O

Çavuş
28 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
84 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
O
2 yıl
Golf 7 multimedya arızası
Arkadaşla merhaba
2014 comfortline 1.2 TSİ aracım var orta konsolda üzerinde gelen orijinal multimedya ekran mevcut 3 gun önce yolda giderken radyo açık modda kendine açılıp kapanmaya başladı açılıp kapanırken de hoparlörden çıt sesi geliyordu ertesi gün aracı çalıştırıp tekrar radyoyu açmak istediğimde bu sefer hiç açılmadı. Şuan ekrana hiç bir şekilde görüntü gelmiyor. Bir yere gösterdim ama tamiri mümkün degil dedi daha önce bu durumu yaşayan var mi çözümü var mi acaba
O
11 yıl
Klima arıza
Arkadaslar lg Beko 19000 btu klimamız var kısın bu klimaya bakım yapıldı gaz eksik deyip gaz konulduğu söylendi o gün klima ısıtmaya bir türlü geçmedi dursun ertesi gün çalışır denildi sabah kalkınca klimayı çalıştırdık bir dakika kadar çalıştı biraz sıcak hava üfledi bu sırada dışarıdaki üniteden garip sesler geldi ve ardından içerdeki fanda durdu kapatıp tekrar actık klimayı bu sefer sarteli arttırdı bize klimayı sökmeden kompresör yanmış denildi kıstan beri duruyor klima klimanın sorunu nedir acaba?
O
15 yıl
İphone 3g İçin Ekran Koruyucu?
İphone 3g için ekran koruyucu bant arıyorum sadece ekran için arıyorum kaliteli ve ekranda iz bırakmayacak bişey online olarak alabileceğim güvenli bir yer varsa söyleyebilirseniz sevinirim.
O
15 yıl
İphone Sorunlarım
arkadaşlar iphone'un ekranı kilitliyken ve telefon sesli moddayken ekranın ışığı kendi kendine yanıp sonra tekrar sönüyor bunu süekli tekrarlıyor sessizdeyken yandaki tuşlarla sesi yükseltilebiliyor fakat kısılamıyor seslideykende sesi kısarken telefonun titreşimi çalışıyor genpa teknik sevise götürdüm yazılım yükleyip verdiler servisten aldığımda normaldi fakat akşam gene aynı sorunları tekrarlamaya başladı Bunlara ek olarak forumdan takip ettiğime göre şarjım normalin altında performans sergiliyor son şarjdan sonra 3g kapalı ekran parlaklğı yarıda ve otomatik parlaklık açık bletooth kapalı Kullnım:5 saat 15 dk Beklemede:17 saat 4 dk ve telefonun şarjı %10 kaldı.ve ses açma kapama tuşunun üstünde gece karanlıkta rahat farkedilebilecek bir açıklık var. Yarın tekrar servise vermeyi düşünüyorum ve yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum
O
15 yıl
İphone sorun
Arkadaşlar iphone alalı 1hafta oldu fakat dün ilginç bir sorun çıktı.Telefonu uyku moduna geçince belli aralıklarla ekran ışığı yanıp kilidi açma ekranı geliyo sonra tekrar sönüyor. Bunu sürekli olarak ve çok sık aralıklarla tekrarlıyor yardımlarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.