F

Binbaşı
24 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
7 yıl
SKODA OCTAVIA 1.2 OPTİMAL ARAÇ BİLGİSİ HK.
Merhabalar,

Öncelikle Skoda oktavia 1.2 Optimal manuel araç kullananlardan araç ile ilgili her türlü yorumlarını bekliyorum..

Bu aracı son zamanlarda takip ediyorum, 2015 modeli için 60-65 bin TL fiyat aralığı görünüyor. Performans olarak nasıl ve klima açıldığında performans olarak düşme olsa da ne kadar değer kaybediyor ? Ayrıca bu araç için skoda sayfasında O fiyat aralığı artık çıkmıyor. Çünkü motoru 1.0 a düşürmüşler. Bunun nedenini anlayamadım 1.2 motorun artık üretimi mi yok? yada başka bir nedenle mi satışı yok.

konu ile ilgili detaylı bilgiye sahip olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Teşekkürler.
F
8 yıl
Oto kuaför hk.
Merhabalar,

Aracıma kış gelmeden bir oto kuaför bakımı yaptırmak istiyorum.
Koltuklarımda küçük lekeler mevcut, ek olarak da boya koruma ve pasta cila yaptırmak istiyorum.
Buna ek olarak da su kaydırmazlığı sağlayacak bir formül uygulanıyor mu bilmiyorum, (kışın yağmur ve kardan etkilenmemesi için). Bunlar için komple paketler ve fırsatlar mevcut.
Aşağıda bana yakın olan fırsat önerisi var yaptıran veya bu tür uygulamalardan memnun kalan varsa paylaşabilir misiniz.
Bulunduğum Yer : ümraniye civarı

*https://www.grupanya.com/istanbul/firsat/crystal-wax-binek-oto-bakim-paketleri?irc=dsrc-srd-9249266
F
9 yıl
Clio III bakım - Ağır bakımı hk.
Merhabalar,

2011 model Clio III sahibiyim, aracımı 2012 Ağustos ayında 11.500 km de ilk sahibinden aldım. Aracımı aldıktan sonra yetkili servisde bakımlarını tekrar gözden geçirttim ve kullanmaya başladım. 2013 - 2014 yılında da garanti kapsamından çıkmaması için yine bakımlarını yetkili serviste yaptırdım.
2014 yılındaki bakımına 20.06.2014 tarihinde 28.350 km de girdi ve rütin yağ,buji,filtre grubu vss bakımları yapıldı.
Bu zamandan sonra yol bilgisayarında bakım zamanını 20.000 km olarak gösteriyordu. Aracım şu an 33.200 km de ve bakım zamanı yaklaştı ibaresini görmekteyim.
Yetkili servisi arayıp durumu izah ettiğimde yıldan dolayı hem ağır bakıma ( triger değişimi dahil ) hemde rütin bakıma girmesi gerektiği tutarında 1.250 TL olduğunu söylediler.

Şimdi sizlere soruyorum ;

33.000 km deki aracın triger değişmesine gerek var mı ?
Ağır bakıma girmesi gerekiyor mu ?

Lütfen yardımcı olur musunuz ?
teşekkürler.
F
9 yıl
Boğazdaki Gırgırlar için düzenleme Kampanyası..!
İstanbul boğazında düzensizce avlanan gırgırların kıyıda 5-10 mt lere kadar yanaşıp ağ atarak düzensizce av yapanları kınamak adına bazı şeylerin kontrollü olarak yapılmasını istiyoruz. Bu nedenle düzenlenmiş olan kampanyaya bir imza atarak sizde yardımcı olabilirsiniz.
Gelecek nesillerimize boş bir deniz bırakmayalım. Kontrollü ve bilinçli av yapıldığı taktirde bu düzen sürer gider yoksa kısa bir zaman sonra katliam halinde son bulacak. Ne olacak demeyin siz de bir imzanızı esirgemeyin...
Saygılar.

