U

Yüzbaşı
16 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
78 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
10 yıl
SATILIK Ps4 icin 1 yıllık usa psn + Fifa14 - 120 tl
Ps4 aldim ama Tr psn plus a gecmek istedigim icin, 1 yillik usa psn + bu hesaptan alinmis Fifa14 oyunumu satiyorum tek bana aittir kardeslik ile almadim. Fiyat 120 tl ilgilenen arkadaslar pm atabilir.

Bilgilendirme:
Usa 1 yillik psn plus 50$
Fifa14 60$
U
11 yıl
Acil Pro Club oyuncusu aranıyor...
Pro club için akşama ve sonrası içinde adam arıyoruz, takım 5 senelik...
U
12 yıl
►PS4◄ RISING TURKS PRO CLUB • FVPA \u0026 FCP


Arkadaşlar hepiniz kulübümüze hoş geldiniz...

Bu sezon FIFA 15'te sadece oyunun bize getirmiş olduğu lig ve kupa maçlarını yapmakla kalmayıp, http://www.fvpa.co.uk ve http://www.fpcforums.com sitelerine kayıt olacak ve buradaki dünya çapında bir çok kulübün bulunduğu (şu anda PS4'te dünya kulüp sıralamasında ilk 10'daki kulüpler dahil) bir platformda yer alacağız.

Burada düzenlenecek olan resmi kulüp turnuvalarına (dünya kulüpler kupası, sunday league vb.) katılacağız ve böylece oyunu sadece bir amaç için değil, bir çok platformda yarışabilmek için oynayacağız.

Böyle bir takım kurabilmemiz için öncelikle ciddi bir kadro derinliğine sahip olmamız gerekiyor. Çünkü turnuvalarda genellikle minimum 7 kişi ile mücadele ediliyor. Ancak 11 kişi olan rakipler çoğunlukta olduğundan, sahip olduğumuz her CPU özelliklerine sahip adam bize ciddi bir dezavantaj olacaktır.

Bu kadro derinliği ile birlikte daha önceden haftanın sadece belirli günleri oynama planını tamamen değiştirip, her gün oynayan ve oynayacak oyun bulamadığınızda ya da evde sıkıldığınızda her an girip oynayabileceğiniz bir ortam yaratmayı amaçlıyoruz.

* Aramıza katılacak arkadaşların özellikle turnuva maçlarında gereken fedakarlığı gösterip, olası mevkii değişikliklerine hazır olması gerekir. Kulüp kurucusu bile icabında defans oynuyor, oynayacaktır da...
* Bol paslı bir oyun stilimiz olacak ve takım halinde savunma yapılacak...
* Takım arkadışlarınızın açıklarını kapatmak ve birbirinizin boşalttığı alanlara gitmek bir işkence değil görevdir...
* Takımda hali hazırda 7-8 kişi bulunmaktadır ancak 15-18 kişilik bir kadro oluşturacağız. Herkes turnuva maçlarında görev alacaktır.
* Fifa 14 oyununa sahip olanlar, Fifa 15 çıkana kadar bizlerle oynayabilirler. Hemen hemen her akşam fifada toplanıyoruz.

Gelişmeler oldukça burası güncellenecektir...
U
12 yıl
PS3 Network ışığının 20 dk. içinde sönmesi...
Selamlar,

Benim problemim ilginç, PS3 ün arkada yanan network ışığı 20 dk. içerisinde kendi kendine kapanıyor doğal olarak internette gidiyor.
Data kablosunun söküp takmam bir işe yaramıyor. PS3 ü tekrar kapatıp açınca çalışmaya başlıyor anca ama gene bir süre sonra kapatıyor internet kendini...
Daha ilginci kasaya dik konuma getirip kullanmaya başladım ve 3 ay kadar hiç problem olmadı, onda da dikey durumda iken yatay konuma aldığım an ışık hemen sönüyordu.
Dünden itibaren dik konumda da bir düre sonra sönmeye başladı, kapat aç uğraşılacak gibi değil...

Kasanın içinde data kablosunun takıldığı yerden yani arka tarafından anakarta gelen kablo var lehimli kısım çıkmıştır diyeceğim ama lehimle değil vida ile monte,
network kartı problemli olsa dik konuma getirince aylardır niye çalışsın...

Nedeni hakkında bir fikri olan var mıdır?
U
13 yıl
SİLİNSİN LÜTFEN
SİLİNSİN LÜTFEN
U
15 yıl
2.EL - SIFIR SONY MDR-DS1000 KULAKLIK ARIYORUM...
2.EL - SIFIR SONY MDR-DS1000 KULAKLIK ARIYORUM...

Lütfen yardım edin bulamıyorum bir türlü...

Teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.