T

Yüzbaşı
02 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
83 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
3 yıl
Turknet 18 gündür internet YOK TAM BİR REZİLLİK
Arife gününden belli internet yok muhatap yok teknik ekip yok Turknet geçmek isteyenler iki kere düşünün derim.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
T
7 yıl
WireCard nedir ?
Arkadaşlar benim Kredi kartıma bu Wirecard 32TL bi harcamamı artık nedir anlamadım öyle gözüküyor nedir bu bilen yardımcı olursanız sevinirim...
T
7 yıl
Bu Canlı adı ne ?
Arkadaşlar bizim bahçede buldum nedir bu ?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
T
7 yıl
SON DAKİKA MUSUL OPERASYONU BİTTİ
Musul'a operasyonun başladığı bildiriliyor

IRAK Televizyonları Musul'un Erbil iline sınır olan Gökceli kolundan Musul'u kurtarma operasyonlarının başladığını bildirdi.

http://www.dha.com.tr/musula-operasyon_1352354.html


Doğan Haber Ajansı Musul'a yönelik dünyanın beklediği operasyonun başlatıldığını duyurdu. Ajans Musul'un Erbil iline sınır olan Gökceli kolundan Musul'u kurtarma operasyonlarının başladığını bildirdi. Doğan Haber Ajansı'nın Irak'tan aktardığı habere göre, Irak Televizyonları Musul'un Erbil iline sınır olan Gökceli kolundan Musul'u kurtarma operasyonlarının başladığını duyurdu.

BAŞİKA'DA KONUŞLANAN ABD TOPÇUSU DAEŞ'İ VURUYOR

Musul kent merkezindeki yaklaşık 20 kilometre mesafede yer alan Başika Cephesi'ndeki Peşmerge Komutanı Ömer Hüseyin, "Başika'da konuşlanan ABD'li askerler, bölgeye geldikten sonra ilk defa DAEŞ hedeflerini obüs atışlarıyla vurdu." ifadelerini kullandı.

ABD'ye ait topçu birliklerin kısa bir süre önce Başika Cephesi'nde kamp kurduğunu hatırlatan Hüseyin, "ABD'li askerler, obüs atışlarıya kent merkezine yakın hedefleri vurmaya devam edecek." dedi.

Hüseyin, DAEŞ hedeflerinin obüs atışlarıyla vurulmasından hemen sonra, uluslararası koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının da militanların konuşlandığı bölgeleri bombaladığını söyledi.

HAM PETROLÜ TUTUŞTURDULAR!

Uluslararası koalisyon güçlerinin bölgeyi bombalamasından sonra, DAEŞ militanlarının uçakların görüş açısını kapatmak için lastik yakmaka başladığını aktaran Hüseyin, "Kent çevresinde kazılan hendeklere doldurulan ham petrolü de yakmaya başladılar." diye konuştu.

Başika dağında konuşlanan ABD topçu birlikleri Musul kent merkezinden yaklaşık 20 kilometre mesafede yer alıyor.

Söz konusu bölgede "Ninova Bekçileri"ni eğiten Türk askerleri de bulunuyor.
T
8 yıl
FBTV, HD YAYINA GEÇİYOR… HD YAYIN SADECE DIGITURK\u0027TE
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


YENİLENEN FBTV, YENİ YAYIN DÖNEMİNE YARIN BAŞLIYOR



2004 Yılında Türkiye’nin ilk Spor Kulübü Televizyonu olarak yayın hayatına başlayan Fenerbahçe TV yeni yayın dönemine büyük yeniliklerle giriyor.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi içindeki yeri değişen FBTV yarın (10 Eylül Cumartesi) izleyicilerine yeni stüdyolarından HD formattaki yayınıyla merhaba diyecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım önderliğindeki yönetim kurulu tarafından kurulan FBTV, 24 saatlik içeriği, geniş yayın ağı, farklı branşlardan ve altyapılardan yaptığı canlı maç yayınlarıyla kısa sürede dünya çapında örnek gösterilen bir kulüp televizyonu haline gelmişti.

12 yıllık geçmişinin ardından günümüz yayıncılık teknolojilerine ayak uydurabilmek için yenilenen FBTV, HD standartlardaki yayını, stüdyoları ve içeriğiyle büyük bir atılım daha yapıyor.

Türkiye’de HD yayına geçen ilk kulüp televizyonu olan FBTV’nin içeriğinde de yepyeni programlar olacak.

Fenerbahçe’nin yıldız sporcularının altyapıdaki gençlerle buluştuğu “Ders Saati”, futbolcuların eşlerinin yer aldığı “Laf Aramızda”, Futbol ve Erkek Basketbol takımlarından farklı branşlardaki yıldızların birbirleriyle yaptığı doyumsuz sohbetlerin yer aldığı “Adam Adama”, yıldız sporcuların kendi hayat hikayelerini anlattığı “1’e 1”,Fenerbahçeli eski futbolcuların geçmişten bugüne keyifli anılarıyla “Gündem Dışı” ,unutulmaz maçların o maçı yaşayan dönemin yıldızlarının ağzından öykülendirileceği “Mazinde bir tarih yatar” ve Fenerium’dan hediyeler kazandıracak olan yarışma programı “Oldu bu iş!” yeni dönem programlarından sadece birkaçı.

Ayrıca yeni yayın döneminin ilk gününde FBTV’nin yeni stüdyolarına Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, kaptan Volkan Demirel ve yeni transfer Moussa Sow da konuk olacak.

Dünya’nın en geniş yayın ağına sahip kulüp televizyonu olan FBTV, Digiturk 76.kanaldan HD olarak izlenebilecek. Türkiye’deki diğer kulüp televizyonlarından farklı olarak tek bir platform üzerinden yayın yapmayan FBTV artan görüntü kalitesiyle ayrıca Turksat 4A, D-Smart 83.kanal, Teledünya 139.kanal, Tivibu 86.kanal ve internetten Dailymotion üzerinden de izleyicilerine ulaşmaya devam edecek.
T
8 yıl
FIFA Mobile Football 2017 / ANA KONU OYUN GOOGLE PLAY ÇIKTI...!!!
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

FIFA Mobile Football Apk,Android Bu oyunda ünlü futbolculara sahip olacak ve rüya bir takım oluşturmaya çalışacaksınız. FIFA Mobile Football oyununda katılmış olduğunuz maçlarda rakibinizi yenmeye çalışacak ve maçları kazanarak takımınızı yükselteceksiniz. Harika grafiklere sahip olan FIFA Mobile Football oyununda antrenmanlara ktılacak ve telefonunuzda FIFA maç keyfini yaşayabileceksiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.gp.fifamobile&hl=tr
T
8 yıl
BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷
T
8 yıl
Cerablus\u0027a Türkmen Tugayları Girecek..
Cerablus'a 3500 Kişilik Çoğunluğu Türkmen Olan Birlikler Girecek.. Hava Desteğini Türkiye Sağlayacak.
T
8 yıl
Son Dakika İŞİD İsrail\u0027e Roket saldırısı gerçekleştirdi
ISID"in israil'e Roket Saldırısı Yapıldığı idda ediliyor Karşılık olarak israil 20.Dk'da 60 Saldırı Düzenledi

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
T
8 yıl
CERABLUS HAREKATI / ANA KONU
Cerablus/Karkamış sınırına 0 noktada bulunan IŞİD mevzileri TSK'ya bağlı savaş uçakları ve topçular tarafından şiddetli şekilde vuruluyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.