A

Teğmen
24 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
Ps4’den canlı yayında ekrana kendi görüntümüzü Nasıl yansıtacağız
Uzman arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler.
A
10 yıl
kenwood kdc 3357 urm ayarlarını bilen varmı ?
bu teyp'i dün aldım android telefonların içindeki şarkıları çalar diyor ama bir türlü yapamadım bu teyp'ten kullanan varmı acaba ?
A
10 yıl
Navitech Btv-8200, 6,2” Araç Radyo, Tv, Sd / Usb Oynatici
Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var aslında almak istediğim teyp Alpine UTE-72BT idi ama dün akşam hepsiburada'yı gezerken yeni çıkan 3 adet navitech duble dın gördüm ve fiyat inanılmaz derece uygun Navitech kullananlar önerirlermi bu markayı ??? benim almak istediğim cihazın resimleri şunlar


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
A
11 yıl
8 Mbps Net Limitsizde Tahahhüt Varmı?
Tahahhüt Varmı Var İse benim ttnet üyeliğim kasım 2013'te bitiyor ayrılırsam nekadar ücret öderim bilen varmı arkadaşlar ???
A
11 yıl
google her gün yeni şifre istiyor yardım...
arkadaşlar merhaba google'da daha önce bir oturum açıyordum geçmişi temizleyene kadar o şifre kalıcı olurdu şimdi youtube'a yorum yapıçaz videolara bakıcaz ama Allah'ın her günü yeni şifre istiyor şifreyi alıyosun ertesi gün giriyorum şifre hatalı diyor deli olacam yaw...
A
14 yıl
66 LCD TV LİMİT DIŞI SORUNU
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar bende beko nun 66 ekran LCD tv var ve bunu monitör olarak kullanıyorum metro 2033 isimli bir oyun aldım oyunun sesi geliyor ama ekran gelmiyor bir türlü ve limit dışı yazıyor ne denediysem düzeltemedim ekran çözünürlüğünü azaltıyorum yükseltiyorum yine olmuyor yine olmuyor kanser olcam bunun yüzünden lütfen yardım edin..
A
15 yıl
Cod 4 : Modern warfare acil yardım Lütfen..
arkadaşlar cod 4 : modern warfare şimdi yükledim masa üstüne multiplayer ile single player kısayolu cıktı single player a tıklıyorum oyunu oynamak için ama bana şu uyarıyı veriyor yardım ederseniz sevinirim.. : please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application Uyarısı veriyor..
A
15 yıl
nod 32 yardım
NOD32 '' program component upgrade '' iletisi alıyorum. yes veya no desemde ileti ekrandan hiç gitmiyor. Bu konularda acemi olduğum için pek bir çözüm bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim. İletinin detayları aşağıdaki gibi




NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003/Vista/x64 - Base Version: 2.70.32
NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003/Vista/x64 - Internet support Version: 2.70.32
NOD32 for Windows NT/2000/XP/2003/Vista/x64 - Standard component Version: 2.70.32
A
15 yıl
dark Sector Yardım (PC)
Arkaşlar Oyuna Yeni Başladım Ve İlk Gelen Devi Geçemiyorum Kafama Kaya Atıyor Bende Ölüyorum Bi Yardım Edin plss....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.