L

Teğmen
05 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
13 yıl
Ram Artırımı ve Düşük Latency Değeri
Arkadaşlar Merhaba;

Sitemim Resimdeki Gibidir.

Eskiden sadece 2x1 GB team Extreme Bulunuyordu sistemde. Bugün 2x2 Gb Patriot Viper Taktım. ikiside DDR2 800 mhz ve PC2-6400.

2 kere bench aldım. copy ve write değerleri güzel çıkıyor ama gecikme aşağıya gitmesi gerekirken dahada artıyor. resimlerdende bakabilirsiniz.
Ben Ram zamanlamalarını 5-5-5-14'e çektim ama bios kafasına göre biri 5-5-5-12 biri 5-5-5-16 çalıştıryor.

acaba bu sorun neyden kaynaklanıyor?

Sistem
< Resime gitmek için tıklayın >

2x1 GB TEam Extreme Bench
< Resime gitmek için tıklayın >

2x1 GB TEam Extreme + 2x2 GB Patriot Viper Bench
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
L
15 yıl
ÇORUM İL Jandarma Komutanlığı !!BURAYA!!
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi : ÇORUM İL J. K.LIĞI ÇORUM

var mı başka düşen arkadaşlar?

önceden burda askerlik yapmış olanlar nasıl biryer oldugu hakkında bilgi verirlerse sevinirim.
L
15 yıl
Gümrükten Anakart Geçirmek
Selamlar;

bir haftaya kadar gideceğim ülkede maximus II formulayı 150 $'a alabileceğim bir yer buldum. bundan diyorum şimdi ben 2-3 tane alsam acaba gümrükte problem yaşarmıyım. önümüz christmas diye esneklik yaparlarmı 300 $ ve üzeri için? yada mesela tam 300$'ı vuran 2 tane anakart getirsem çat diye içeri sokabilirmiyim? birde gümrükten gecemezsem masrafım ne kadar olur, gecersem masrafım ne olur?

yardımcı olanlara teşekkürler
L
15 yıl
Seagate\u0027den Müthiş Müşteri Memnuniyeti
Selamlar

Bir Süre Önce Seagate HDD power girişini kırdığımdan bahsetmiştim

İlgili Link :http://resim.donanimhaber.com/m_27497373/mpage_1/key_//tm.htm

Seagate Sitesinden Teknik Servise ve Garanti Durumlarına Ulaştıktan Sonra 5 kasımda bir form doldurdum ve 6 kasımda formda belirtilen adrese götürdüm HDDyi. Sefaköyde Tır Garajında Fritz international Diye Bir Transport Firması. burada HDDyi ve elimdeki RMA formunu aldılar. tamamdır dediler ve ben geri döndüm. 1 gün içerisinde Seagate'den bir mail geldi ve harddiskiniz elimize ulaştı şuan işlem yapılıyor denildi. ve bu mailden 2 gün sonrada yeni harddiskiniz gönderilmiştir diye bir mail aldım. beklemeye koyuldum.

11 kasımda DHL firmasından bir görevli gelip kocaman bir kutu verdi içini açtığımda yepyeni harddiskim elimdeydi . bu durumdan sonra gerçekten seagate için müşteri memnuniyetinin ön planda oldugunu anladım. sonuçta harddiskin power girişinin kırılması %100 benim hatamdı ve yetkililer buna ragmen elimdeki harddiski alıp yenisini yolladılar. hiçbir soruya bile maruz kalmadım. nasıl kırıldı gibi. işte müşteri memnuniyeti budur. sonucta müşteriyi eli kolu bağlı bırakmadılar. yapabilecekleri maksimum yardımı yapıp beni memnun ettiler.

artık xxx firmasının harddiskleri muhteşemmiş deseler bile ben seagate'den vazgeçmem.

not : ne gönderim için nede geri gönderim için hiçbir kargo ücreti ödemedim. buda ayrı bir olay tabiki :) ve toplam HDD geri geliş süreci 5 gün sürdü.
L
15 yıl
Sparkle Nvidia 8800 GT Neden Çok Isınıyor
Selamlar;

Başlıkta bahsettiğim 512 MB Sparkle 8800 GT Fanlı Model Ekran Kartım boştayken, henüz bilgisayar açıldıgında ısısı 55 derece olarak görünüyor. hiçbir overclock işlemi yapılmamıştır karta. 1 saat crysis oynadıgımda 90 dereceye çıkıyor ısı. buna bir çözüm varmıdır. biraz bakındım bios update etmiş bazı kişiler. aslında bu ısıya çok takmış değildim ama forumda arastırdıgımda milletin aynı kartta 2 saat crysis oynadıgındaki ısı benim boştaki ısıma denk geliyor. bu biraz kafamı bozdu. kartta bir sorun mu var yazılımsal şekilde çözülebilirmi yoksa garantisi varken bi servismi göstersem?
L
15 yıl
Bir Su Soğutma Firması Hakkında
Bir zamanlar bir firma vardı belkide hala vardır. alman menşeiliydi sanırım türk arkadaslarda vardı bunyesinde belki sadece reklamını yapıyorlardı bilmiyorum ama forumda görmüştüm. ismi AF cooling, AAF cooling, AFF cooling gibi birseydi. şimdi bakındım yine bulamadım. ismini ve websitesini bilen varsa yazabilirmi acaba?
L
15 yıl
overclock için E6750 G0 revizyon satıp E8400 C0 revizyon almak mantıklımıdır?
başlık gayet açık sanırım. yardımcı olanlara teşekkürler.

sadece overclock için kullanılacak. yani yüksek değerlerde stabil kalması lazım.
L
15 yıl
seagate sata 2 hdd power girişi kırıldı :(
selamlar

seagate 160 gb 8mb cache 7200 rpm bir hdd var elimde fakat bunun power girişindeki bakır uçların yapışık olduğu plastik bölüm yanlışlıkla çekince power kablosunda kaldı. yani power kablosunun içinde plastik kısım hdd üzerindede sadece bakır uçlar duruyor. bunu nasıl tamir edebilirim. plastik ucu power kablosundan cıkarsam yeniden HDDye yapıştırmam mümkün olur mu yada bu şekilde power kablosunun hddye oturttuğumda bir sorun teşkil edermi.

teşekkürler.
L
16 yıl
casper 4 portlu adsl modem panel şifresi nedir?
Selamlar elimde bir casper modem var kendisi 4 portludur pekde bir özelliği yoktur. fakat bunu kurmak istediğimde 192.168.1.1 (default giriş adresi) adresini girdiğimde kullanıcı adı ve şifre soruyor. hiçbir şekilde bu bilgiye ulaşamadım :( bazıları trendchip oluyor diyorlar bazıları admin yaz diyorlar ama baya bi ikili denedim kullanıcı adı ve password için hiçbiri tutmadı.

bilen varsa paylaşabilir mi?

Resim

< Resime gitmek için tıklayın >
L
16 yıl
bu 2 ram arasındaki fark nedir?
Selamalr yaklaşık 10 gundur uygun ram arıyorum. gedikgross da buldum ama 2 raminde özellikleri aynı oldugunu dusundugum halde fiyatları arasında baya bi fak var. bunların arasında ne fark var bilen varsa söyleyebilir mi acaba?

1 GB DDRAM 333 MHZ SODIMM PC2700 (KINGSTON)
http://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pId=1000349&_catId=1545
(101.78 YTL)

1 GB DDRAM 333 MHZ SODIMM (HI - LEVEL)
http://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pId=1000348&_catId=1545
(74.25 YTL)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.