılaştırması -şahsi görüş-
Beyler ben bu ikilem Arasında kalmış ve ekrana çok önem veren Kullanıcılar için önemli bir tecrübemi paylaşacağım. Note 4 ü teknosa da detaylıca inceledim Yanıma iphone 5s imi alarak, bilhassa ekranına vakit ayırdım. Çünkü Samsung un cırtlak pastel tonlarından vakti zamanından çok sıkılmış biri olarak acaba Samsung bu konuyu çözdümü düşüncesiyle benim için en önemli husus ekranıydı. Baştan Söyleyeyim bütün ekran modlarını denedim. Ve şunu bet söylüyorum NOTE 4 EKRANI KESINLIKLE PİYASININ EN IYI EKRANI FILAN DEĞIL. O SITELERIN YOK DÜNYADAKİ EN IYI ERKAN NOTE 4 te DEMELERINE ALDANMAYIN SAKIN. KOCA BIR YALAN BU!!!!

Yıl oldu 2014 Önümzde hala beyazı adam gibi veremeyen Saçma sapan bir ekran var!!! Facebook ve instagram hesaplarımı açtım ard Arda ikisinde de sonuç hüsran oldu. 5s instagram da insanların suratlarını gayet doğal tonlarda sunarken note 4 hala makyajlı gibi pastel tonlarında gösteriyordu insanları. Ekran modunu değiştirince pastel tonlar çok hafif bir azalma gösteriyor(hala var tabi pastellik) ama bu seferde beyaz tonları canımı sıktı. Ardından Facebook U açtım ve oradaki galeriden kaliteli bazı fotoları açtığımda yine beyaz tonlarını sarımtırak gösterdiğine Şahit oldum.

Velhasıl kelam ekranda doğal tonlamalara çok Önem veren Kullanıcılar note 4 ten uzak dursun.
M
11 yıl
Arkadaşlar Pepsi şifresi lazım
Aral game de kullanmak için pepsi kapakları altında çıkan şifrelerden lazım. Yollayabilecek birisi var mı ?
M
11 yıl
Dota 2 davetiyesi isteyenler buyursun.
Güncelleme: Arkadaşlar benim elimde key kalmadı. son bir haftadır isteyenler hariç herkese yollayabildim. Diğer arkadaşlara mesaj atarsanız yardımcı olurlar diye düşünüyorum. İyi akşamlar

Arkadaşlar elimde bir hayli davetiye var. İsteyenler mesaj atsınlar davetiyelerini yollayayım.

Arkadaşlar Steam id leriniz yerine bana Pm atarken mail adresinizi verin. Bu şekilde daha kolay oluyor.
M
11 yıl
deneme
M
11 yıl
7850 2gb\u0027dan gtx 660\u0027a
Arkadaşlar geçen haftasonu vatandan sapphire 2gb 7850 aldım 400 liraya. Ama aldıktan sonra biraz araştırdım ki oyunların hepsinde 660 serisi daha yüksek fps ler veriyor daha performanslı bir kart ve physx desteği var. Zotac gtx 660 480 lira şu anda. Yani değişim yaparsam 80 lira bir fark vereceğim. Siz ne dersiniz yapayım mı bugün değişimi? Physx ve 7-8 fps için değer mi?
M
11 yıl
Zalman Z11 plus anakart bağlantısı
Arkadaşlar ilk sorum çözüldü. Yeni sorum 3.mesajda :)
Arkadaşlar kasayı yeni aldım lakin arkadaki çıkışların(usb, ethernet vs...) olduğu yeri koruyan demir çıkmadı ve orası bomboş duruyor. Haliyle çok toz girecek buradan. Acaba benim anakartım eski olduğu için orayı kapliyamiyor mu? Yoksa kasanın kutusundan bir demir veya plastik plaka cikmali miydi? Sizde durum nedir, eğer bende eksikse bugün gidip değiştireceğim.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
11 yıl
Server ve guild arayışı
"Bi Server Arıyorum

