B

Yarbay
10 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
1479 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
3 yıl
MediaMarkt Samsung Tab A7 - 1379-50-50
Biraz önce sipariş verdim. Fiyat 1379 TL +50 TL garanti bonus ve tabi varsa 50 Mediamark Club ceki kullanılır. 11 TL aVantajix

1269 liraya aldım.


https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-galaxy-tab-a7-10-4-tablet-gri-1212343.html
B
4 yıl
Acer swift 3 314-41G 2.706 tl + 75 wp
B
4 yıl
Acer swift 3 - ryz3500u - 256gb-8gb-ips fullhd -3.239,10tl
Daha once konusu vardi ama 3420 liraydi. Simdi daha dusuk fiyata.
https://www.teknosa.com/acer-swift-3-sf31441r46c-amd-ryzen53500-8gb-ram-256-gb-ssd-14-fhd-ekran-w10-notebook-p-125035536

https://www.youtube.com/watch?v=mQYX-EYyVes&app=desktop
Ayrıntılı inceleme. 4 ramli modeli.

Edit : 3.239,10 liraya sipariş verdikten sonra fiyat artmıştır.
B
6 yıl
Mi Cloude
Arkadaşlar mi Cloude hakkında netde bulamadığım bir kac bilgiye ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
- Mi Cloud a kaç cihaz eklenebilir.
- Eklenen birden fazla cihaz yedekleme yaptığında dosyalar ayrımı tutuluyor.
- Hesaba eklediğim ikinci cihazda sim aktiflestirme sorunu yaşıyorum. Bunun nedeni farklı simkart olması mı?
B
6 yıl
Hepsiburada-Lenovo tüketiciye yapılan inanılmaz oyun-Hak kaybi
21.12.2017 tarihinde Hepsiburadadan yoga 520 laptop aldım.Urun elime ulastiginda ekrandaki ölü piksel ve ışık sızması nedeniyle ürünü hepsiburadaya geri gonderdim.Buraya kadar herşey normal.
Tüketiciye yapılan 1. oyun:
Hepsiburada ürün kurulum yapılan ürün olduğu için servis raporu talep etti ürünü kendisi değil benim servis raporu almam gerektiğini söyledi.Ben bir müşteri olarak neden ben alıyorum;çünkü ürüne servis raporu verilmeyecek ve urun servisten sadece bana iade edilecek.Laptop hepsiburadadan geri bana geldi. Üzerine bir not eklenmiş. Ekranda sorun var,musteri iade talep ediyor.Bu açıklamayı yetersiz buldum birde ben A4 kağıdı ile açıklama ekledim. Ölü piksel ve ışık sizmasini anlattim. Ürünün iade edileceğini, hepsiburadanin servis raporu talep ettiğini yazdım.
Tüketiciye yapılan 2. oyun:
Lenovo servis cihazı alinca mail geldi. 'Onarım işlemleri başladı parça bekleniyor'. Servisi hemen aradım.
- Ne yapıyorsunuz, ben sadece servis raporu istiyorum, dedim,ama nafile.
- Siz onarım talep etmissiniz, ekranın değişmesi gerekiyor panel arızalı dedi yetkili.
- Ben onarım istemiyorum. 2 tane not var içinde servis raporu icin, dedim.
Cihazı tamir etmeyin diyorum tutturdular tamir olacak diye.
Başladı klasik servis laflarina. Biz tamir etmeden rapor veremeyiz, hepsiburada bunu talep edemez iade almak zorunda,siz onarım istemissiz yapabileceğimiz birşey yok vs.
Lenovo merkezi aradım aynı laflar. Ürünü tamirsiz iade edin dedim ama hala göndermediler geri ve ürünü tamir ederek gönderecekler.Tuketicinin elinden iade hakkini almak için herşeyi yapıyorlar.
Hepsiburadayi aradım durumu anlattım. Bayanın soylediklerini 5 yaşındaki kızım soylemez.
- Demek üründe sorun yok ki rapor verilmemiş
-Rapor olmazsa kesinlikle iade almayız.
