N

Teğmen
09 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
86 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
2 yıl
Ekran kartı fanının sürekli yüksek devirde çalışması
Hayırlı Forumlar gençler. Bende MSİ RX 5700 XT Gaming X ekran kartı var. Elden Ring'e girdiğimde fan gürültülü bir biçimde %90 çalışmaya başlıyor. Hadi oyun bunu yoruyor falan diyelim. Oyundan çıkıyorum. Yarım saat sonra bile fan aynı devirde çalışmaya devam ediyor. Ekran kartının sıcaklığı 33 derece. Dragon Center'dan gidip modunu normalden tekrar normale getirince Fan susuyor. Sıcaklık aynı. Yani ben bu durumu hiç anlamış değilim.
N
4 yıl
MATLABdan anlayan bi bakabilir mi?
Gençler şimdi elimde bi vektör var 30 20 50 NaN 30 45 10 NaN 60 vs diye gidiyor. Şimdi ben mean komutu kullanarak şu NaNları önceki sayı ve sonraki sayıyla toplamının 2 ye bölümünü yapacak bir babayiğit arıyorum.
N
6 yıl
Oyun oynarken bilgisayar uyku moduna geçiyor.
Evet arkadaşlar ben bu bilgisayarı 5 yıldır falan kullanıyorum. GTA 5 falan oynadığımda bazı günler kendini kapatırdı. cpu over temperature hatası verirdi F1e basardım geri oyunu oynamaya devam ederdim. 1 hafta önce yine bu bilgisayarla witcher 3ü bitirdim. Sonra Farcry 5 i yükledim. BU Farcry bir yerde hata verdi. Catalystin başka veriyonlarını yükledim beta versiyonunu oyun düzeldi ondan sonra. Neyse 1-2 gün sonra witcher oynayım dedim. Oyuna girdiğimin 2 dakika sonrasında bilgisayar kendini otomatikman uyku moduna alıyor. Oyunun sesi geliyor arkadan. AMa bilgisayar hiç açılmıyor. Reset atıp başlattığımda ise cpu over temperature hatası veriyor. Öbür oyunları deneyim dedim Skyrimde de kapanıyor. BFME 2 de kapanmadı. SKyrimi falan daha önce sorunsuz oynadığım için ben yazılımsal bir şey olduğunu düşündüm. Dün gece format attım. Witcher 3 ü yeniden kurdum. Malesef sorunun aynen devam ettiğini gördüm. Yani ben anlamadım 1 hafta önce günde 8 saat sorunsuz oynayıp bitirdiğim oyunu şimdi 2 dakika oynayamıyorum. İnternete falan girebiliyorum film izleyebiliyorum ama oyuna girince uyku moduna giriyor ki daha önce hiç yapmadığı birşeydi. Biosu güncelledim olmadı format attım olmadı. İşlemci İntel i7 2600k, anakart asus p8p67Le, Ekran kartı Sapphire 6970 2 GB dual fan
N
7 yıl
İnternet Sarı ÜNLEM SORUNU
Evet arkadaşlar internete giriyorum her şey normal sonra yarım saatte bir bağlantım kesiliyor sağ altta sarı ünlem çıkıyor üstüne tıklıyorum sorunu gider diyorum. "Yerel ağ bağlantısı geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil" gibi birşey çıkıyor sorunu çözemiyorum. TTneti arıyorum yardımcı olmuyorlar.Biz internetinizi normal veriyoruz sizde problem var diyorlar. Aslında sorunun neden olduğunu bilmiyorum. Kaynağı bilsem kökünden çözecem. Sorun TTnetteyse TTneti değiştircem. Modemdeyse modemi değiştircem. Bilgisayardaysa bilgisayarı. Ara kablolardaysa ara kabloları değiştirecem.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Neyse bende kendimce uğraştım. Sarı ünlem olduğundaki ipconfigle normal internete girdiğimde ki farklılıkları gördüm. Bu ipler neden kendiliğinden değişiyor. Bir virüs mü buna neden olur. Bİlgisayarda Avast var onunlada tarattım hiç virüs bulamadı. Bu arada Modem markası Edimax ar-7284wna mesela bu sarı ünlem hatasını aldığımda 192.168.1.1 den modemin arayüzünede giremiyorum. Böyle iğrenç bir sorun. Buradaki problemin ne olduğunu anlayan yol gösterebilecek biri var mı aranızda ?
