H

Teğmen
04 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
H
geçen yıl
Arx Fatalis Türkçe Yama
Merhaba arkadaşlar,

Seneler önce hazırladığım Arx Fatalis Türkçe Yama internette kaybolmaya yüz tutmuş, böyle oyunları hala oynayanlar kaldı mı bilmiyorum ama belki oynamak isteyen çıkar diye ekliyorum buraya. Yamanın yanında oyun rehberi de hazırlamışım, linkini koyuyorum aşağıya

(40) Arx Fatalis Türkçe Yama (Turkish Translation Patch) - YouTube

Arx Fatalis Türkçe Yama + Rehber.rar - Google Drive
H
9 yıl
Sağlam FPS önerisi
half life, rtcw gibi kült fps öneriniz var mı? senaryo sağlam olsun grafikler çok önemli değil. crysis gibi senaryodan çok grafiğe dayalı oyunları sevmiyorum.
H
10 yıl
Formanın değeri
< Resime gitmek için tıklayın >

Resimdeki formayı satmak istesem ederi ne kadar?
H
10 yıl
İki gitar arasında kaldım
İkinci el gitar almaya karar verdim, iki gitar arasında kaldım.

birisi bu. sıfırı 1500-1600 tl

http://www.epiphone.com/Products/Les-Paul/Les-Paul-Standard-Plustop-PRO.aspx


diğeri de bu. sıfırı 1200-1300 tl

http://www.instruments2go.co.uk/Yamaha-Pacifica-412V-p-1076.html

İkisinin de ikinci el fiyatı 600 tl. Çok sert olmayan her tür müziği çalmak istiyorum. Rock,pop,new wave,grunge her şey dahil. Hangisini tercih etmeliyim?
H
10 yıl
G-Man\u0027in kim olduğu hakkındaki teorim - SPOİLER
G-Man Combine'ın düşmanı olan bir ulusun-ırkın-topluluğun adamı.

Xen-Vortigauntlar-Dünya ilişkisi;

Xen bir sınır gezegeni, hiçbir ırkın ana gezegeni değil, tüm ırklar başka bir yerden gelmiş bu gezegene. Vortigauntlar da kendi gezegenlerini Combine'ın işgal etmesinden dolayı Xen'e kaçmışlar.

Marc Laidlaw: "Nothing is native to Xen"

Deney;

Bildiğiniz gibi Black Mesa deneyi için gerekli kristali G-Man getiriyor dolayısıyla deney sırasında gerçekleşen kaza G-Man istediği için gerçekleşiyor. Kazadan sonra boyutlar arası bir çatlak oluşuyor ve Xen'deki yaratıklar dünyaya geliyor, Vortigauntlar da buna dahil. (Normalde Dünya-Xen arasında kontrollü olarak yolculuk yapılabiliyor ama kazadan sonra yaratıklar çatlağı kullanarak istedikleri gibi gelebiliyorlar dünyaya.) Çoğu yaratığın gelmesinin bir nedeni yok ama Vortigauntlar Combine'dan kaçmak için geliyorlar ve ilerde direnişçilerle ittifak oluşturuyorlar. Bu çatlak yüzünden Combine dünyayı farkediyor ve dünya ile ilgili hazırlıklara başlıyorlar. Bildiğiniz gibi asıl Combine ırkı farklı ırkları sömürerek ve o ırkın üstün özelliklerini kullanarak kendisine hizmetçi bir topluluk yaratıyor ve savaşlarda-tüm ayak işlerinde kullanıyorlar. Artık hem vortigauntlar hem de insanlar aynı gezegende, dünyada, böyle bir fırsat Combine için bir daha ele geçmez. Bir taşla iki kuş hesabı Combine dünyayı istila ediyor.

Peki bundan G-Man in çıkarı ne?

İşverenleri her kimse, Combine'ı ortadan kaldırmak istedikleri kesin. Nedenlerini şimdilik bilemeyeceğiz. Belki çıkar uyuşmazlığıdır belki de Combine'ın bu açgözlülüğüne dur demek isteyen evrenlerarası bir örgütün işidir.

Combine evrenin belki de en güçlü ırkı. Tüm askeri gücü evindeyken ona saldırmak büyük bir aptallık olurdu. G-Man bunun için Combine'ın güçlerinin bir kısmını deplasmana göndermek istiyor. Seçtiği yer ise Dünya.

