C

Emekli Yönetici
16 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
30 üye
Görüntülenme (?)
318 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
C
3 yıl
İphone 12 pro max kamera korumalı şeffaf kılıf önerisi
Arkadaşlar merhaba,

iPhone 12 pro max için şeffaf kamera korumalı kılıf önerisinde bulunabilir misiniz acaba kullanan arkadaşlar hangi kılıfları tercih ediyorsunuz ? Teşekkür ederim şimdiden.
C
4 yıl
İPhone X için 11 sahte (fake) kamera sticker nereden bulabilirim ?
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere bu stickeri nereden bulabilirim acaba bilgisi olan var mı ? 11 pro 3 kameralı olan

Örnek video:https://www.youtube.com/watch?v=6a_vXrZYuHU&feature=youtu.be

İlginize şimdiden teşekkürler.
C
6 yıl
Tüm üyelerin dikkatine!!! DigitürkPlay konusu duyuru
Tüm üyelerin dikkatine!!!

Arkadaşlar bilindiği üzere forum da ip tv satışı yapılmamaktadır. Bundan böyle de Digitürk den gelen uyarı nedeni ile hiç bir şekilde DigitürkPlay satışı/Ortaklık vb. İşlemler de yasaklanmıştır. Lütfen bu gibi durumlar da daha duyarlı olmanızı rica ediyorum.

Eğer bu gibi konulara tekrar rastlarsanız şikayet et butonundan bizlere bildirebilirsiniz. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkürler..

İyi forumlar dilerim.
C
7 yıl
Genel Güncel Portal Sitesi - En Yeşil
Arkadaşlar herkese merhaba,

Çok uzun süredir kendimce boğuşup duruyordum ne üzerine site alayım ne açayım diye bu fikir de nereden geldi gerçi bilmiyorum ama Genel Portal sitesi olarak En Yeşil'i açma kararı aldım.

Sitemiz genel, teknoloji,bilgisayar,mobil,eğitim,yararlı bilgiler vb.. içerikleri barındırmaktadır. Sizlerin de eğlenceli hoş vakitler geçireceğini umuyoruz. https://www.enyesil.com/ Yönetimi

https://www.enyesil.com/ Yönetimi
C
7 yıl
iPhone 6S den Samsung S8 e geçiş
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar,

Başlıkta da belirttiğim üzere iPhone 6S den Samsung S8 e geçme gibi bir düşüncem var ancak İOS a alışmış birisi olarak yapabilirmiyim gerçekten hiç bilmiyorum. S8 in ekranı olsun donanım olsun beni gerçekten cezbetti diyebilirim. Öncelikle İOS kullanıp da Android e geçeniniz var mı? Varsa olumlu olumsuz yönlerini açıklar mısınız? Sizce değer mi geçmeye? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
C
9 yıl
iOS 9.1 yayınlandı mı?
Diğer teknoloji forumların da yayınlandığından bahsediliyor. Ancak henüz benim cihazıma Güncelleme gelmedi. iOS 9.1 i yükleyen var mı?
C
10 yıl
iPhone 5 wifi kendiliğinden kapandı
Arkadaşlar merhaba,
Az önce internette dolaşırken wifi kendini birden kapattı ilk defa böyle birşey başıma geldi. Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Bu arada İos 7.0.4 sürümü kullanıyorum.
C
11 yıl
Lenovo Z580 Lenovo ekranında takılıyor
Arkadaşlar merhaba, az önce laptopumu açayım dedim ancak makine açılmıyor. Lenovo yazısı çıkıyor sürekli orada reset atıyor kısır döngü gibi.. Ama bios ayarlarına felan girebiliyorum hardiski görüyor. Başlangıcı atlayamadı. Acaba sorun nerden kaynaklı bilgisi olan var mı? Bir sürü yedeğim de var. İşletim sistemini kullanamadığım için yedek de alamıyorum. Pili çıkartıp şarj aleti ile çalıştırdım yine fayda etmedi. Garantiye mi göndermeliyim acaba?
C
11 yıl
Auto Just Dance 3 uygulaması AppStore\u0027den Kaldırıldı mı?
Arkadaşlar bugün bu uygulamayı yüklemek istedim. Hatta daha önceden cihazıma indirmiştim indirme geçmişimde dahi program gözükmüyor. Bu uygulama mağazadan kaldırıldı mı bilgisi olan var mı?
C
11 yıl
Netlimitsiz 8mbite Kadar Olan Tarife
Arkadaşlar merhaba,

Yıllardır TTNET kullanıcısıyım ama artık son günler de bana bıkkınlık getirdi. Alternatif bir servis sağlayıcısı olsa gözüm kapalı geçeceğim artık.. Netlimitsiz 8mbit e kadar olan tarifedeyim. Kota 50GB ile sınırlı. Ben şimdiye kadar yani ayın 29'una kadar 41GB'ını doldurmuşum. Ancak 2 günden beri hızım 3MBİT olarak gözüküyor. Bu problem nereden kaynaklanıyor acaba? Ayın 1'inde düzelir mi yoksa TTNET'i arayıp bir güzel konuşayım mı? Her ay bizden 60 lira almasını biliyorlar..

Bu arada 2 modem kullanıyorum 2side 3mbit olarak gösteriyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.