J

Teğmen
14 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
8 yıl
Çözüme ulaştığı için silinebilir.
Konu çözüme ulaştığı için konunun silinmesini talep ediyorum.
J
10 yıl
Digiturk DT-5103 HD Kullanıcıları
Bu cihazı yeni kullanmaya başladım görüntü kalitesi çok iyi olduğu için ufak tefek sorunlarını görmezden geliyorum ama aklıma takılan bir soru var bu cihazı kullanan arkadaşlar cihaz firmware sürümlerini yazabilirler mi
J
11 yıl
Lg LN575S Smart Tv Dahili Uydu Alıcı Diseqc Problemi
Yaklaşık bir ay önce aldığım üründe yaşadığım problemi sizlerle paylaşmak istedim çünkü, cihaz ayıplı mı yoksa benim ortak anten de mi sorun var anlayamadım, cihaz son yazılıma sahip apartman ortak anteninde güvenlik kamerası, TÜRKSAT ve HOTBİRD yayınları var fakat ben sadece TÜRKSAT ve güvenlik kamerasını sorunsuz kullanabilmekteyim ayarlarda diseqc'yi aktif ettiğimde kanallar kayboluyor veyahut kendi frekansında ki diğer kanallar ile karışıyor, mesela kanal d 'de kapatınca aynı frekansa yakın diğer polarizasyon'da kanallar çıkmakta diseqc'i kapattığım zaman TÜRKSAT ve güvenlik kamerasında herhangi bir problem olmadan kullanmaktayım sizlere danışmak istediğim ise acaba üründe mi bir sıkıntı vardır yoksa ortak antende mi bir sıkıntı vardır veyahut benim yapmam gereken başka bir ayar mı vardır? fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum . . .
J
11 yıl
Sporcum.Com
Bu siteden daha önce alışveriş yapan oldu mu? nasıldır güvenilirmidir zamanında gönderir mi?
J
11 yıl
Superonline Fiber G.Antep Hız Problemi Yaşayan Var Mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Dün 20:30 saatlerinden itibaren hızım hep resimdeki seviyelerde(20 mbps limitsiz kullanıcısıyım) bugün öğleden sonra gelen ekip modem değişikliği dahi yaptı fakat bir düzelme olmadı müşteri hizmetleriyle görüşmemde ise bölgemde arıza olduğunu söylüyor . . . Adana,Mersin,G.Antep çevresinde hızında sorun yaşayan var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.