B

Yüzbaşı
24 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
2\u0027si Bir Arada Tablet Önerisi
2'si bir arada tablet almayı düşünüyorum, Samsung sm-w620 modeli hoşuma gitti ancak onda da usb type c ve tek giriş olduğu için hdmi takarken şarja takılamıyormuş, windows tabletlerde normal usb girişi olmaması da kullanışı düşürüyor. Bütçe maksimum 3000 civarında Windows 10, klavyesi çıkabilen bir tablet arıyorum. Kullanan bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
B
7 yıl
Turkcell 4G Yatay-Dikey?
4G Anten satın aldım yurtdışından hiçbir çekim alanına katkısı yok ama modem çalışıyor kesin olarak, bazen hiç hat çekmiyor anten takılıyken. Anten sadece yatay destekli. Frekans aralığı Turkcellle uyumlu. Tek şüphem Anten dikey alıyor frekansları, 4G yatay mi yayın yapıyor acaba?
B
7 yıl
32 Bayt
Cmd'den ping atınca 32 bayt paket gönderiyor alıyor. Bilgisayardan çıkan paketleri 32 baytlık parçalara nasıl ayrılırım? Nesini değiştirmem gerekiyor adını bulamadım.
B
7 yıl
Laptop Sarj
Prize takınca pili beslemesin şarj aleti sadece laptobu açık tutsun çalıştırsın, pili şarj etmesin herhangi bir elektrik kesintisinde pil devreye girsin. Elektrik gelince pilden kullanmayı bıraksın. Sadece şarj aleti laptobu çalıştırsın. Bunu nasıl yapabilirim? Oyun oynarken şarja takıyorum sarj dolmadan kapatmam gerekiyor buda bataryaya zarar veriyor bir şekilde bataryayı şarj etmesini engellemem mantıklı ancak batarya çıkartmak iyi değil voltaj düşüklüğü gibi durumlarda. Yada elektrik kesintisinde. Bunu biosdan falan yapılabilir mi?
B
7 yıl
Ali Express Alışveriş
Aliexpress'den 45 TL'lik bir anten alacağım. Bana detaylı bilgi verebilecek bir arkadaş var mı? Adres yazarken türkçe karakter, gibi şeyler gibi ilk defa yurtdışı alışverişim olacak çünkü.
B
7 yıl
Turkcell Kullanıcı Değiştirme
Turkcellde kullanıcı nasıl değiştirim daha farklı tarifelerden yararlanmak için. Internetten önceden değiştiriyordu orası çalışmıyor hata oluştu diyor 2 gündür. Bayiye mi gitmem gerekiyor?
B
7 yıl
3000 TL civarı bir laptop
3000 TL civarı bir laptop almayı düşünüyorum bana bakmam gereken modelleri yazabilir misiniz? Ona göre kendimce kıyaslayacağım.
B
8 yıl
Band Frekansları
Ben telefon almaya karar verdim ancak aklımda bir sorun var. Benim alacağım telefon 900 MHZ bandını desteklemiyor gözüküyor. 800 mhz falan var. Ancak bölgeme 900 mhz bandından frekans yapıldığını öğrendim, Turkcell 4G otobüsündeki arkadaşlardan. Şimdi ben bu telefonu alsam 3G şebekesine mi düşer? Yoksa 4G şebekesinde hızı yavaş bir şekilde takılır mı? Her türlü çekim problemi yaratacağını düşünüyorum.
B
8 yıl
1200 TL Telefon Önerisi
Asus Zenfone 2(32 GB) herşeyiyle iyi geliyor uzun süreli kullanım istiyorum ki işlemci ve ram burada ön plana çıkıyor. Zenfone 2'de 4 GB ram beni en az 2 yıl taşır diye düşünüyorum hızıda 800 mhz. İşlemci bakımından çekirdek sayısı az ama işlemci frekansı falan çok ama çok iyi. Ama yardımcı işlemcisi yok buda önemli bir fark yaratır mı bilmiyorum. 4G Perfomansı düşük 150 Mbit. (İleride 200-300 Mbit alırız diye tahmin ediyorum :D, 600 Mbit destekli telefonlar geliyor )

Ama LG G4'e baktım. İşlemcisi Asusun daha iyi. Ramın frekansı yüksek ama 133 Mhz çokta büyük bir fark yaratacağını düşünmüyorum. Gpu frekansı daha yüksek. 4G'si 300'e kadar destekli.

Ama Antutu Puanı Asus'un daha farzla G4'e, 46 bin küsürken Asus 50 bin küsür. Ama genel puanlama da G4 daha fazla almış kararsız kaldım. 1200 TL'ye önereceğiniz bir telefon var mı? Ve neden olduğunu yazarsanız sevinirim.

Not: Telefonu en az 3-4 yıl kullanmak istiyorum.

Şarj çokta sıkıntı değil bir gün idare etse yeter, zaten telefonu 2G şebesinde kullanım yapmayı düşünüyorum. 4G bazen şehir dışına çıktığımda lazım oluyor ki, yüksek bağlantılı hız gerekiyor. 150 mbit desteklemesi işimi görürde, 600'a kadar destekli telefonlar varken 150 Mbit'li telefon almak çokta mantıklı gelmiyor.
B
8 yıl
Turkcell Hat Yeniletme
Hattım eskidi yenisini almak istiyorum, internet sitesinde ücret istediklerini yazıyor. Ancak TBMM'deki yasaya göre alınmaması lazım. Para alınıyor mu bilen var mı? (Tim uzakta para istiyorsalar gitmeyeceğim, otobüs parama yazık)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.