-Tuketici hatası olmadigini nereden bilelim.( Üründe ki olu pikselleri ışık sizmasini ben yapmışım)
-SONUC: Hepsiburada ve Lenovo müşteriye karşı tutumu ciddiyetsizlikten uzak, dalga geceriz, nasıl istediğimizi yaptırırız, biz ne yaparsak ona razı olacaksın tarzına dönüştüğünü gördüm. Malesef Böyle 2 firmadan laptop aldığın için pişmanım.
B
6 yıl
Lenovo müşterileri ile dalga geçiyor.
Hepsiburada dan geçen hafta aldigim Yoga 520 bilgisayarimda ölü piksel ve ışık sızması nedeniyle geri iade gönderdim. Hepsiburada servis raporu olmadan alamayiz diyerek bilgisayarı bana iade etti. Aslında bu raporu neden müşteri alıyor anlamadım.
Bilgisayarı servise göndermek için lenovonun 0212 912 01 34 numaralı telefonunu 1 haftadır arıyorum. Laptop bölümüne baglaniyorum ses kaydi cikiyor.
-Lütfen bekleyiniz ve arkasından aradığınız için teşekkür ederim, diyerek arama sonlandırılır.
En az 30 defa aradım. Telefon bölümüne bağlandım, yetkili servisi aradım, UPS kargoya gittim, hepside lenovoyu arayıp randevu almadan servise gonderemezsiniz diyor.Hatta UPS kargoya gidince randevuyu şimdi alamazsınız gidin 3-5 gün uğraşın dedi çalışan. İnternette araştırıyorum bugüne kadarda lenovoya bağlanabilen olmamış. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim.
B
7 yıl
Airtes Rt-205 access point hakkında
Arkadaşlar internette araştırdım. Bu modem ile ilgili çok bilgi olmasına rağmen bu konuda bir bilgiye ulaşamadım.
Akrabam Turknet 150 mbps internet abonesi ve 50 mbps hız veriliyor bulunduğumuz binaya. Akrabanin Tp Link 300 mbps modeminden kablolu olarak internet alıyorum. Bağlantıyı kablolu olarak laptopa bağlayınca speedtest 48 mbps hız olcuyor.Ama Rt-205 ile access point ayarında wifi üzerinden baglaninca bu hız en fazla 25 mbps ye çıkıyor.Rt-205 modemde 125mbps hız desteği var. 125 mbps olmasının access point ayarında hizin düşmesinde etkisi var mi? 48 mbps hıza wifi üzerinden ulaşmak için 300mbps yeni bir access point mi almam gerekiyor.
B
7 yıl
TURKTELEKOM TL İADE SORUNU
Arkadaslar hattımı 2 ay önce turktelekom dan Vodafone a tasidim. Turktelekom sitesinden bakiye alacak iade bölümünden 20.40 krsluk tutarin iadesi için tüm işlemleri yapıyorum ve onaylıyorum. Bunu 2 aydır 10 defa yapmama rağmen basvurum dahi alinamadi. Turktelekomu arıyorum yada btk ya şikayet ediyorum turktelekom ; iade işlemleri ile btk ilgileniyor diyor. BTK yi arıyorum biz ihbar, sikayet vs bildirimlerini alıyoruz diyor. Bu konuda kimse birşey yapamıyor. Btk ya sikayet etsemde btk şikayeti araştırıp bir yaptırım da bulunmuyor. Benim şikayetini sikayetvar.com misali karşı tarafa bildiriyor. Karşı taraf isterse çözecek istemezse çözmeyecek. Yardımcı olabilecek var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
B
7 yıl
A101-Aldin Aldin- Samsung 55Mu7350 - 3599TL
< Resime gitmek için tıklayın >
TV arayıp da ne alacağına karar veremeyen için. Panel 100 hz diye biliyorum.
Edıt: Tv 50 hz
B
7 yıl
Cevap yazma hatasi
İyi çalışmalar...
Bir konuya cevap yazarken veya alıntı yaparken sistem hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.