J

Yarbay
10 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
37 üye
Görüntülenme (?)
882 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
J
3 yıl
XIGMATEK HYDRA M 750W
Merhabalar, ürünü deneyen var mı?
https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-hydra-m750-750w-80plus-bronze-full-moduler-guc-kaynagi.html
750W, full modüler, 80Plus Bronze sertifikalı bir psu. Fiyatı şu an 680 lira Vatan'da, geçen ay 560-580 civarıymış.

Bu fiyat 80 Plus Bronze sertifika ve full modüler bir psu için baya uygun geldi. Corsair VS 650 mağduru olduğumdan psu değiştirmeyi düşünüyorum bu ara, önerir misiniz?
J
4 yıl
USB Slotlar Kararsız Çalışıyor (B450 Tomahawk Max)
Ryzen 5 3600 + MSI B450 Tomahawk Max aldığımdan beri bir sorunum var, önceki işlemcim i5 6600 ve anakartını kullanırken bu problem yoktu.

USB portlarından gereken verimi alamıyorum. Yani sorun veri aktarım hızının düşük olması falan değil, portlar gidip geliyor sanki. Örneğin WiFi adaptör, eski anakartlı sistemde olmadığı kadar düşük performansta. İnternet hızında sürekli bir dalgalanma var.
En önemlisi mouse ve klavye bile takılıyor. Logitech Unifying alıcıya bağlı klavye ve mouse kullanıyorum. Yeri geliyor mouse ekranda laglı laglı ilerliyor.
Özellikle download yaparken, ben böyle bir saçmalıkla hayatımda karşılaşmadım. Download yaparken herhalde usbye takılı WiFi adaptörü daha fazla güç kullandığından, Unifying adaptörüne güç mü yetmiyor bilmiyorum ama mouse takılması çok bariz seviyeye ulaşıyor. Şu saçma sorunuma bir yardımcı olun lütfen.
J
4 yıl
Corsair VS 650 Fan Tıkırtısı
3 yıl önce almıştım ürünü, 2-3 ay öncesine kadar hiç sorunsuz kullandım. Şimdi sorun çıkınca araştırdım zaten kronik problemli bir ürünmüş kimse tavsiye etmiyormuş ama artık çok geç.
PSU kullanımı arttıkça muhtemelen fan hızlandığından dengesizleşiyor, bir şeylere sürttüğünden traktör gibi ses çıkarıyor. Dün PSUyu açtığımda fanın üzerinde bir kısımda dikdörtgen plastik şeffaf bir parça olduğunu gördüm levha gibi. İnternette araştırdığımda hava akımını yönlendirmesi için var o parça gibi yazılar gördüm.

Bu arada kasayı yan yatırınca bahsettiğim sesin hiç gelmediğini de söyleyeyim, acaba yan yatırınca fan daha dengeli çalıştığından sürtmüyor mu bir tarafa yoksa sırf yan diye fanın daha düşük rpmde çalışması gibi bir durum var mıdır? Eğer durum buysa daha düşük rpmde çalışma ileride sorun yaratabilir herhalde.

Şimdi sorum şu, psu fiyatları çok uçtuğundan bu psuyu bir şekilde düzeltemez miyiz? İlk paragrafta bahsettiğim plastik parçaya sürtüyor olabilir fan, o parçayı çıkarsam bir sıkıntı yaşar mıyım?
J
6 yıl
Steam\u0027den İndirdiğim HL 2 Episode 1 Kendiliğinden Türkçe
Merhabalar, fps oyunlarıyla çok aram yok ama yıllar sonra çok sevilen HL serisi konusundaki cahilliğimi gidermek için yaz indirimlerinde aldım seriyi, şimdi Episode 1'e geldim.

