A

Yarbay
26 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
139 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
halihazırda vodofone kullanırken yeni hat paketlerinden almak mümkün mü ?
geçen sene vodofone a geçtim 50 tl ye 10 gb+8 gb youtube lu sınırsız wp li bir paket kullanıyorum bugün son günü tarifemin şuan hattını yeni taşıyanlar için redli genç tarifesi var 12 gb internet 12 gb sosyal medya + sınırsın youtube twitch vs bu pakete geçmek istiyorum numaramı değiştirmeden bunun yolu yordamı var mıdır ?
A
4 yıl
win10 uygulamasında netflix ses problemi
yeni bir televizyon aldım akılsız axen 43 inç hdmi ile pc me bağladım televizyonu bir heves açtım netflixi ancak ses gelmiyor netflixden youtube vs açınca sıkıntısız ses alıyorum tv den ama netflix i açtığımda ses gidiyor ama komple gidiyor normalde youtube çalışıyorken arka planda netflix açıkken o da çalışmıyor < Resime gitmek için tıklayın >

böyle bir hata veriyor netflixi kapattığımda düzeliyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?
A
4 yıl
Bilgisayarım kapanmıyor
İmzamdaki sisteme sahibim bugün PC mde bir sorun fark ettim ön usb girişleri hiçbir şekilde flash disk veya harici hdd yi okumuyordu ama güç geliyor ilginç bir şekilde neyse yarın araştırır bakarım deyip pc yi kapattım ancak kapanmadı ekran a gelen görüntü komple gidiyor ama fanlar dönmeye ediyor baya bekledim düzelmedi Windows update vs olduğunu düşünmüyorum ne den olabilir böyle birşey?
A
4 yıl
2011 kangoo pampa nasıldır?
Elimdeki aracı motor gerektirmeye başladı bende satıp değiştirmek istiyorum tanıdık bir galerici elindeki 2011 model pampa yı önerdi sizce bu araç nasıl 150 binde km si değişeni boyası yok 1200 lira civarı hasar kaydı varmış.48 bine veriyor bu modelden 2. Elde çok az var bu beni biraz tedirgin etti sizce fiyatı iyimi fiyatı yanında arabanın özellikleri konusunda bilgisi olan varmı internette bu modelle ilgili ayrıntılı bir bilgi bulamadım da hangi donanım seviyesine denk geliyor acaba ? Kangooların çok fiyat aralığı çok fazla 35 e de var 50 yede o yaştaki modellerde
A
5 yıl
11 yaşındaki çocuğa uygun bisiklet nasıl olmalı?
A
5 yıl
Sizce PC min ederi nedir?
PC mi topladığımdan beri PC konularına uzağım o yüzden yardımınızı istiyorum.bundan 1.5 sene önce hevesle topladığım PC mi adam akıllı kullanmaz oldum bu yüzden satmak satıp iPad+kalem almak üstüne de bütçem yeterse ufak bir laptop almak istiyorum ama PC min ederi nedir kestiremiyorum let go da bi fiyat teklifi aldım ama bilen birilerine danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim sizce kaç tl den satmalıyım PC mi ?
Msi gtx 1060 gaming x 6gb
Ryzen 1600x CPU
Asus b350m-a mobo
Msi core froZr l CPU soğutucu
Crucial 2400 MHz 16 GB RAM
Crucial 275 GB ssd
1 tb hdd
Phanteks p400s kasa
Corsair cxm550 psu
A
5 yıl
2 köpeğim ve 1 kedim için mama önerisi
merhaba mama önerisine ihtiyacım var.şuan 3 petim var 9 aylık golden ım 2 aylık sarman kedim ve 2 aylık terrierim var.terier ve sarman son 1 aydır bendeler ondan önce sadece goldenım vardı ve proplan marka mama alıyordum ama şuan hem petlerin veteriner rutinleri yüzünden hemde 3 ünede mama almam gerektiğinden çok zorlanıyorum şuan. kaliteyi çok düşürmekte istemiyorum mamada ama bütçem belli aylık 300 tl taş çatlasa 320 tl gibi bir para ayırabiliyorum mama için hangi marka mamalar önerirsiniz?
birde goldenıma artık yetişkin maması vermeye başlayabilir miyim yoksa puppy mamasına 1-2 ay daha mı devam etmeliyim.
son olarakta britcare den numune istemiştim gelen numunelerden terrier im için olan puppy değil adult için göndermişler versem bir sıkıntı olur mu onu terrierime ?
A
5 yıl
harici harddiskin sağlığı nasıl kontrol edilir ?
elimde tahmini 6 senelik bir harici hdd m var verbatim marka geçen senelerde yeni bir harici disk alınca bunu kullanmayı bırakmıştım ama eldeki dosyalar çoğaldı şimdi tekrar kullanmak istiyorum ama içine koyduğum dosyalar zarar görsün istemiyorum eksiden kullanırken nadiren de olsa pc nin okumadığı olurdu birde kafa sesi çıkmıyor ama çalışırken elime aldığımda yazma kafasının sert haraket ettiğini hissediyorum normalmidir bu hdd nin durumunu pc den kontrol etme şansım var mı ?
A
6 yıl
cepteteb kredi kartı aidatı konusunda
kartım bügün elime ulaştı.kartı enpara kredi kartı konusunda görüp başvuru yapmıştım okadar övülünce o konuda bu karttada enpara kredi kartı gibi yıllık aidat yok sanıyordum meğersem 75 lira gibi bir aidatı var mış kartı kullananlar bu aidatı ödeyip geri iade alabiliyorlarmı acaba yada ödemeden fatura vs sözüne aidattan vaz geçiyorlarmı ona göre kullanıcam yoksa kart limitini 0 a çekip burdaki limiti en para kredi kartıma aktarıp kartı iptal ettirmeyi düşünüyorum.yardımcı olursanız sevinirim bu konuda
A
6 yıl
ekran kartı ısındığında ethernet bozuluyor
ekran kartını zorlayan oyunlar oynadığımda 5-10 dk içinde şu internet sorununu yaşamaya başlıyorum

Videoyu izlemek için tıklayınız

bu neyden kaynaklanıyor olabilir oyunu kapattığımda 1 dk içinde düzeliyor sorun sistem imzamdaki gibi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.