Z

Çavuş
03 Nisan 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
10 yıl
Windows 7 c0000021a Hatası - Pc açılışında Mavi Ekran
< Resime gitmek için tıklayın >

Bir çok kişide bu sorun olmuş. Neredeyse tüm çözümleri okudum. Pc yi güvenli modda açamıyorum. Windows 7 Loader boot ekranı (orjinal yapma programı) çıkıyor. Windows 7 dvd si ile güvenli modu da denedim ama olmadı, ayriyeten başlangıç kurtarma ve sistem geri yükleme( önceki tarihe yükleme) yaptım yine de windows başlangıçta mavi ekran çıkıyor. Önceki tarih olarak sadece bir tane geri yükleme noktası var ki yeterli olmadı.
Kendi tecrübeme göre en son splashtop diye bir program var (teamviewer gibi) onu pc den kaldırırken windows garip bir uyarı vermişti, üstünde durmadım. Dün gece pc yi kapattım ve bugün açılmadı
Bilgisayarımda o kadar çok şey yüklü ki format atarsam herhalde iki hafta uğraşmak zorunda kalıcam eski haline getirmeye.Windowsu 2009 da kurmuştum bugüne kadar hiç teklemedi, pc de hafif donanımsal sorunlar oldu ama yazılımsal sorunum olmadı olsa da çözdüm ama bu problem beni tam da vizeler döneminde yıktı. Artık sizden gelecek tüm çözüm önerilerine açığım. Formatı da önereceksiniz biliyorum ama şu an format atmaktansa pc yi çöpe atmayı tercih edebilirim.
Z
14 yıl
MSI 5850 Dikey Çizgiler?
Merhaba arkadaşlar,ekran kartımı alalı bir hafta bile olmuyor ama gerçekten çok acı bir gerçekle karşılaştım.ekran kartı düzensiz bir şekilde kitlenerek,ekran dikey çizgiler oluşuyor,arka plan rengi değişebiliyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
yabancı forumlarda bu sorun bir çok ati kullanıcısında ortaya çıkmış.http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=122932&STARTPAGE=1&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear
bayağı bir okudum ama çözümü hakkında tam olarak bir şeyler göremedim.bütün ati sürücülerini denedim ve sorun çözülmedi.kartı başka bir makinaya taktığımda da devam ediyor.konu hakkında bir bilgisi olanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum...
Z
14 yıl
HD5850 Triple buffering sorunu
Merhaba arkadaşlar, elimde imzamdaki sistem var.işlemcimin 3.4 ghz de çalışsa bile darboğaz yapabileceğini biliyorum ama facia olan şey directx 10 veya 11 oyunlarda(dirt 2) de yaşana sorunlar.daha açıyım, crysis ve dirt 2 de vsync kapalıyken gayer iyi sonuçlar alabiliyorum,yani piyasadaki 5850 lerle karşılaştırdığımda işlemcimin o kadar da dar boğaz yapmadığını görüyorum.ekran kartım,default ayarlarda 14.300 vantage graphic puanı alıyor,piyasadakilerden daha iyi gibi de gözüküyor.az bir overclock yaptım ve 15.200 civarı puan alıyor ve öyle kullanıyorum.benim sorunum vsync açtığım zaman meydana geliyor.dirt 2 ve crysis de 60 fpsnin altını gördüğüm zaman oyun direk 30 fps ye sabitliyor ve sürekli böyle geliş gidişler gerçekten de oyunlar oynanmaz hale getiriyoru.sorunun triple buffering açmakla giderileceğinin biliyorum fakat ne yaptıysam başaramadım.directx 9 oyunlarda ister open gl olsun ister direct 3d oyunlar olsun çözümlerini biliyorum.open gl de catalysten,direct 3d de riva turner la gelen D3DOverrider programıyla açabiliyorum ve sorun kalmıyor.ama crysis ve dirt 2 de ne yaparsam yapayım bir sonuç alamadım.vsynç kapalı oyun oynamak gerçekten gözümü rahatsız ediyor ekrandaki yarılmalara tahammül edemiyorum, aynı şekilde kapatınca da bu sefer crysis ve dirt 2 de iğrenç olan bu durumla karşılaşıyorum.şimdi e8400 alsam ve diyelim 4.5 ghz overclok yapsam yine de 60 fpsni altına düşebilirim ve bu 30 fps ye sabitleme olayını yine yaşayabilirim.burdan herkese sesleniyorum:) sorunun bir çözümü var mı yoksa bu directx 10 ve 11 oyunların genel proplemimi???????????
Z
15 yıl
Asrock X48 TURBOTWINS Fsb 1600 Soket 775 DDR3 1600/DDR2 1066 G.Lan Anakart
arkadaşlar bu anakart hızlıalda 334tl ye satılıyor.
http://www.hizlial.com/urunInceleme.aspx?UrunID=30.007.1195.0026
sizce nasıl?internette wi-fi modeli için bayağı bir olumlu yorumlar var.sizce bu modelle pek farkı varmıdır?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.