R

Yüzbaşı
13 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
1464 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
R
2 yıl
Kadınlar ve burçları
Uzun zamandır yazmak isteyip ama zaman bulamadığım kişisel görüşlerimin olduğu bir konudur. Analizlerime,yaşadığım sevgilik tecrübelerime ve gözlemlerime dayanmakta. İşin aslı hızlı dönemlerimde farklı kadınlarla takılmaya başladıkça belli kadınların belli durumlarda aynı tepkiler verdiklerini gözlemledim. Bunu araştırınca da sebebinin burçlarda olduğunu düşündüm. Biz erkekler olarak kadınları anlamakta zorlanıyoruz, farkındayım en azından kötü olsa da böyle bir sınıflandırma bizim yararımıza diye düşünüyorum. Uzun soluklu bir konu olacak.
R
2 yıl
Kıbrıs\u0027ta olan var mı (Eşref Bitlis kışlası)
2bl. 3bt
R
3 yıl
.
.
R
3 yıl
Sana
Biraz seninle konuşmak istedim sadece. Tek yönlü bi iletişim olacak belki ama en azından böyle bi fırsatım olduğu için şanslıyım.

Öncelikle tüm içtenliğimle o ayrılık kararını aldığın için sana teşekkür ederim. Kaç yaşında o kararı aldığını hatırlamıyorum ama o yaştaki insana göre inanılmaz doğru bi karar verdin. Bana bıraksan ben o leş yaşantıma devam edip senden hiç ayrılamazdım. O zamanlar sadece senin sevgilin olmak benim için her şeydi.

Geçen sene 2-3 ay boyunca konuştuk ve bi anda iletişimi kestik ya. Hiç bi şekilde senin için çabalamadım çünkü sen hala hazır değildin. Hala önündeki seçenekleri değerlendiriyordun ki haklısın gelecek konusunda en iyi seçimi yapman gerekiyor kendin için. Senin içinde çok seçenek var benim içinde. Fakat çok seçme şansı olunca insan bazı şeyleri göremiyor. Gördüğü zamanda ya çok geç kalmış oluyor ya da iş işten geçmiş oluyor. Bilmiyorum benim için sen hiç bir zaman geç değilsin. Durum ne olursa olsun seninle bir gün geçirmekte otuz yıl geçirmekte benim için dünyada cenneti yaşamak gibi bir şey.

Bazı şeyleri öngörüp ayrılık kararını aldıysan demek ki tercihlerine güvenmem gerekiyor. Yine aynı şekilde tüm tercihlerine güveniyorum. Benim tercihim ise sadece beklemek.
R
3 yıl
59. topçu eğitim tugay komutanlığı // Erzincan // 384. DÖNEM ( AĞUSTOS)
Var mı buraya düşen ?
R
3 yıl
Tipim nasil ss li
S
R
3 yıl
Benim anlamadigim
Hafta ici 10-4 arasi calismaktayim, haftasonu ise tatil. Yani haftada 25 saat calisiyorum ve is-ev arasinda taksiyle gidip geliyorum. Ama yinede eve dondugumde bitik olmus olup haftasonlarini yatarak geciyorum. Yani ben bu haldeyken millet nasil 10-12 saat mesai yapabiliyor. Aslinda tamam insan belli bir zaman alisiyor fakat hayati is oluyor. Insanlarin bunu kabul edip ayaklanmamasi, her sabah robot gibi ise gitmelerini anlamiyorum cidden.
R
4 yıl
Yağmurdan sonra motor çalışmıyor yardım
Merhaba öncelikle

Motor dün gece baya bi yağmur yedi bu sabahta anahtarı taktım, marş bastığımda marş almadı ve tık diye ses geldi. Daha sonrada motordaki tüm elektrik sistemi gitti.

Sadece motorun üzerinde ki şu ışıklar yanıyor gösterge sinyaller farlar vs yanmamakta

< Resime gitmek için tıklayın >


Herhalde sigorta kutusu burda, internetten bakınca pek algılayamadım.

< Resime gitmek için tıklayın >
R
4 yıl
Ebuduk danışmadan bekleniyorsunuz
R
4 yıl
İç dökmece
3 aralık günü uyandım, içimde bi kıpırtı var. Birisiyle tanışcağımı hissediyorum. Bazen bazı şeyleri hissettiğim zaman çıkıyor. Bunun enerjisiyle spora gittim. Spora gittiğim arkadaşımla da bunu paylaştım. Kardeşim ben bugün birisiyle tanışacağım eğer benim yanımda olursan sende başkasıyla tanışırsın ded. Çünkü arkadaşla aynı durumdayız az çok. Oda eski sevgilisini unutamamış bende unutamamışım. Yani bir daha birisini sevmiyceğimizi hissediyoruz. Başkalarının ellerini tutamıycağımızı hissediyoruz yani.

Spora gittim, sporumu yaptım. Sürekli gittiğimiz starbucksa gidip kahve aldık ve masaya oturduk. Sanırım 21.30 gibi masaya oturduk ve oturur oturmaz bi kız dikkatimi çekti. Saat 24e kadar kızı izledim. Sadece izledim. Yanımdaki arkadaşıma rica ettim gel tanışmaya çalışalım. Israr etmeme rağmen olmaz dedi. Bende son umut mekanın kapanış saatine 5 dakika kala ön kapıda beklemeye başladım kızla tanışmak için. Fakat kız arka kapıdan çıktı. Arabaya koştum arkadaşa bas dedim o kızla tanışmalıyım dedim. Gittik kızların önünde durduk. İndim. Yanına koştum. O an olanları pek hatırlamıyorum. Ama arabaya döndüğümde kızın numarası bendeydi. Düne kadar uzun uzun konuştuk. Daha sonra buluştuk. Ve hiç uyumadık. Biraz önce eve girdim.

1-2 saat önce ilk defa ellerini tuttum. Uzun uzun inceledim. Benliğime kazımak istedim belkide bilmiyorum. Yürüdük baya bi yürüdük. Öptüğümde titrediğini hissettim. Yedi senedir hissetmediğim duygular bunlar. Garip. Hayal gibi. Beni ona çeken garip bi duygu var. Aşk olabilir mi ? Bilmiyorum. Ama bu karışık duyguları hissetiğim için mutluyum. Belki 50 kere sarılmışımdır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.