S

Yüzbaşı
02 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
334 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
Superonline bazı siteleri açmama sorunu
Yaklaşık 2 aydır Sahibinden, n11, Yapıkredi ve İşBank sitelerine erişim zorluğu çekiyorum. Defalarca kayıt oluşturdum, ilk gelen arkadaş cmd'den ping testleri yapıp arıza kaydını güncelledi, birşey çıkmadı.
sonra gelen servis IP'nin bu sitelerden bann yediğini söyledi. Ne yaptım da bann yedim onu da bilmiyorum. Statik IP kullanmıyorum, genelde modemi kapatıp açtığımda IP değişiyor. Modemi kapatıp açıyorum IP değişiyor yine girmiyor, o zaman bannlı IP mi veriyorlar. Benden başka bu tarz sorun yaşayan var mı?
S
3 yıl
Superonline kablosuz 100mbps hız alabilmek mümkün mü?
Yaklaşık 9senedir 50mbpslik paket kullanıyordum, bugün 100e geçtim ama kablosuzda hızım yine aynı. 50 kullanırken de aynı değerleri alıyordum, şimdi de aynı değerleri alıyorum. Bana paketi satarken sadece kabloyla 50yi geçebilirsiniz diyen olmadı, sitesine girdim, böyle bir ibare de yok.

Tamam hadi 100 olmasın ama 70-80 olsun hiç değilse. Kablo kullanmayıp kablosuz olarak kullanmaya devam ettiğim takdirde 50lik paketle arasında hiç bir fark olmayacak.

Superonline'ı aradığımda 100lük pakette 40'tan yukarı sonuç alıyorsam sorun olmadığını söylediler. Merak ediyorum 100mbps paket kullanıpta kablosuzda 50den fazla hız alabilen var mı? Bu mümkün mü?

Edit: Sorun modemde 5ghz desteği olmamasından kaynaklıymış. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
S
3 yıl
Işık yılı safsatalarına inanan var mı?
Bi fotoğraf atıyorlar, yok işte dünyanın aynısı yaşanabilir gezegen bulduk, iyi güzel ama dünyadan 100bin ışık yılı uzaklıkta. Gideyim desen imkansız ama hadi imkan olsa 70 kuşak ömrün yetmiyor. Hangi akla hizmet buna bilim diye inanıyorlar. Merak ediyorum bu saçmalığa inanmayan bir ben miyim?
S
4 yıl
Normal hatla kullanılabilecek 4.5g modem var mı?
Turkcell'in modemi sadece data hattıyla kullanıma izin veriyormuş.

Normal ses hattıyla kullanılabilecek 4.5g modem arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz modem var mı?
S
5 yıl
Kot Görünümlü Eşofman Altı satan yer?
Bu tarz ürün satan yer var mı? Geçen sene yurtdışından gelen kuzenimde görmüştüm çok güzel duruyordu, hatta ilk başta direk kot pantolon sanmıştım. Çok araştırdım ama hiç bulamadım, nerde satıldığını bilen, kullanan var mı merak ettim.
S
5 yıl
Universal TV Kumandası 7TL
S
6 yıl
Tekzen 10TL hediye çeki
Tekzen eposta iletişim izni verince altlimitsiz 10tl hediye çeki gönderiyor.
Kod maile geliyor.
Eski üyeliklere vermiyor sanırım.
https://www.tekzen.com.tr/bilgi-guncelle

Kargo bedava ürünler alınabilir.
S
7 yıl
Superonline kurulum elemanının yaptığı işten kaçma
Arkadaşın ailesinin kullanmadıkları çatı katı var, arada akşamları buluşur oturur oyun falan oynarız. İnternet bağlatalım dedik, superonline fibere başvurduk. Bugün geldiler kuruluma kuran eleman arkadaşa demiş, kutu arkada o yüzden bu tarafa kurmalıyız, burdan başka hiçbir yere olmaz demiş. Evin girişine kurmuş, bizim takıldığımız oda diğer köşede.

Superonline arıyoruz modemin yeri değişebilir fakat 75tl ödememiz gerekiyor. Madem değişebiliyor neden başında olmaz dedi adam..

Şimdi biz 75tl vermeyi kabul edersek aynı adam gelip modemi diğer odaya mı kuracak ? Kuracaksa nasıl kuracak, hani olmuyordu.
S
7 yıl
Ehliyetinizde organ bağışı onayı var mı?
Ben korkudan koydurmadım 😀 Başka benim gibi düşünen var mı?

Edit: Bağışlamam demiyorum, ehliyete yazilmasini tehlikeli buldugumu belirtmek amaciyla korktugumu belirttim.
S
7 yıl
Teklif mi şaka mı? Şakaysa hiç komik değil.
4 yıldır superonline kullanıyorum.
2 yıl viewpad 10e tablet + 50mbps 100gb akn 79TL
2 yıl reeder 8" tablet + 50 mbps 150gb akn 79TL

Mayısın sonunda sözleşmem bitecek. Az önce aradılar ve bana 2 türlü sözleşme uzatma teklifinde bulundular.

50mbps 175gb akn 89TL
50mbps 125gb akn 79TL

Yani adamlar, üstüne tablet hediye aldığım tarifeyi bana eksi 25gb aknyle aynı fiyattan hediyesiz sözleşme uzatma teklifinde bulundular.
4 yıllık müşterilerine önerdiği tarifeye bakın, bu şekilde uzatmam dedim. Sizce düşerler mi ?

Bu tarifeyi 2 yıl tahahütlü 80TLden istesem verirler mi sizce? http://www.superonline.net/kampanyalar/cihaz-kampanyalari/samsung-galaxy-grand-prime-plus-kampanyasi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.