J

Yarbay
22 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
19 üye
Görüntülenme (?)
129 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
7 yıl
LG Philips ve Samsung arasından tavsiye
Selamlar,
Kendim sony'ci olmama karşın alışveriş yapabileceğim yer sadece bunları sattığı için bu üç markadan 55 inch 100 hz tercihen ve 4K güzel panelli 4 bine kadar TV önerisinde bulunabilir misiniz arkadaşlar?

55pus6501 uygun fiyatlı gibi duruyor ama 4k güzel oynatmıyor geyikleri dönüyor. Netflixte falan sorun yaşayacaksam eleyeceğim bunu
J
9 yıl
Fitbit Charge HR siparişi verdim
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Fitbit Charge HR siparişi verdim.

Merak edenler olursa sorularını cevaplarım ürün geldiğinde.
J
11 yıl
Almayı düşündüğüm sistem hakkında fikirlerinizi söyler misiniz?
selam arkadaşlar, bir yenileme yapmak istiyorum, mevcut sistem olan X3 720BE, 4870 1GB Vapor-x,4G 800 MHz yerine

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu sistemi almayı düşünüyorum sizler ne dersiniz?
J
12 yıl
Volvo Car Türkiye Temmuz ayında da yükselişte
Volvo, nisan ayında lansmanını yaptığı DRIVe Powershift modelleri ile birlikte atağa kalkarken; mayıs-temmuz ayları arası toplam satışları, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 41 oranında arttı.

Temmuz ayında toplam pazarda 44 bin 531 adet olarak gerçekleşen satışlar, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 2.3’lük bir artışı işaret ediyor. Volvo ise temmuz ayında 414 adet satış gerçekleştirerek, 2011 Temmuz ayına oranla satışlarını yüzde 30.6 artırdı ve toplam pazarın üstündeki büyümesini sürdürdü.

Mayıs-temmuz ayları arasında 1610 adet otomobil satışı gerçekleştiren Volvo Car Türkiye, son üç aydaki performansıyla yüzde 41 oranında büyümeyi başardı.

İlk yedi ay sonunda, Volvo Car Türkiye’nin toplam satışı ise 2811 adede ulaştı.




600 adet DRIVe Powershift

Bu başarıda en büyük pay Volvo S60’ın olurken, nisan ayında “en iyi üçlü” sloganı ile lansmanı gerçekleştirilen DRIVe Powershift modelleri, 600 adet satışa ulaşarak 1.6 lt-otomatik-dizel kombinasyonuna gösterilen talebi bir kez daha ispatladı.
J
12 yıl
Tam ekran alıntılardan kurtulmak için bir fikir
Alıntılar okunabilirliği ciddi anlamda kırmakta,bunun için alıntılar belli bir sayıyı aştığında otomatik olarak küçültülse sadece bir kaçı gözükecek kadar kalsa ve ortasında "tümünü göster" gibi bir seçenek çıksa isteyen bakıp küçültebilse (ya da küçültemese) böylece tam ekran alıntılardan kurtulabilsek.. Gerçekten güzel olacak ve forum çok daha okunabilir olacak
J
12 yıl
Gezerken denk geldiğim Google Chrome Kargo Takip App\u0027leri
İşim gereği kargolarla çok işim olmakta ben de böyle bir apps var mı acaba diye ararken denk geldim, benim gibi bu durumda olan arkadaşların işine yarayacağını düşündüğümden ötürü burada paylaşmak istedim. Direk webstore linklerini paylaşıyorum.

Aras İçinhttps://chrome.google.com/webstore/detail/lhjamcfoeopgpelefmkhofcflddhojjc

Mng İçin https://chrome.google.com/webstore/detail/fjoajdmcdgfajllncfnkmjjocfafilbi

Ptt İçin https://chrome.google.com/webstore/detail/edpmedpjecajbenpemjbmhepnncookmn

UPS İçin https://chrome.google.com/webstore/detail/dobjdpfgkblongbfgeggnngnlghnieif

Yurtiçi İçin isehttps://chrome.google.com/webstore/detail/bgijeppkfoddfblnfebhibdlfbdadcnh
J
12 yıl
Mutfak için radyo
Şöyle mutfağın içine güzel bir radyo almak istiyorum. yannız bizim mutfakta bazı radyolar güzel çekmemekte yani mp3 çalarımın radyosu gayet güzel çekiyorken koca koca radyolar istasyonları birbiri üzerine bindirmekten başka birşey yapamıyorlar.


Sizin bir öneriniz var mı?
J
12 yıl
Çağrı merkezinde çalışanlar.. Size bi sorum var.
Bu gün gsm operatörü çağrı merkezinde iş görüşmesine gittim

net maaş+prim dediler net maaş nedir ve prim neye göre hesaplanmaktadır? Bilen var mı?
J
13 yıl
Power tuşuna bastıktan çok sonra açılıyor ve hdd\u0027i görmüyor
Başlıkta da söylediğim gibi power'a bastıktan sonra 10-15 saniye sonra dıt sesini duyuyorum, diskim kötüydü zaten 160 gblık samsung sata2. ve normal bir şekilde açılırken tam windows açılacağı anda system boot failure diyor, sizce sorun diskten midir yoksa anakart falan mı? başkasında deneme imkanım maalesef ki yok.. o yüzden ya disk alacağım ya da sorun başka ise onun çözümüne yöneleceğim, aklımı karıştıran şey geç açılması yoksa direk diskte derdim. Ama işte bilemiyorum
J
13 yıl
power yandı...
arkadaşlar eski bir power vardı tagan 480w ve son zamanlarda da giderek oyunlarda falan kapatır olmuştu bu gün yine oyunda iken reset atmak yerine komple kapandı ve bir koku ve eğerı taktiğin an tüm katın elektriği gidiyor. Benim sormak istediğm acaba başka parçalar da midir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.