1.Alli Horde sayısı arasında çok fark olmasın

2.Alli Horde eşit olsun WoWdan asıl zevk aldığın realmlerdir eşit sayıdakiler Bi denemek için Frostmaneye başladıydım lvl 19 da rogue kastım kasarkende çok eğlendim Horde Alli hergün birbirini basıyo Daha 19 Lvlde Goldshire basıp ezik lvl allileri kesmek güzeldi

3. Mopta geliyo Wowa yeni başlıcak arkadaşlarda gelir Hem onlara Oyunu öğretiriz Hemde Düzgün bi realmde düzgün bi guildde canı sıkılınca horde alliyi basarak asıl WoW un zevkini öğrenir.2 item için Birbirini oyalamayan
Artık ne diyim Hangi akılla durduk yere insanları ignorelemiyen.Birisi düzgünce bişey sorduğunda cevap veren Düzgün İnsanlarla oynamak istiyorum.


Herkez dağınık Dağınık Serverlerde başlayıp sinir hastası olucağına düzgünce horde alli seviyesi esit medium bi serverde başlayalım hordesi allisi farketmez En Azından Blizzard amcamızın yaptığı wowun asıl zevkini alırız 2-3 mal olmadan Raid yaparız raidde 1 kere ölünce küfredip çıkan adamlar olmadan Canı Sıkılan 2-3 kişi daha bulup Orgrimmar yada Goldshire basarız Düzgün insanlar olunca yapılıcak şey çok ama en önce düzgün ,eşit bi realm lazım

Forumdan hiç kimse gelmese bile bu Olayı gerçekleştirmeyi düşünüyorum Kaliteli bi WoW oynamak için alli horde seviyesi düzgün bi server Söyleyebilirmisiniz Maximum %40-60 gibi olsun aralarındaki fark prepaid olmadığı için girip bakamıyorum Realmlere"

Bunu bi sitede arkadaş yazmış benimde duygularıma tercüman olmuş gibi. Dunemaulda oynardım eskiden şimdi pop low a düşmüş. bende yeni serverda yeni char açayım diyorum güzel bir türk guildi olsun insanların birbirine yardım ettiği pve siyle pvp siyle oyunun tüm güzelliklerini yaşamayı hedef edinmiş. Bunun için nerede açmalıyım sizce, düşünceleriniz nedir ?
M
11 yıl
Speedtest hakkında
Arkadaşlar merhaba. 20 mbit fiber kullanıyorum, bu aralar şöyle bir sorun gördüm acaba sizde durum nedir ve bunun çözümü nedir? İnterneti alalı bir hayli oldu ve speedtest sitesinde istanbul superonşne serverını seçtiğimde başlarda 0-5 ms civarı ping verip downloada hemen başlardı lakin geçenlerde bi haller oldu yine aynı serverı seçtiğimde ping aynen 0-5 ms çıkmasına rağmen iş download kısmına gelince baya bi süre connecting kısmında kalıyor (yaklışık 25 saniye) ve sonra başlıyor indirme aynen uploadda bu durumda. Modemi resetlemiştim geçenlerde acaba diyorum ondan sonra mı boyle oldu? Sizdeki durum nedir ve bu olayın sebebi nedir sizce ?
M
11 yıl
Oyuna yeni başlayacak olanlar gelsin
Arkadaşlar oyunu bugün aldım. En çok turk guild gandara da dedikleri için gandara da oynayacağım. Benim gibi yeni başlayacak olanlar varsa veya yeni başlamış olanlar burada tanıyalım birbirimizi beraber yapalım görevleri daha zevkli olur.
M
11 yıl
Elimde Dota 2 davetiyesi var. Koşun :)
Beyler elimde 4 adet Dota 2 davetiyesi var 3'ünü burada dağıtacağım. gerçekten dota seven oynayan ama elinde hala dota 2 davetiyesi olmayan varsa bana ÖM atsın steam hesabından davetiyeyi yollayayım, iyi günlerde kullansın alan arkadaşlar hayırlı olsun, hayırlı akşamlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.