D

Yüzbaşı
08 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
70 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
silinebilir
Silinebilir..
D
10 yıl
Digiturk Çakallığı
Aldığım Samsung TV'nin hediyesi olan bir yıllık ücretsiz Digiturk HD kurulumu için 2 Ekim 2014 tarihinde talepte bulundum. Bu tarihten beri Digiturk'u defalarca aramama rağmen beni oyalıyor ve kurulum için kesin bir bilgi vermiyor. Hali hazırda kullandığım bir Digiturk üyeliğim bulunuyor, daha önce iki defa Digiturk üyeliğim oldu ve bu üyelikler için kurulum talep ettiğimde 1-2 gün içinde gerçekleşti çünkü bir ücret ödemiştim fakat hediye kurulum için 3 haftadır Digiturk tarafından oyalanıyorum. Hediye kurulumun son tarihi 31 Ekim 2014

edit :

Sikayetvar'a yazdığım şikayet üzerine sorunum hızlı bir şekilde çözüldü ve kurulum yapıldı
D
12 yıl
Turkcell Hat devir alma işlemindeki fahiş fiyat
2010 Aralık ayında yıllardır kullandığım hazır kartımı bırakarak faturalı hatta geçtim. Zaten benim kulladığım fakat ablamın üzerine kayıtlı olan hattımı dün kendi üzerime aldım fakat işlemden sonra duyduğum ücret üzerine şok oldum. Daha konuşma bile yapmadan hattımın güncel borcu 90 küsür liraydı. Yeni bir hat almak için bile bu kadar ücret talep edilmiyor. Ödediğim vergiler şimdi tekrar talep ediliyor.

12 yıldır Turkcell abonesiydim hattı devir alma işleminden sonra öğrediğim ücret üzerine hattımı direk Avea'ya taşıdım.
Teşekkürler Turkcell
D
16 yıl
Psu Fan Değiştirme??
Merhaba arkadaşlar,

Asus Atlas 450 w psu'm var. Çok sesli çalışmasa da sesi beni rahatsız ediyor. Sessiz bir fan alıp mevcut fanla değiştirmek istiyorum ama biraz tırsıyorum, lehim falan gerekiyormuş galiba. Nasıl zor bi işlem midir?

Nasıl yapabilirim bilen arkaşların yardımını bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.