https://www.change.org/p/yetkililer-uyuyor-mu-girgir-a%C4%9Flari-ile-avcilik-24-metreden-50-metre-derinli%C4%9Fe-%C3%A7ikartilsin/share?after_sign_exp=default&just_signed=true
F
9 yıl
Clio III orjinal silecek takımı ne kadardır ?
Merhabalar,

Aracımın sileceklerinin lastikleri bitti. Geçen yağmur yağdığında gacur gucur ses yapıyordu, yolumun üzerindeki servise uğradım (Günerler Otom. - Çakmak / Ümr./İst.) 2 ön takım, 1 arka takım silecek fiyatını sordum. kampanyalı fiyatı ile 80 TL fiyat verdiler.
Her yerde 20-30 Tl olan silecek takımı bu kadar pahalı olabilir mi? Zaten ömrü toplasan 6 ay var yok!

Ben mi yanlış düşünüyorum;
Sanayide sadece lastiğini satıyorlar, olmadı yan sanayi yada orjinal adı altında sattıkları bir dünya marka var, ömrünü düşündüğünüzde siz ne yapardınız ?
Ben kararsız kaldım??
F
10 yıl
Avea\u0027 lıyım Turkcell\u0027 e geçmeyi düşünüyorum**ÖNERİ**
Merhabalar,

Avea hattımın taahhüdü 25 mayıs itibarı ile bitecek. Avea da kısıtlı sabit tarifeler var hattımı internet kullanımı ve hızından dolayı turkcell' e taşımayı düşünüyorum. Yalnız turkcell' in sunduğu paket içeriklerinde de kısıtlamalar var,
Benim istediğim 250-500 dk konuşma, 1 Gb internet (hızlı) bu kriterler yeterli olacak.
buna göre kampanyalı tarifeler yada geçiş yolu ile hak kazanacağım taahhütler var ise bildiklerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

şimdiden teşekkürler.
F
10 yıl
Benzine büyük indirim geliyor!
Benzine büyük indirim geliyor!

Libya'da petrol terminallerinin açılacağı beklentisiyle petrol fiyatlarında başlayan düşüş benzin fiyatlarına yansımaya devam edecek.

Seçimlerden sonra piyasalardaki olumlu havayla dolar ve petrol fiyatlarındaki düşüşün ardından akaryakıtta cuma günü indirim bekleniyor. EPDK, akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş sonrasında tavan fiyat uygulamasına geçmişti. EPDK akaryakıt ürünleri için tavan fiyat belirliyor. İstanbul'da 2-4 Nisan arasında benzinin tavan satış fiyatı 5 lira, motorinin tavan satış fiyatı 4,34 lira olarak belirledi. Ankara'da benzinin litresi 5.01, motorin litresi 4.35 liradan; İzmir'de benzinin litresi 5.02, motorinin litresi 4.33 liradan satılacak. Bu fiyatlar, 29 Mart-1 Nisan arasında benzinde 5.05 lira, motorinde 4.38 lira olarak belirlenmişti. Tavan fiyata geçilmesinden bu yana akaryakıta 1 kez zam 3 kez de indirim geldi.

5 AYIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNDE

Libya'daki gelişmeyle arzın artacağı beklentileriyle petrol fiyatları 5 ayın en düşük seviyelerine kadar geriledi. Asya piyasalarında yüzde 2'ye yakın değer kaybeden Brent petrolü, 8 Kasım'dan bu yana en düşük seviye olan 104 dolara kadar indi.

kaynak:http://ekonomi.haberturk.com/enerji/haber/935442-benzine-buyuk-indirim-geliyor

inanmalımıyız?
yada 5 TL nin altına düşmesini de beklemelimiyiz ?
F
11 yıl
Bugün benim doğum günüm.
5 Ağustos 1979
o gün bugün,
üye olduğum diğer forum ve internet ortamlarından otomatik olarak mesaj gelmesine rağmen, DH den hiç bir şekilde doğum günü mesajı gelmiyor.
Yönetim bu konuya bir göz gezdirmeli bence...
F
11 yıl
sistem kuponum 30 temmuz
< Resime gitmek için tıklayın >

bakalım tutacak mı
F
11 yıl
silinebilir..
silinebilir....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.