F

Teğmen
21 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
3 yıl
27\" 144hz 1440p Monitör Tavsiyesi
Orta ve üst seviye bütün tavsiyelere açığım
F
3 yıl
i7-6700 İşlemcim 800 Mhz de çalışıyor.
İşlemci frekansı 100 ve çarpan 8 çarpan sabit duruyor ve olması gerektiği değerlere çıkmıyor. Bios güncel. Tak çıkar bikaç basit şey denedim ama değişmiyor. Var mıdır bir bilen ?
Anakart ya da CPU nun kendinden şüpheleniyorum acaba bozuldu mu diye ama bilemedim . Teşekkürler
< Resime gitmek için tıklayın >
B
< Resime gitmek için tıklayın >
F
6 yıl
3000 liraya kadar süpürge önerisi
Arkadaşlar annem yeni bir süpürge almak istiyor fiyatı max 3000 lira düşünüyor, evladiyelik en kalitelisinden istiyorum bıktım eski dandik süpürgelerden diyor. Dyson duymuş iyi diye ama bilemiyorum daha iyi önerileriniz olur mu acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten. Teşekkürler.
O fiyata gerek yok bu gayet iyi fiyat performans o kadar vermeye gerek yok derseniz de açığım tavsiyeleriniz :)
F
7 yıl
4500 TL lik Kasanın içinden ses geliyor
Selamlar 1 aya yaklaştı ürünü alalı içinden garip bir ses geliyor. Fan sesi değil yükleme sesi gibi özellikle yük altında çok oluyor. Sesi daha iyi anlamanız için kaydedip drive a attım. Lütfen linkten bi 10 saniye dinleyin anlarsınız demek istediğimi. Harddisk ve ssdlerden gelmiyor ses kafamı kafamı dayasam da nereden geldiğini tam olarak çıkartamadım. bu ses nedir nasıl gider ? Bu kadar para verip bu sesi dinlemek istemiyorum makineden biri yardım ederse çok sevinirim.

özellikler i7 6700
msi x170 m3 gaming
msi gtx 1060 gaming x
corsair gs800 power
samsung evo 850 ssd
gskill ripjaws 2800mhz ddr 4 ram

https://drive.google.com/open?id=0B0QP2pVW2yPfcC1femZGdlBOakk
F
10 yıl
Laptop Hopalörü değiştirmek
Selamlar packard bell tj 75 model bir laptopum var, ürünün mutlaka orjinal hoparlörlerini mi takmalıyım ? orjinal hoparlörü yeterince kaliteli değişl daha iyi bir şey takabilir miyim teşekkürler
F
11 yıl
Amerikadan alınacak Kompakt makina Tavsiye
Herkese selamlar.
Haziran ayının ortalarında amerikaya gideceğim çalışmak için.Gitmişken yeni bir kompakt fotoğraf makinesi almak istiyorum.
Makineyi gece cluba giderken bile cebimde telefon gibi taşıyabileceğim,her istediğim anda çıkarıp hızlıca fotoğraf çekebileceğim(bir ikinci fotoğrafı çekmek için çok fazla bekletmeyen) ama aynı zamanda güzel de fotoğraflar çekebilen bişeyler olmasını istiyorum.
Fiyatını hakettiği sürece fiyatı çok sorun değil.
Verebileceğiniz öneri var mı acaba ?
F
12 yıl
Z-5500 Gösterge Işığı bozuldu.
Selamlar Z-5500 Ümün volume coax optical direct yazılarının olduğu göstergenin ışığı gitti, garanti sürem doldu, ne yapabilirim ? Teşekkürler.
F
12 yıl
Kanuni-Mondial-Bisan gibi markaların sitelerinde Cruiser modeller neden yok ?
Sorum başlıktaki gibi ? Bu modeller uzaydan geliyormuş hissine kapılıyorum tavsiye edilen 0 fiyatıdır özellikleridir, bu ürünleri üretip üvey evlat muamelesi mi yapıyolar acaba ?
kendi sitelerinde bu modelleri koymamaları hakkında bilgi veya fikir sahibi olan var mı ?
F
12 yıl
Z-5500 \u0026 Audigy 2 ZS Yardım..
Selamlar uzunca bir süre araştırmama rağmen cevapalrı bulamadığımdan sizlere sormaya karar verdim umarım cevap alabilirim.

1-Önceden Asus Maximus Formula ile gelen Supreme FX II ses kartını kullanıyordum ancak onu çıkarıp yeni aldığım Creative Audigy 2 ZS yi taktım.
En büyük sıkıntım Dolby ve DTS ile ilgili, eskiden bir dvd açtığımda Z-5500 Coax modunda otomatik Dolby e geçerdi ancak bu kart ile ne yaptıysam DD aktif edemedim.
En son Creative sürücüleri kurulu windows 7 için, Creative Audio console kısmında sesi işlenmemiş olarak da işlenmiş olarak da göndermeyi seçsem de birşey fark etmiyor.

2-Coaxial kabloyu ses kartına bağlamak için RCA yı 3.5MM e dönüştürecek bir aparat kullandım.Ancak bu aparat mono,Stereo değil bu sıkıntı çıkarır mı ?

3-Bir diğer merak ettiğim şey ise önceden anakartın eski Ses kartını kullanırken Z-5500 de coax ses almak için ses ayarları-kayıttan yürütme ekranından spdif out u aktif etmem gerekirdi,
bu ses kartında ise (augidy 2 ZS) Hoparlör yada spdif out un seçili olması farketmiyor(hem z-5500 ekranı hemde ses ayarları kısmında) Her türlü ses gelmeye devam ediyor bu neden böyle ?

DD ses nasıl alabilirim ? ve yapmam gereken herhangi özel ayarlar varmı bu kartla ilgili?
teşekkür ederim cevaplarınız için.
F
12 yıl
Pci Dan Sata 3 Desteği ile SSD
Selamlar OCZ vertex 3 120 gb SSD aldım.Henüz bilgisayarıma kurmadım yaklaşık bir hafta sonra kuracağım.
Bazı şeyler kafama takılıyor sizlere danışmak istedim.

Anakartım Asus Maximus Formula X38 çipsetli Sata 3 desteği yok.
Pcie kartlarla sata 3 desteği alınabiliyor.Bu kartlardan alıp SSD mi bunlara bağlasam performans artışı sağlar mıyım ?(biryerde trim desteği kayboluyor falan diye okudum sanki varmı böyle birşey ?)

SSD mi AHCI modunda kurmak, Bios ve firmware leri son sürüme yükseltmek dışında yapmam gereken birşey var mı yeni SSD im için ?

Son olarak kafama takılan birşey var bunları da danışmak isterim sizle, Bildiğiniz gibi harddisklerde ayırma birimi boyutu olur 512 bayt tan 64 KB a uzanan,Bu SSD lerde var mıdır ? Sorularım bunlar Cevaplayabilirseniz çok sevinirim...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.