N

Binbaşı
28 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme (?)
383 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
N
3 yıl
Düşük Bütçeli Dubai : İstanbul Başakşehir
Arkadaş bu nedir yahu? Burası resmen arabistan olmuş. Yüksek yüksek binalar, lüks otomobiller dolu. Nüfusun çok büyük bir kısmı arap. Her yerde arapça yazılar var. Üretime dair bir şey yok. Hep tüketime yönelik markaların şubeleri dolmuş buraya. Kafeler, restorantlar dolu. Alkol yok ama bol şerbet var. Lübnan tatlıcıları, falafelciler, vatandaşlık veren emlak ofisleri dolu. Tabelaların büyük kısmı arapça. Burada yaşamaya çalışan arkadaşları sabırlarından dolayı tebrik ediyorum.
N
3 yıl
Türkiye Uzay Ajansı
Türk değil Türkiye. Bayağı bir şey anlatıyor aslında.
N
3 yıl
Herkesin İzlemesi Gereken Video (Kozmik Oda Olayı)
Kozmik oda olayını en büyük tanığı anlatıyor. İlk 30 dakika. Açın arkada oynasın, dinleyin arkadaşlar.

Videoyu izlemek için tıklayınız
N
3 yıl
Vime Video İndirme
Arkadaşlar vimeo kaynaklı bir oynatma listesi var. Chroma için vs. çeşitli eklentiler yükledim ama hep listedeki 1. video iniyor. Asla 2. videoyu indirmiyor bu programlar. Daha önce böyle bir problemle karşılaşıp çözebilen varsa, yorumunu bekliyorum.
NuTeRX yeniden paylaştı. Bu konu başka bir üye tarafından açılmıştır, profilini görüntülediğiniz üye konuyu kendi profilinde yeniden paylaşmıştır.
4 yıl
Y
4 yıl
KARDEŞ ÜLKE AZERBAYCAN HAKKINDA HABERLER (Ermenistan İle Yeni Bir Savaş Yükleniyor!)
Ermeniler geniş çaplı saldırı başlatmış. Azerbaycan ordusu ilerliyor.

https://twitter.com/TvIctimai/status/1310192950568259584
< Resime gitmek için tıklayın >

Azerbaycan 1918 yılında ki sınırlarına dönmelidir;
< Resime gitmek için tıklayın >


Azerbaycan, Karabağ zaferinin ardından ilk kez seçime gidiyor

Azerbaycan'da halk 7 Şubat'ta erken cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına giderken 30 yıl sonra Ermeni işgalinden kurtarılan Karabağ'da ilk kez sandık kurulacak. Askeri ve siyasi pek çok başarıya imza atan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev seçimin favorisi.

Azerbaycan, Karabağ zaferinin ardından ilk kez seçime gidiyor. Azerbaycan halkı, 7 Şubat'ta cumhurbaşkanını seçmek için oy kullanacak. Seçimlerin 7 yılda bir yapıldığı Azerbaycan’da bu yıl gerçekleştirilecek seçimler son derece önemli. Bu yıl ilk kez Azerbaycan topraklarının tamamında oy kullanılacak. Yaklaşık 30 yıl sonra işgalden kurtarılan Karabağ'da ilk kez sandık kurulacak.

< Resime gitmek için tıklayın >

Seçimin favorisi Aliyev

Seçimlerde Milli Meclisten 4 milletvekili ve 3 meclis dışından 7 aday yarışıyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Yeni Azerbaycan Partisi'nin adayı mevcut Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in yanı sıra Bütün Azerbaycan Halk Cephesi Partisi'nin adayı Kudret Hasanguliyev, Milli Cephe Partisi'nin adayı Razi Nurullayev, Büyük Azerbaycan Partisi’nin adayı Elşad Musayev, Büyük Kurtuluş Partisi’nin adayı Fazil Mustafayev, bağımsız adaylar Zahid Oruç ve Fuad Aliyev yarışıyor. Azerbaycan'da seçimlerin 2025 yılında yapılması planlanıyordu. Ancak Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in kararıyla 1 yıl erkene alındı. Cumhurbaşkanı seçiminin 7 yılda bir yapıldığı Azerbaycan'da son seçim, 11 Nisan 2018'de düzenlenmişti.
N
4 yıl
Soğukken Araçta Titreme
Merhabalar arkadaşlar. 2010 honda civic lpgli aracım var. Aracı benzinle ya da lpg ile çalıştırdığım zaman özellikle boşta ve geri viteste daha belirgin olmak üzere titreme oluyor. İleri viteste çok hafif oluyor. Motor ısındığı zaman 10 15 dakikalık sürüşten sonra neredeyse tamamen kesiliyor bu olay.

Ustalara sordum hepsi başka bir şey söyledi. Bujilerden dediler, motor takozundan dediler, şanzuman yağından dediler. Hepsi farklı konuştu. Ben araçtan anlayan bir insan değilim. Hava filtresi değiştirdim. Benzin için katkı maddesi aldım, onunla dolaştım biraz. Azalma olmadı. İnternetten buji ve lokma seti sipariş ettim, bujiyi değiştirmeyi deneyeceğim. Araç 118bin km'de. Arıza bujiden olmasa bile nasıl olsa değişmesi gerekir diye pek de düşünmedim açıkçası.

Bu arada araç 1 senedir bende. Daha önce böyle bir problem yoktu. Son 1 haftadır var. Ayrıca araca LPG'yi kendim taktırdım.

Açıkçası en merak ettiğim konu ısınınca geçtiği için sorun bujiden olabilir mi? Takozdan olsa sorun ısınınca geçer mi?

Öneriniz var mıdır?
N
4 yıl
Ölüdeniz lokanta fiyatları
Tatil yerleri pahalı olur da genelde ucuz yerler de oluyordu bu şekilde. Ölüdenizde böyle bir yer yok arkadaşlar. Adana kebap 80 tlden başlıyor. Yabancı turist sayısı parmakla sayılabilecek kadar az. Türkler de oturup yiyemiyor. Lokantalar tamamen boş. Yine de indirim yapmıyorlar. Bir kaç tane çöp ingiliz 6 7 pounda oturup karnını doyuruyor biz de izliyoruz. Buradaki ingilizler de tamamen leş insanlar. Hayvan gibi bağırarak konuşuyorlar, çevreye tamamen zararlar.
N
4 yıl
Rte youtube kanalına reklam koymuş
N
4 yıl
İlker başbuğun sabrı
Gerçekten takdir edilmesi gerek. Sen adamı kumpasla hapse at, sonra sorumlulara laf edince tekrar ifade vermeye çağır. İnanılacak gibi değil. Yine de kalkıp da tek kötü laf etmiyor. Onurlu ve şerefli insan böyle olur.
N
4 yıl
Chp ayasofya hakkında kanun teklifi vermeli
Camii olarak açılsın diye teklif versin. Zaten akp reddedecektir. Reddetmezse de hem kahraman olmuş olur, hem de bu iş unutulur gider. Yoksa sakız gibi uzatacaklar bu konuyu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.