I

Çavuş
16 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
15 yıl
msn e girebiliyo musunuz *
arkadaslar msnde oturumu acamiyorum sorun veriyor hizmet gecici olarak kullanilmiyor falan diyo sizde boyle bisey varmi?
I
15 yıl
taam silebilirsinzi
ok
I
15 yıl
GSM Numarası onaylama???
Nedir bu olay profilimde değişiklik yapamıyorum GSM numarası onaylayın diyor
I
15 yıl
Notlara bak kop.gif xd
< Resime gitmek için tıklayın >

şu hale bakın ya şükretmeliyim

not: 8. sınıf
I
15 yıl
silinsin.gif
asd
I
15 yıl
...TaLent\u0026SpeLL\u0026GLyph... Yardım MerkeZi
Arkadaşlar bu topic'i küçük bir yardım rehberi yapıyorum her sınıftan level 70 im oldu bir kaç tanesi level 80 çoğunu ben kastım gerek abimin gerek arklarımın bayağı da bir inceledim ingilizcem de iyidir en iyi mage-druid diğerlerini de alt olarak bilirim zamanımı zaten talent hazırlayarak geçiririm glyphları incelerim ve spell dizimiyle bir hayli uğraşırım.
İstediğiniz şeyleri sorabilirsiniz mesela şu level şu class pvp yada pve kasıyorum nasıl yapayım talenti hemen yardımcı olabiliriz.
Başka yardımcı olabilecek varsa buraya isimleri eklerim güncel olarak
hadi hayırlısı
I
15 yıl
\u003e\u003e\u003egelgel
Arkadaşlar bugün orj serverda kapandı hesabım wow oynamak istiyorum sabahtan beridir wowstatus xtereme100 falan hep free server arıyorum ama bir türlü düzgün birşey bulamadım.
Oynadığınız serverları siteleriyle birlikte gönderirseniz ve oyundaki nick&taraflarınızı yazarsanız sevinirim böylece birlikte de oynayabilriz hadi bakalm
I
15 yıl
Cod5 co-op bağlantı sorunu
Arkadaşla bağlandık hamachi ile diğer bütün programları kapattık . Oyunu kuran normal solo co-op dan,bağlanan lan fixlenmiş dosyadan girdik zombi moduna.kuran kişide sorun yok ama bağlananda ping aşırı derecede yüksek oluyor 999 bile oluyor.punkbuster i de kapattık yine aynı.ne yapabiliriz yardım ederseniz sevinirim.
not: 1.1 kur derseniz lütfen crack de verin.
I
15 yıl
Dark Messiah : Might and Magic sorun
Arkadaşlar ben bugün şu Dark Messiah : Might and Magic'i aldım.Orjinal kutusundaydı yeni.Oyunu yükledim multiplayer steam falan..
Oyunu açamıyorum sorun veriyor oyunu açmaya çalıştığımda şimdi sildim oyunu tekrar yükliycem yükleyince sorunu gösteririm ama:
Error verdiğinde "Sistem güvenliğinden dolayı oyun açılmadı,daha fazla bilgi için .... bi site veriyor ordada bi iki program var onları yükleyince de aynı sorun çıkıyor ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ?

Şimdiden teşekkürler
I
16 yıl
Kilo Almak..
Arkadaşlar ben 13 yaşındayım ve 45 kiloyum boyum 1.60 civarı ve çok çelimsiz gözüküyorum.
Kilo almak istiyorum eğer bildiğiniz varsa yardımcı olurmusunuz çok sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.