O

Binbaşı
15 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
28 üye
Görüntülenme (?)
797 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
O
3 yıl
55 inç tv önerisi
Merhaba arkadaşlar
49nu7100de kronik beyazlama sorunu oldugu halde baska alternatif bulamadıgım için Samsung istiyorum yine. Koltuk ile tv arası 4.5 metre. 55 inç bir tv arıyorum. Max 8bin tl bütçe var. Önerilerinizi bekliyorum
Qled cok şikayet oldugu için korkuyorum acıkcası.
O
3 yıl
Klima Tercihi (En Üst Kat)
Merhaba arkadaşlar öncelikle İstanbulda Sahil de ve en üst katta oturmaktayız.Bina 2 senelik ve izalasyonu iyi. Evin krokisini basitçe çizdim.
Binada dıs ünite orta oda altına konulabilmektedir. Ev75-80 metrekare. Salona takıp, kapılar acık sekilde diğer odaların sıcagını alsa yeter.
Sizce en az kaç btu ve ne marka almalıyım. İlk düşüncem 12000btu olarak düşünmekteyim. Evde kiracıyım ve tasınırsam cıkarıp götürcem.
Bütçe max 5bin olarak düşünmekteyim.Daha uygun olursa cok iyi olur tabiki .BAktıgım bi kaç model linki ekliyorum.

1- https://www.hepsiburada.com/samsung-ar12txhqbwk-ar5000h-a-12000btu-inverter-klima-p-HBV00000TWINT?magaza=Fixk%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1beyaz

2-https://www.hepsiburada.com/baymak-elegant-plus-12-a-12000-btu-duvar-tipi-inverter-klima-montaj-dahil-p-EVBAYMELEGPLUS12

3-https://www.arcelik.com.tr/split-klima/12325-klima

< Resime gitmek için tıklayın >
O
9 yıl
Ariston kurutma makinesi sorunu
Arkadaslar 4 senelik kurutma makinesi bozulmustu ve servis yapilacak bir sorun degil dedi. Sorun icin motorun altindan gecen bir gaz borusu mu ne varmis onda kacak varmis. Sorunu anlayan var mi? Gercekteb 4 senelik makina cop mu?
O
9 yıl
Macbook pro ekrana görüntü gelmiyor(mc374ll/a)
Arkadaşlar ekrana görüntü gelmıyor ama televizyona bağladıgımda sorunsuz çalışıyor.İçini açıp baktığımda ekrandan gelen flexi kablonun takıldıgı yer ve kablo hasarlıydı. Fotoğraflarını çektim. Pil şişmişti ama herhangi bir akıntı vs olmamıs. Bu hasar neden olur ve tamiratı mümkün mü arkadaşlar?

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
O
9 yıl
Whirlpool ARC8140 sesli çalışma
Arkadaşlar buzdolabımızdan aşırı memnunduk şayet aşırı sesli çalışmaya başladı. Dolabın buzluğu alt tarafta öncelikle onu söyleyeyim. Üst tarafı açınca ses kesilmiyor ama alt buzluğu acınca kesılıyor.
Asla olmayan karlanma basladı buzlukta. Sorun sanırım fanında ama buraya yazmadan kurcalamak istemedim.
O
9 yıl
Megane coupe akü ışığı yanıyor
Dün marş motoru bakımını yaptırdım. Sorunsuz oldu şayet bir kaç saat sonra akü ışığı yandı. Aküm daha 3 aylık. Aynı elektrikciyd gittim ve sarj dinamosuna bakmam lazım dedi. Olayın böyle arka arkaya olması tesadüf olabilir mi? Ve elekrikçi sizce bunu yapar mı?

İnternette akü ışığı nedenlerinden biri aşağıda yazanmış. Bunu nasıl kontrol edebilirim. Bana elektrikçi bilerek yapmış gibi geliyor. İnsanlara iftira atmak istemem ama ihtimal tabi.

