G

Binbaşı
09 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
23 üye
Görüntülenme (?)
128 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
2 yıl
Kuracağım sistem için yorumlar/öneriler
Merhabalar alacağım sistem için sizlerden de görüş almak istiyorum.

Intel Core i5-12600K 2.8 GHz 10 Çekirdek 20MB Cache LGA1700
PNY GeForce RTX 3080 10GB XLR8
MSI PRO Z690-A DDR4 Intel Z690 Soket 1700 DDR4
Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 32GB (2x16GB) 3200MHz
MSI MAG CoreLiquid 240R V2 White 240 mm
Corsair 4000D Airflow Temperli Cam Mid-Tower ATX Kasa
Sharkoon Silentstorm Cool Zero 850 W 80+ Gold Tam Modüler Psu
Kioxia Exceria Plus G2 500GB m2 nvme ssd

toplamda 37474TL tutuyor. Sizce bu fiyat bandını göze aldığımızda değiştirmemi tavsite ettiğiniz bir parça var mıdır? Teşekkürler
G
5 yıl
Aracın kuma saplanması ve DSG sorunsalı
Herkese merhabalar,

Bugün başımdan bir olay geçti, Antalya Lara sahilinin karşısında Polo 1.4 dsg aracım yolun kenarına yakın(arka tekerlekler asfaltta,ön tekerlekler kumda) öne eğik bir şekilde kuma saplandı. Daha önce böyle bir olay yaşamadığımız için acemilikten patinaja kalarak daha da kuma batırdık. Paspas-tahta koyma işe yaramadı, hemen oradaki doğan slx li kahraman abimiz belirdi, çekme ipi arkaya bağlandı bende vitesi N konumuna aldım ve çekmeye başladı. Tabi doğan motoru bizim arabayı kumdan çekmeye gücü yetmedi bende vitesi R ye alıp geri geri yavaştan gaz vererek destekledim ve çıktık. Vitesi D konumuna alıp yoluma devam ederken Servis: Hata vitesi P konumuna alın. Uyarısı belirdi aha dedim beklenen oldu ve şanzımanı kucağımıza aldık. Hemen sağa çekip aracı stop ettirdim. 1-2 dakika bekleyip, tekrar çalıştırdım ve 30 km daha sürdüm ancak hiçbir uyarı belirmedi tekrar.

Şimdi sizlere de sormak istiyorum, daha önce başına böyle bir olay gelen var mı? Veyahut ne olduğuna dair fikri olan varsa da bilmek isterim. Klasik DSG konularını görür ve takip ederdim. Sanırım sıra bana geldi siz nedersiniz?
G
7 yıl
Sebebini bulamadığım cızırtı
Merhabalar aracım volkswagen polo 6n 97 model. Aracımda sony a200ui teyp var. Öncelikle radyo da hoparlörlerden cızırtı geliyor.Araba durağan haldeyken kristal berraklığında ses var ancak hızlandığım zaman cızırtı yapıyor.
Ayrıca sesi tamamen kapattığım zaman(cihaz açık halde) araçta frekans sesine benzer bir fışırdama oluyor, Bu seste hıza bağlı paralel olarak artıyor. Öncelikle radyo gürültü engelleyici aldık ve taktık değişen birşey olmadı.cihazın arkasındaki metal plakaya şase bağladık o da hayır etmedi..Daha önce başına gelen ve çözüme ulaşan var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,
G
8 yıl
iPhone 6 Sarjin bir anda dusmesi
Merhaba arkadaslar son 2-3 gundur telefonum %30'a geldigi anda kapaniyor.Tekrar sarj ettigimde %30 dan devam ediyor.Telefonumu hep aksamdan aksama kendi sarj aleti ile sarj ettim.yaklasik 10 gun once 1 yil olan uluslararasi garantisi doldu.Ayni problemi yasayan baska arkadaslar var mi? Veyahut ne gibi bir yol izlemeliyim..? Tesekkurler simdiden.
G
9 yıl
Izlerken Kahkaha attiracak film tavsiyesi
Merhaba dostlar,baslikta da belirttigim gibi izlerken kahkaha atacagim komedi tarzinda filmler aramaktayim.
G
9 yıl
Stajyer ehliyeti hakkinda
Merhaba arkadaslar,pekin'de yasamaktayim.Hazirdan'da Turkiye'ye donecegim ve 27 haziran ehliyet sinavina katilacagim.Bu aralar bir stajyer ehliyet olayi donuyor anladigim kadariyla..Bu olay ne zaman yururluge girecek bilgisi olan var mi? Eminim cogu arkadas bunu merak ediyor,bilenler bizleri aydinlatirsa sevinirim.
G
10 yıl
Amator olarak cekilmis kumrular
Merhaba arkadaslar gecen gunlerde amator makinem ile bir kumru fotografi yakaladim,dusuncelerinizi ogrenmek istiyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
G
10 yıl
Tavsiye bekliyorum: NEX3N-HX50 veya ?
Merhaba arkadaslar,sizlere bir sorum olacakti.Ben cinde yasayan bir ogrenciyim.Fotografcilik konusuna epey uzagim.Nex3N gibi aynasiz veya hx50 gibi kompakt makine almak istiyorum.DSLR almak istemiyorum cunku tasinabilir elime alip evden cikmak istiyorum.Neredeyse herseyin resmini cekiyorum.Onumuzdeki hafta Harbin,Sangay,Chengdu,Qing Dao gibi sehirlere tatil planliyorum bu yuzden gitmeden fotograf makinesi almak istiyorum.

NEX3N 16-50 makineyi yaklasik 700TL Sony asia garantili
HX50 kompakt 500-560TL civarinda yine sony asia garantili.

Hangisini alsam kararsizim,tabi onerebileceginiz daha baska makineler de olabilir.HX50 yi yuksek zoomdan dolayi tercihlerimin arasina koydum.Nex3n hakkinda hicbirsey bilmiyorum arastirma asamasindayim..KAfam cok karisik,,Yardimlarinizi bekliyorum.
G
10 yıl
Ayrildigim kiz arkadasim hergun ruyamda
arkadaslar konu ciddi. yaklasik 6-7 ay once kiz arkadasimdan yaptigim bir yanlistan dolayi ayrildim.sorun tamamen bendeydi ve kabul ettim.ayrildik neredeyse birbirimizi tamamen unuttuk sayilir ama su son 1 haftadir gece hep ruyalarimda onu goruyorum.bir turlu anlayamadim bu aralar is yogunlugum var acaba ondan olabilir mi? bu olayin patlak vermesi gercekten garip oldu benim icin..
G
10 yıl
Foruma GMT ozelligi getirilsin
Foruma biz yurtdisi kullanicilari icin GMT ozelliginin eklenmesini istiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.