E

Binbaşı
21 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
19 üye
Görüntülenme (?)
298 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 ay
Duster 1.0 tce araca LPG taktırmak istiyorum. Fikir lütfen.
Arkadaşlar benzin LPG farkı uçurum oldu. 2019 duster var 1.0 tce motor. LPG taktırmak istiyorum. Yaptıran, memnun olan, olmayan, uyumluluk gibi konularda fikriniz nedir.
E
4 yıl
Turknet 4 gündür internet yok. Yardım
4 gündür internetim kesildi. Kimseye de ulaşamıyorum. Dsl ışığı yanıp sönüyor internet ışığı yanmıyor. Forum üzerinden ulaştım ama geri dönüş olmadı. Bir iki gün idare ederim de 4 gün bitti ses yok. Turknetten ayrılmak için ne yapmam gerekiyor. TTNet e geçeyim en azından karşımızda konuşacak derdimizi anlatacak birilerini bulalım.
E
5 yıl
TURKCELL\u0027den TELEFON ALIRKEN İKİ KERE DÜŞÜNÜN (TELEKURYE SORUNU))
Arkadaşlar merhaba. 24 Mayıs 2019 tarihinde Türkcell online mağazasından bir telefon satın aldım ve macera başladı. Telefon bayramdan önce elimde olsun diye 24 Mayıs tarihinde erkenden :) almıştım. Telefonu 27 mayısta "TELEKURYE" adında ilk defa duyduğum bir firmaya teslim etmişler. Firma beni aradı ve 14 HAZİRAN evet yanlış okumadınız 14 HAZİRAN tarihinde teslim edeceğini söyledi. Tabi ben firmayı arayıp nedenini sormak istedim. Firmaya telefonla ulaşma şansınız hemen hemen sıfır. 3 saat uğraştıktan sonra aldığınız cevap ise bizim sistemimiz böyle. Telefonda çıkan hanımefendiye dedim ki verin başka bir kargoya onlar yarın getirsin. Ses yok tabi. Neyse uzatmayım. Eğer İstanbul'da oturmuyorsanız TURKCELL'den telefon alırken iki kere düşünün ve TELEKURYE firmasının İstanbuldan Niğde'ye 20 günde ulaştığını aklınızın bir köşesine yazın.
Bu arada amazon.de sitesinden aldığım ayakkabılar Almanyadan Niğde'ye 5 günde ulaştı.
Herkese iyi forumlar dilerim.
E
8 yıl
200 bin km deki araca 5/30 yağ konur mu
Araç Renault 19 1.4 karbüratörlü. Motorda problem yok. Elimde 5/30 yağ var ve değerlendirmek istiyorum. Acaba motora bir zararı olur mu.
E
9 yıl
Seat leon 1.2 tsi style ucuz değil mi
Arkadaşlar 49.900 yazıyor fiyat web sitesinde. Doğru mu bilemedim. 2.ellere baktım 53-55 bin arası. Malum sitede. Polo, clio fiesta vs. yerine tercih edilemez mi. Bende 2013 astra h var konfor paketli 15 bin km de. Satıp leona geçilir mi ne dersiniz.
E
9 yıl
Koltuk ısıtma sonradan uygulanabilir mi?
Arkadaşlar araç astra h. Yeni koltuk kılıfı aldım. Acaba çeşitli sitelerde satılan koltuk ısıtma padlerinden alıp koltuk ile kılıf arasına yerleştirsem bir sorun olur mu? Hem görünmez hem de sabah soğuklarda ısıtma sağlar diye düşünüyorum. Uygulayan deneyen varmı acaba?
Ürün linkteki gibi birşey.

http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-isiticili-koltuk-minderi-840131/productDetails.aspx?productId=otm840131&categoryId=266112
E
9 yıl
LG G2 Mini D620r modelinde kablosuz şarj var mı
Arkadaşlar arka plastik kapakta +- metal uçlar var acaba kablosuz şarj için mi yoksa başka birşey mi çözemedim. Bilen varmıdır acaba?
E
9 yıl
Teleservice garantili ürünleri alırken tekrar düşünün
Motorola atrix cihazımı gönderdim ekran problemi yüzünden. Temmuz ayında ekranı garanti kapsamında değiştireceklerini yazdılar. Tam 5 aydır yedek parça bekleniyor diyorlar. Motorolayı aradım onlar biz karışmayız mahkemeye verin diyor. Garantili ürün için ben niye mahkemeyle uğraşacağımı anlamadım. Bu firmaya dikkat edin ben 5 aydır telefon bekliyorum. En az 50 kere mail attım aynı cevap. Yurtdışından parça sipariş ettik diyorlar. Teleservice garantili telefon alırken bir daha düşünün.
E
10 yıl
Teleservice telefonumu göndermiyor
Arkadaşlar tam 70 gündür tamirde bekletiyorlar telefon motorola atrix. 20 kez e mail atmama rağmen yurt dışından parça beklediklerini söylüyorlar. Aklınızda olsun bu mesajı ne yapabilirim demek için açmadım. Teleservice garantili veya brighstar garantili telefon alırken bu durumları hesaba katın diye yazdım.
E
10 yıl
Ford fusion 1.4 tdci nasıl bilirsiniz?
Arkadaşlar ford fusion 1.4 tdci bu aracı nasıl bilirsiniz 2006 2008 arası uygun fiyatlı dizeller mevcut. Bizim burda 24 bine 150 binde 1 parça boyalı var bitane. Alınır mı binilir mi sizce?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.