O

Onbaşı
21 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
9 yıl
KİEV DEN YENİ GELDİM SORULARINIZI ALABLİRM
Arkadaşlar merhaba Kiev'den yeni geldim benim gibi ilk kez gidecekler için yada merak ettiği şeyler olan soru sorabilir yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
O
9 yıl
Ukraine International Airlines biletleme isim yazımı
Arkadaşlar merhaba kısmetse önümüzdeki ay Kiev e gidicem uçak biletine isim yazarken nasıl yazmam gerektiği konusunda sorun yaşıyourm. İsmim de Türkçe karakter var ve biletl alrken ne yazmam gerektiği konusunda yardımlarınızı bekliyorum. ömer Törünnnnn gibi bir isim soy isim düşünün bilet alırken nasıl yazmalıyım. Teşekkürler.
O
10 yıl
HTC M8 kendiğiliğinden inen fotoğraflar
Arkadaşlar merhaba telefondan bazı sitelerde gezerken sitedeki fotoğraflar kendiğilinden iniyor ve digitürkplay dede aynı sorun oluyor galeriye bi giriyorum milyon tane resim silmesi bile eziyet. bu sorundan nasıl kurtulablirim. telefonu satmayı bile düşündüm bu sıkıntıdan yardım lütfen.
O
13 yıl
Max 250 tl bütçe tavsiye lütfen
Merhaba yurtdışına çıkacak bir arkdaşım için hatıra fotoğrafları çekecek akşamlarıda ortalamanın üstünde fotoğraf çekebileceği bir makina tavsiyesi istiyoruz yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederiz.bütçe max 250 Tl civarı olacak.
O
14 yıl
PENTAX K100D super CANON EOS 350D lütfen yardım
merhaba fotoğrafçı bir abim istediğim iki makinadan birini fotoğrafçılığa başlayacağım için bana hediye edicek makinalar PENTAX K100D SUPER ve CANON EOS 350D iki makinada 5500 çekimde ve iki makinada çok temiz ikisinde de kit lens var. ilk DSLR makinam olacak sizce hangi makinayı seçmeliyim seçmeme yardımcı olursanız sevinirm lütfen hangisini neden seçmem gerektiğinide belirtin teşekkür ederim.
O
14 yıl
ikinci el bölümünde vitamin satışı
merhaba ikinci el bölümünde ayrıntılı olrak görmediğim için sormak istedim.e-vitamini,,,,biotin,,,,melatonin gibi tablet vitamin ve tarzı ürünleri satabliyormuyuz?? teşekkürler...
O
14 yıl
NOKİA 5800 xpress music ekran gitti
selam arkdaşlar 1 ay önce aldığım 5800 telefonun ekranı birden gitti ekranın 3/2 lik kısmı görünüyor alt taraf birden karardı hiç görüntü yok neden olablir acaba başına gelen varmı en önemlisi garanti ödüyormu?? ekranda hiç problem yok ama içten hasarmı gördü anlamadım
O
15 yıl
çin malı hafıza sorunu
selam 16gb mp4 player aldım ebaydan.ilk etapta 5gb a kadar şarkı attım fakat daha sonra bi sitede hackli olup olmadığını öğrenmek için bi program denedim.mp4 palerı biçimlendirirsekn 16 gb görünen hafıza 2gb görünüyor sanırm hafızası ile oynadım hafızası 5gb üzerinde çünkü 5 gb atmıştım hackli dahi olsa geröek kapasitesi 2gb deil hafızayı nasıl eski haline döndüreblirm veya döndüreblirmiym:)

mp3player disk tool diye bi program sanırm yaptığım yanlışlık fat32 yerine fat ile biçimlendirmek ama nasıl düzeltirm bilemiyorum.yardcı edeblieseniz sevinirm.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.