O

Onbaşı
09 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
128 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
6 ay
Özel mesaj özelliğiniz kullanıma kapalıdır.
diğer forum üyeleri ile mesajlaşmaya çalıştığımda bu mesajı almaya başladım. yaklaşık 2 senedir foruma girmiyorum 5 gündür tekrar aktifim. Forum destek bölümünede 2 kere konu açtım fakat herhangi bir değişiklik ve geri dönüş sağlanmadı. Bununla alakalı bir durummudur acaba bilen varsa yardımını esirgemesin lütfen:)
O
15 yıl
MSİ P45İ NEO2 CROSSFİRE PROBLEMİ??? ACİL!!!
ARKADAŞLAR BAŞLIKTA BAHSİ GEÇEN ANAKARTIMDA SAPPHİRE 4870 VE 4850 DÜZENEĞİNDE CROSSFİRE OLAYINI GERÇEKLEŞTİREMİYORUM PSU 750 WATT TT TOUGHPOWER YETERLİ DRİVERLARIM GÜNCEL ÇİFT CF KÖPRÜSÜ KULLANIYORUM FAKAT BİR TÜRLÜ CATALISYT EKRANINDA CROSSFİRE EKRANINI AÇAMIYORUM GÖZÜMDEN KAÇAN BİRŞEYMİ VAR BİLMİYORUM YAPANLAR YADA BU KONUDA BİLGİSİ OLANLARIN ACİL YARDIMLARINA İHTİYACIM VAR ŞİMDİDEDEN TEŞEKKÜRLER
O
15 yıl
9800gtx+ driver sorunu acil yardım
arkadaşlar sistemimde kullandığım zotac 9800gtx+ amp modelimde anakartım ram sorunu için servise gidip geldikten sonra ilginç başka bir problemle karşılaştım sorun sisteme format atıp ekran kartı driver ını kurduğumda sistem windows loading ekranından sonra açılmıyor sebebi nedir bilen varsa acil yardım lütfen!!! güvenli modda acıp nvida driver larını kaldırdığım an açılıyor bir problem yok ddriver sürümü olarak 182.50 yi kullanıyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.