T

Teğmen
18 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
9 yıl
Samsung note 2 silinen resimler hk.
Arkadaşlar merhaba,

Bir konu danışmak istiyorum size. Gerçekten ilginç bir durum. Note 2 telefonum vardı telefon hafızası uyarı veriyordu dolu diye. Bende bir kaç dosya (Viva video ve xiao ying tarzı bilmediğim bir dosya) sildim. Sonra galeriye geldim bir baktım telefon hafızasında bulunan yaklaşık 900 resim kaybolmuş. Malesef özellikle herhangi bir seknronize de kullanmıyodum.

Forumda araştırdım recovery ile geri getirilebilir diye. Cİhazı root ettim. Bir program ile tarama yaptım. Ancak o 900 fotoğraf hariç sildiğim her fotoğrafı buldum. Çok tuhaf bi durum gerçekten. Acaba sistemde halen yer alıyor diye o recovery programı mı göstermedi bilemedim (recovery ile silinenler bulunabiliyor diye biliyorum). Hal böyle olunca bende pcden taramayı tutun samsung link, samsung account, gizli dosya tarama gibi tüm işlemlere baktım nafile bulamadım. Bu arada telefon hafızasıda rahatlamış gözüküyor yani o 900 resim silinmiş gibi. Ancak gariplik var önceden sildiğim resim bulunurken recoveryde bu resimler yok ve ben kesinlikle herhangi bir resim silmedim. Ayrıca resim kilitleme applock gibi bir şey de kullanmamıştım.

Konu ile ilgili yapılacak bir şey varmı dır bunu danışacaktım sizlere. Keza nomedia vb. gibi bir dosyamı eksikte görmüyor anlayamadım.

Yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
T
10 yıl
5210G ve WİFİ Sistemi ile İlgili Yardım Edebilir misiniz?
Arkadaşlar herkese merhaba,

Doğru yermi bilmiyorum ama sizden yardım istiyorum. Yaklaşık benim evimden 50 60 m mesafede abımın evı var ve interneti var. burada benım camım balkonum ıle onun camı balkonu bırbırını gorebılıor(Biraz capraz kalıo) Şimdi bu işlerden çok az anlıyorum. rt205 modem var ıkımızdede. onceden mesh yaptım ama cok randumansız geldı. Abimde ölçümler 13mbps falan mesh ıle bana 0,6 geldı cok kotuydu. Bende dedım 5210g alarak guzel bı sınyal alabılırmıyım 13mbps'in 10'u gelse bile yeter bana. Çünkü ps3 oynuyorum online hız onemlı benım ıcın.

Yanlız bırsey de takılıyorum. Öncelikle sadece bu cihazı almam işimizi çözer mi? Birde diyelim aldım ben kendı evıme nasıl dagıtacam sınyali. Bu alacagım 5210g cıhazını nereye takmalıyım kendı evımemı yoksa ınternetı alacagım abımın evınemı?

Şöyle dusunmem mantıklımı;

Abimde net oldugundan ona 5210g yı kablo ıle bagladıktan sonra benım evime cevırsem, sonrasında da benım evımın ıcınde rt205 modemı kurup 5210g'den sınyalı alarak kablo ıle ve wifi dağıtsam. Veri kaybı olurmu?

Tam terside abımı modemden gelen sınyalı benım evıme kuracagım 5210g alsın ve bana dagıtsın ya da bende olan 521g yı rt205 e baglarayarak eve dagıtayım.

Yada hıc bu ıse gırmeyeyım cunku yetmez bana? Aslında 50-60m bıle yoktur yanı bırebır gorus olabılır. Arada sadece balkonda yada odada olursa modemler benım ve abımın oda duvarı ve camı olacak o kadar. baska engel yok.

Biliyorum cok karısık oldu ama kafam cok dagıldı yardım edersenız cok sevınırım:(
T
11 yıl
BOSH(Gri) Çamaşır ve Bulaşık Makinası Tavsiyesi
Candoğan Bey,

Forumu bayağıdır takip etmekteyim. siz başta olmak üzere diğer arkadaşlarla birlikte inanılmaz bir şekilde muazzam yardımcı oluyorsunuz. Hani soruma cevap alamasamda size ve yardım eden arkadaşlara çok teşekkür etmek istiyorum.

Aslında biraz utanarak soruyorum ama inanın o kadar fikir ve model varki kafam durdu sıfırdan yorum almak istedim. Bu aralar evlilik arafesinde çamaşır ve bulaşık makinesi araştırıyorum. Bosch marka ve gri olması kaydı ile(özel bi neden) çamaşır makinası ve bulaşık makinası alacağım.

Çamaşır makinası için --- 1400 tl ye kadar

Bulaşık Makinası için---- 1200 tl ye kadar bır butcem var. ınverter motor çelik taban gibi teknık detaylarada baktım ama işin içinden çıkamadım.

Yani bu teknik detaylarında (ÇElik taban,inverter motor) olabileceği yada o fiyata alabileceğim en iyi makinalar hangileridir boschta?

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.
T
15 yıl
dvd gps olan bir arac teyp ıcın yazılım yukleme yardım!!
arkadaslar konu olarak buraya acılmasını uygun gordum bende oem urun olan yurtdısından gelen bır gps-dvd-tv arac teyp bulunmakta arkadasında gps anten gırısı var ve emın olmamakla bırlıkte bı cıpı mevcut ıcınde ancak gps moduna geldıgımde sıyah bı ekran acılıo ve bısey gelmıyor hafıza kart okuyucusu var ancak onada yuklemeyı denedım olmadı nasıl yapabılırım bunu cıhaz wındows ortamı vermıyor mısal kartı taktıgımda dvd menuusu acılarak sankı medıa playerdakı gıbı dosyaları gostermekte halı ıle desteklememektedır aklımdakı su bu karta yukleme ıle bu gps ı olan cıhaza yazılımı gostertebılıp calsıtabılırımıyım?eger sayet olmassa markasıda olmayan bu urune baska bı cıhazın yada bı wındowslu cıhazın yazlımını yukleyebılırmıyım yardım edersenız cok ssevınırım arkadaslar yuklersem nasıl olur ılgıınıze tsk ederım sımdıden
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.