Oyunu normal Steam üzerinden kurdum, hiç yama falan yüklemedim ama oyun kendiliğinden Türkçe. Steam sayfasına bakıyorum, desteklenen dillerde Türkçe yok. Oyun klasörümde Steam'de destekleniyor gözükmeyen bir sürü dil var şu şekilde.
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu nasıl olabilir? Steam fan yamalarını oyuna entegre etti de resmi çeviri olmadığı için oyun sayfasında mı göstermiyor? Cidden hiçbir şey düşünemedim, aklıma gelen en mantıklı açıklama bu.
J
6 yıl
.
Silinebilir, Horizon 4 ana konusu varmış.
J
6 yıl
4. Beraberlik Ama Eminim Bu Da Şanssızlıktır
19 yıldır Vitor denen acayip adam hariç gelen hoca yeniyor, geçen yeniyor. 6. bile olamadığın sezonda Lorant 10 kişiyle 6 atıyor, Fenerbahçe'de her şey değişiyor değişmeyen tek şey Kadıköy'de Galatasaray'ı yenmek.
Ta ki Aziz ile bu kulübün başına gelen en büyük belaya kadar.
Adam yılların galibiyet serisini bir anda yenilmeme serisine çeviriyor.
Sahasında Alex'i oynatmayıp kupa veriyor ve bugün yine berabere kalıyor.

Ama eminim ki Aykutçulara göre bugün yine suç onun değildi. Rakip kafa toplarında etkisiz, ve senin taktiğin de orta kafa gol, ama forvetindeki adam Fernandao değil Soldado!
Orta kafa gol oynuyoruz, açılan ortalara bakın büyük çoğunda ceza alanında sadece 1 kişi var bizden 1! Ve o da 1,79'luk Soldado.

Elinde Valbuena gibi bir adam var, girdiği her maçı şenlendiriyor ama sen gidip Beşiktaş maçındaki gibi Alper'i alıyorsun onun yerine.

Şu maça Fernandao ile başlasak, hani Valbuena 11 başlasa gibi fantastik bir istekte de bulunmuyorum artık Alper girdiği zaman onun yerine Valbuena girse biz gol atardık.
Ama bu Aykut Kocaman cidden eğitilmez, gelene geçene yenildiğimiz bir dönemde doğru bildiklerimden vazgeçmeyeceğim diyen bağnaz bir hocayı destekleyenlere acil şifalar diliyorum.
J
6 yıl
Neden Negredo\u0027nun Elle Attığı Gol Konuşulmuyor?
Maç esnasında tekrarda dikkatimi çekmişti, ama sonra hiç bahseden görmeyince buralarda ben de lafını etmedim.
Ama şu videoda görüldüğü kadarıyla Negredo golü elle atıyor:https://www.instagram.com/p/Bf1Ytlinfh3/

Çok da umrumda değil ama Beşiktaş taraftarı 3-1 yendikleri maçta bile ofsayttan attığımız golü konuşuyor, biz verilmese belki 9 kişi kazanacağımız maçta elle yediğimiz golü konuşmuyoruz.
J
6 yıl
IMDB Top 250 İzlenen Kısmı Yanlış
Top 250 sayfasına girince karşımıza çıkan şu kısımdan bahsediyorum arkadaşlar, yıllardır düzeltemedim bu sorunu.
Tahminimce 250'den sadece oy verdiğim filmleri sayıyor burada, halbuki listede oy vermediklerim de izlenmiş şeklinde gözüküyor. Nasıl çözülebilir bu sorun?
< Resime gitmek için tıklayın >
J
6 yıl
Google Görsellere Ne Oldu
Örneğin kuş yazıp görsellerde arattık:https://www.google.com.tr/search?q=ku%C5%9F&rlz=1C1CHZL_trTR742TR742&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi0sKOZ5qjZAhUN16QKHYGyD-AQ_AUICigB&biw=1280&bih=639#imgrc=W18krAuZs2zGBM:
Şu fotoğrafın tam boyutlu hali için orijinal görseli görüntüle diye bir seçenek vardı düne kadar ona tıklıyorduk fotoğrafın kaynak linki açılıyordu. Ben bir fotoğraf atacağım zaman o linkle atıyordum ya da bilgisayara kaydedeceğim zaman o şekilde açıp kaydediyordum.
Bugün nereye gitti bu seçenek çok garip.
J
6 yıl
Instagram İnanılmaz Yavaş
Arkadaşlar bir 10 gündür falan Kablonet'le Instagram'da sorun yaşıyorum, videolu hikayeler falan bir türlü yüklenmiyor. Sebep ne olabilir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.