3-Devre direncinin fazla olması;devrede bulunabilecek fazladan direç veya dirençler bataryanın dolmasına engel olabilir.
O
9 yıl
Optik sürücü yerine hdd takmak
Arkadaşlar bende packard bell nm98 i5 işlemcili notebook var. Hdd olarak 500gb ide var. Optik sürücü sata. Ben çeviri alıp sata hdd yada ssd taksam gözle görülür fark olur mu? Sata kaç olduğunu nasıl anlarım ? Ve çok saçma değil mi ide olması
O
9 yıl
htc incredible s rom sorunu
Arkadaşlar arkadaşım telefona arka arkaya 3-4 defa format atmış. En sonuncuda atarken yanlışlıkla bootloader e tıklamış ve telefon artık açılmıyor. Saece 3 defa titriyor. Acaba sorun nedir ne yapmamız gerekiyor?
O
9 yıl
(Golf 5 ve Golf 7 patinaj sorunsalı).Vw Golf 7 1.2 TSI nasıldır?
Evet arkadaşlar ailecek 1.2 TSİ golf incelemeye gittik (iyiki ailecek gitmişiz). Ümraniye rekorda test ettik aracı. Ama en büyük sorun aracta 5 kişi olduğu zaman dip gazla kalkista aracta tak tak diye ciddi bir ses geliyor. 2 kisi ile herhangi bir ses yok.Servis inceleyip bize telefonla donecegini soyledi.

Aynı olayı fsida denedim asr açıkken asla yapmıyor, şayet asr kapalı iken aynı sesi yapıyor. Arkadaşlar almak istiyoruz ama bu olay kafamıza çok takıldı. Sizce neden olabilir?


Golf 1.6 Fsi 5 kişi ıslak zeminde full gaz ile kalktığım zaman ASR açık olunca patinaj çekmediği için sorun yok. Ama ASR kapatınca full gaz ile tak tak ses geliyor.

Golf 1.2 Tsı 5 kişi ıslak zeminde tam gazda hep patınaja kalma ve her patinajda o tak tak sesi geliyor.Sanki ASR yokmuş gibi


Servis bu konu hakkında arayacaklarını söylediler ama aramadılar. Satış temsilcisi ilk o ses çıktığı zaman arkadan araç vurdu sandı
Sonuçta önden çekişli bir aracın sekmesi normal ama ses cok feci geliyor araç yüklüyken.

Aracın direksiyonuna bayıldım. Motor da fsi a göre cok daha iyidi. Vites geçişleri ve bağımsız süspansiyonda sorunsuzdu(kullandığım araç 18 inç jantlı olduğu halde) . Şayet iç malzeme kalitesini çok daha iyi bekliyordum çok beğenemedim. Çünkü Golf 5e göre kıyaslıyorum. Beklentim fazla gitmiş olabilirim. Golf 5 e göre arka diz mesafesi daha dar geldi. Genel olarak araç aslında güzeldi ama bu yaşanan olay bizi biraz soğuttu.

------------- -------------------------------- ---------------------------------- -------------------------------------------
İLK MESAJ

Arkadaşlar şuan yakın tanıdığımın 2006 1.6 fsi otomatik midline golf var. Onu satıp yerine max 65bin TL ye araç bakıyoruz. Biz 1.2 tsı düşünüyoruz sizce araç nasıl? Performans açısından 1.6 fsi dan daha iyi midir?

Alternatif soyleyecekler volvo, bmw ve vw 2 .el yada sıfır söyleyebilirler. Araç yine otomatik olacak arkadaşlar.

İstanbulda vw rekorda 1.2 tsi golf test aracı varmış. Bu haftaiçi test sürüşünde bakıcaz bakalım.

O
9 yıl
Bu Renault Broadway sizce nasıl?(başka araç)
Bir arkadaşım yarın arabayı almaya gidiyor. Sizce araç nasıl arkadaşlar. 8000TLye anlaşıldı bu arada.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-satilik-186920686/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

Üsteki araçta 1-2 sorun çıktığı için anlaşılamadı. Şimdi şu araca bakılacak sizce bu nasıl?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-brodwayy-lpg-li-degisensiz-orjinal-bakmadan-gecmeee-181261240/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.