Sonuçta Combine dünyayı ele geçiriyor, tüm işler istediği gibi gidiyor ta ki G-Man, dolayısıyla Gordon tekrar devreye girene kadar. Gordon uyanıyor (HL2 Başı) ve Combine'a karşı büyük bir direniş başlatıyor. Combine dünya üzerindeki gücünü gittikçe kaybediyor. Ve en sonunda Citadel'i yıkıyorlar. Dolayısıyla dünya-combine arasındaki iletişim bağı kapanıyor. Asıl önemli nokta burası. Combine dünya üzerindeki kontrol ve iletişim noktasını, citadeli kaybedince dünyayı apar topar terketmeye başlıyor ama öldürücü darbeyi yapabilmek için tekrar gelecekler. Tabi bunun için dünyada elde ettikleri bilgileri ana üsse yollayıp yeni bir plan yapmaları lazım, kimse o kadar yolu plansız gelmez heralde. Bunun için de son olarak bir iletişim paketi göndermek istiyor. Bu iletişim paketinde dünyayla ilgili önemli bilgiler var, dünyaya tekrar nasıl erişebilecekleri ya da ne kadar büyüklükte bir ordunun gerektiği gibi. Bu paketi yollamak için de tekrardan bir portal açmaları lazım. Bunun için de Citadel'deki nükleer reaktörü patlatıp ortaya çıkan enerjiyle süper-portal açmak istiyorlar.

G-Man zamanı durdurup Gordon'ı tekrar uyutmak istiyor ama tam o sırada vortigauntlar devreye girip G-Man'i engelliyorlar.

Peki G-Man bundan neden hoşlanmıyor?

G-Man'in amacı Combine'ın ana üssüne iletişim paketini yollayıp dünyaya ikinci kez tüm gücüyle saldırması. Eğer bu olursa Combine güçlerinin büyük bir kısmı dünyada olacak ve Combine ana üssü yapılacak bir saldırıya karşı dirençsiz kalacak. Yani G-Man amacına ulaşacak.

Vortigauntların amacı ise Citadeldeki nükleer reaktörün patlamasını önleyip şehirdeki direnişçilerin ve vortigauntların kaçabilmesini sağlamak. Eğer bunu yaparlarsa süper-portal açılmayacak, combine iletişim paketini yollayamayacak. Geri kalan güçlerini yollayamayacak ve büyük ihtimalle dünyadan vazgeçecek. Yani G-Man'in yaptığı her şey boşa gidecek.
H
11 yıl
Casio G-Shock Buğulanma Sorunu
http://www.elifsaat.com/Casio-GA-100-1A1DR,PR-31426.html

Yaklaşık 2 aydır bu saati kullanıyorum, şimdiye kadar hiçbir sorunu yoktu ama bu sabah sğouk havadan dolayı saat içten buğulanma yaptı. Bu sorun garanti kapsamına girer mi? Sonuçta g-shock'un içine birşey geçirmemesi lazım.
H
11 yıl
youtubedan şarkı bulma
videodaki şarkının adını bilen var mı?

http://www.youtube.com/watch?v=a18O_Bdzua0
H
11 yıl
Mount \u0026 Blade kasma sorunu
Arkadaşlar gtx 660m - i7 3610qm bir laptopum var. MB Warband'da full çözünürlük ve full++ ayarlarda hiç kasmadan oynayabiliyorum ama Fire&Sword'da AA'yı 2x yapsam bile fps 100 lerden 10-15 civarına düşüyor birden. Aynı şey ağaç miktarını arttırdığımda da oluyor. Bu bilgisayarın özelliklerine göre normal mi yoksa bir sorun mu var?
H
11 yıl
W350ET Fan Sorunu
Bilgisayar ısınıp fan tam güçle çalışmaya başladığında bazen şöyle bir sorun çıkıyor; fan devamlı olarak 1 sn çalışıp 1 sn duruyor ve bilgisayarı kapatana kadar böyle devam ediyor. Bilgisayar soğuduğunda ya da yeniden başlattığımda bile sorun devam ediyor illa kapatmam lazım. Bu sorunu karşılaşmış biri var mı ya da nasıl çözebilirim?
H
11 yıl
Mat Ekran mı Parlak Ekran mı?
Birçok kişi bu konuda kararsızlık yaşıyor. Mat ve parlak ekranı deneme şansı olanlar sizce hangisi daha kullanışlı? Tabi monsterin gönderdiği ekranlardan bahsediyorum. Başka markalarda farklılıklar olabilir onları dahil etmeyelim. Monster genelde oyun için alındığından oyunlardaki performansı daha önemli
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.