B

BSC Editörü
11 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
106 üye
Görüntülenme (?)
156 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
12 yıl
1e1: \"Zotac Z-Box Ailesi Mercek Altında\"
1e1'in bu bölümünde Zotac'ın ultra mini Pc çözümleri Z-Box ve Nano modeli bilgisayarlarını inceliyor, kullanım alanlarını değerlendiriyoruz.



B
12 yıl
1e1: Creative Oyuncu Aksesuarlarını İnceledik!
1e1'in yeni bölümünde Creative'in oyuncular için geliştirdiği Fatal1ty ve Tactic serisi kulaklıklar ile dört çekirdekli ses işlemcisine sahip, harici giriş çıkış paneliyle gelen Recon3D ses kartını inceliyoruz.



B
12 yıl
Rocksmith: Elektro Gitar ile Gerçek Bir Performans
 Son dönemin en popüler türlerinden biri, hiç şüphe yok ki müzik oyunlarıdır. Daha önce çıkan yapımlar için üretilmiş özel setlere alışkın olan oyuncular, artık gerçek gitarla çok daha gerçekçi bir performans sergileyebilir. Çünkü Rocksmith, gitar öğrenmek ya da kendini geliştirmek isteyenleri gerçek bir elektro gitar ile sahneye davet ediyor!



B
12 yıl
1e1 Haber: Veda!(Canlı Yayının Tekrarı)

 1e1 Haber'in, canlı yayındaki vedasının tekrarı karşınızda!



B
12 yıl
Kutusuz: UEFA Euro 2012
  Avrupanın en büyüğü Haziran'dan önce belli oluyor. Kutusuz programında bu seferki konuğumuz, FIFA 12'nin indirilebilir içeriği UEFA Euro 2012!



B
12 yıl
Süper Final Özel: Fenerbahçe Vs Galatasaray
Dev derbinin, sanal dünyadaki rekabeti ile karşınızdayız. Yapay zekanın kontrollünde sahaya çıkan her iki takımın, zorlu mücadelesinde kazana kim oldu? Özel yorumlarımızla süslü, Süper Final heyecanı sizlerle!



B
12 yıl
1e1 Haber:Keyifli Teknoloji Programı 11 Mayıs/2012

1e1:Haber'de teknoloji ve oyun dünyasındaki sıcak gElişmeleri aktarmaya devam ediyoruz.



B
12 yıl
Bolumsonucanavari.com, 3 Yaşında!



  2009'un 5 Mayıs'ında kapılarını siz değerli oyunculara açan Bölüm Sonu Canavarı, artık 3 yaşında! Geçen bu 3 sene zarfından neler yapmadık ki! Artan editör sayımız, çeşitlenen içerik ve değişen tasarım herhalde ilk göze çarpanlar. Açıldığı gün 820 kişinin ziyaret ettiği BSC, şimdi günde en az 40.000 ziyaretçinin girdiği, yurtdışında kabul görmüş ve Türkiye'nin en çok ziyaret edilen oyun sitelerinden biri.



   Bizi sıkı takip edip, 3 sene gibi kısa bir sürede tepelere taşıyan ziyaretçilerimize, sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bolumsonucanavari.com, heyecanla haber sunmaya, keyifle video çekmeye ve kendini yenilemeye her zaman devam edecektir! Gözünün her zaman bu canavarda olsun!
B
12 yıl
1e1 Haber: Keyifli Teknoloji Programı 4 Mayıs/2012
Oyun ve teknoloji dünyasının nabzını tutan 1e1 Haber'in yeni bölümüne hoş geldiniz. Bu hafta Black Ops 2, Samsung Galaxy S III, FIFA 13 ve Nvidia'nın yeni gözdesi GTX 690 gibi önemli başlıklar ile karşınızdayız.



B
12 yıl
oynuYORUM: Trials Evolution
Becerinin, sabırla sınandığı azgın pistlere hoş geldiniz!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.