N
10 yıl
Facebook ve Twitter hesaplarımı dondurdum. Başınıza kaldım
İş yerinde facebook eve gelince facebook yemin ediyorum daraldım 7 yıldan beri hiç birşey yaptığım yok. Popüler bir insanda değilim ama buradaki facbookta bol beğeni toplayan duvar yazılarımız konusundan ekşideki yaran facebook iletilerindeki konudan kopyalayıp yapıştırıyordum onlarıda zaten Remzi beğeniyodu. Bağımlılık mı oldu bende nedir anlamadım ya oh be dünya varmış. Donanımhaber hesabımı dondurmuyorum bilgisayarla ilgili falan bi problem olursa lazım oluyor. Konıdışındaki tartışmalarda çok zevkli
N
10 yıl
Bir Flash Oyun Vardı Çok Güzeldi
2-3 yıl önceleri oynuyordum. Oyunu kabaca tarif etmek gerekirse bir alanda size verilen elementleri istediğiniz gibi kullanıp kimyasal fiziksel etkileşime geçirebiliyordunuz. Örneğin demir bir çizgi çekip üstüne cin ali gibi bir adam koyup (Bunlarda elementlerle tepkimeye giriyor parçalanıyor falan) demire elektirik deydiğinde cin alide ölüyordu. Magma demire değince demiri eriitiyordu falan. Su ile birleşince kaya oluyordu rüzgar falanda koyabiliyorduk. Böyle değişik güzel bir oyundu canım sıkılınca iyi vakit geçirirdim. Bilgisayara format atınca kısayoluda silindi var mı bu oyunu bilen.
N
11 yıl
Bir oyun vardı
The Guild mi desem Guild War mı? Hatırlayamıyorum ama Guildlerle alakalı bir oyundu galiba. Eski bilgisayarım varken çok istemiştim oynamayı fakat kaldırmadığı için yükleyemedim. İncelemelerden hatırladığım bir aileyi yönetiyorduk. Mesela karakterimizin oğlu oluyordu karakterimiz ölünce oğluyla devam ediyormuşuz. Böyle guildli bir oyun Online bir oyun değildi adını hatırlayamıyorum. Bileniniz var mı?
N
11 yıl
Adminler Bir Bakabilir mi?
Selam Adminler Öncelikle hepinizin Cuması mübarek olsun. Bir ricam olacaktı sizden. Hani konular gösterimden kaldırıyorsunuz ya. İşte siz yine o konuları gösterimden kaldırsanızda ama biz yinede içeriği görebilsek olmaz mı diye soracaktım.
Bir konuya mesaj yazıyorum. Sonra yatıyorum Sabah bir bakıyorum 3 tane alıntı seviniyorum acaba ne yazmışlar diye merak ediyorum. Bi açıyorum konu gösterimden kaldırılmış sadece yöneticiler girebilir. Göremiyorumda ne yazıldığını deli gibi merak ediyorum.
N
11 yıl
Ferhat Göçer\u0027in Üzüm Klibindeki Hurinin Adı ?
Evet arkadaşlar biraz eski bir konu hatta belki mağara bile diyebilirsiniz ama googledan araştırma yaptım. Çok arayan olmuş. Google yazınca hemen belli etti üzüm klibindeki oyuncular, üzüm klibindeki kız, üzüm klibindeki manken. Aslında şu kız diye göstermem bile bariz haksızlık olur. Kız kendini o kadar belli ediyor ki. Bu kadar güzel olamaz bi insan. Biraz takıntılıyımdır ben. Ben askerdeyken bu klibi izlerdim hep o zamanlar çıkmıştı. Bu kızın adını öğrencem diye kafaya koymuştum. Klibin linki burada
Videoyu izlemek için tıklayınız
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu kızı soruyorum varsa bir facebook sayfasını beğenip daha güzel resimlerini görmek isterim
N
11 yıl
Bir Video Varmış. İş Yerinde Sosyal İçerikli Film İzlerken Sesi Açılmış Kapatamamış Rezil Olmuş
Belki mağara diyeceksiniz ama az önce abi anlattı haberlerde izlemiş. İlk defa şaşırdım bir video internette benim gözünden kaçmış haberlere çıkmış. Googleda falan arattım sonuç yok. Varsa bi linkini yazıverin yada PM atın.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.