K

Teğmen
03 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
78 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
5 yıl
Akortek Bilişim Ürünü garanti kapsamına sokmamak
2014 yılında Hepsiburada'dan almış olduğum aerocool kasanın içerisinde bulunan seasonic marka güç kaynağı arızalandı. Akortek bilişime güç kaynağını gönderdim. Bayram tatiliyle beraber iki hafta sonra beni aradılar ürünün garanti kapsamında olmadığını 75 dolar + KDV tamir ücreti olduğunu söylediler.

Türkiye'de genelde ürünler 2 yıl garanti kapsamında bulunuyor bunu biliyorum, ilk aradığımda ise yapamazlarsa uluslararası garantiye yollayabileceklerini söylemişlerdi. seasonic X-750 güç kaynağı ise 2012 den sonra satılanlar 7 yıl garantili, 2012 öncesinde de 5 yıl garantisi var. Ben uluslararası garantiden faydalanmak istediğimi ürünü seasonic'e gönderip gönderemiyeceklerini sordum, benden garanti belgesini istiyorlar, ürünün garanti belgesi bende bulunmuyor (garanti belgesini aramak istediğimi söyledim fakat beklemeye tahammülleri yok, ben iki hafta beklemişken) ancak hepsiburadadan vermiş olduğum sipariş görünüyor, isterlerse hepsiburadadan fatura isteyebilirim dedim (verebilirler mi tam bilmiyorum) ancak ısrarla garanti belgesini istiyorlar, zaten alındığı tarih belli seasonic'e gönderseler uluslararası garantiden işlem yapılabilir. 2012 tarihinden sonra 7 yıl garanti var zaten. Bana şunu diyorlar bu şekilde uluslararası garantiye yollasak %50 %50 ihtimal var. Biz size yollayalım siz yollayın diyorlar uluslararası garantiye. Eğer ben yollarsam zaten yurt dışı kargo parası ödemem gerekir ki oda tahminim 75 dolar + kdvdir. Sonuç olarak sattığı ürünün arkasında durmayan, size yardımcı olmak yerine ufak tefek bahanelerle işi yokuşa süren bu firmadan uzak durmanızı tavsiye ederim.
K
5 yıl
Bilgisayar açılmıyor.
Arkadaşlar geçen bilgisayar normal çalışırken birden gitti. Sonra gidip tekrar calistirmak için açma tuşuna basınca fanlar bir iki tur dönüyor ama acilmiyordu. Sonraki denemelerimde hep aynısı oldu. İşlemci AMD fx8320 Asus m5a97 anakart, kinsgston 2400mhz DDR3 ram. Sorunun hangi parçadan olduğunu anlamanın kolay bir yolu var mıdır? Bir bilgisayarciyla konuştum anakart arızası olduğunu söyledi ama hangi emin olamadım.
K
7 yıl
60 inch TV duvara asma.
Arkadaşlar araştırdım ama pek bilgi bulamadım. 60" ve üstü tvyi duvara monte eden var mı? Varsa hangi aparatları önerirsiniz? Duvarın dayanmasında sıkıntı olabiliyor mu? Üç tip aparat dikkatimi çekti, çelik tel duvara çok yakın olarak görünüyor, sabit metal olarak ve hareketli olanlar. Çelik tel olanlar yakınlıktan dolayı sıkıntı çıkartabiliyor mu? Sabit olanlarda nelere bakmali. Hareketli olanlar var onlar gevşeme vb sıkıntılar yapabiliyor mu?

Açıkçası ben duvara sabit monte düşünüyorum ama sıkıntı çıkar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
K
7 yıl
Playstation 4 Pro neden playstation 4 den daha fazla güç tüketiyor?
Arkadaşlar gelişen teknolojide güç tüketimi sürekli azalırken PS4PRO neden daha fazla güç tüketiyor, yine eski bir teknoloji kullanılması mı söz konusu?
K
8 yıl
Pioneer e3stb kabinleri ön koruma kapakları nerden bulabilirim.
Arkadaşlar iyi günler. Başlıkta yazdığım hoparlör takımını teknosadan teşhirden aldım. Ön kapakları biraz eski ve bir kaç yırtık var. Bunları nasıl yenileyebilirim? Pioneer servise sordum kapakları 150 tl istediler çok pahalı geldi. Ucuz yollu bir çözüm önerir misiniz? Kapaksız da kullanabilirim ancak koruma olarak bulunmasını istiyorum. Teşekkürler.
K
8 yıl
Fiesta 90.000 bakımı hakkında.
Arkadaşlar merhaba. Aracın 90bin bakımını yaptırmak istiyorum ancak kafam karıştı. bi kaç servise gittim farklı fiyatlar farklı parçalar söylüyorlar. bu işin bir standardı yok mu?
K
8 yıl
Modem yenilemek gerekli mi?
Merhaba arkadaşlar. Airties 206 modemin var. Ps4, pc ve 3 tane mobil cihaz bağlantı kuruluyor. Zaman zaman internet kesintisi oluyor, çok nadir kopmalar oluyor, bazen site yüklemeleri tam gelmiyor mesela n11 sadece yazılar geliyor. Yeni modem gerekli mi yoksa her modemle bunları yaşarmıyım?
K
8 yıl
ADAPTÖR SORUNU
ESKİ PHILIPS SES SİSTEMİ İÇİN 18V 2500MHA ADAPTÖR ARIYORUM ANCAK BULAMIYORUM. YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI?
K
8 yıl
Pioneer VSX-423-K ile VSX 329 farkları nelerdir?
Arkadaşlar merhaba. AVR almayı düşünüyorum. Başklıkta yazdığım ikisinin farkları nelerdir? Tam net olarak bulamadım. Ek olarak Kliksada satılan 1399tl lik seti (pioneer htp 329) önerir misiniz?
K
9 yıl
Anakart şarj olmuyor direnç kırıldı.(laptop)
Arkadaşlar anakartı temizlemek için laptobu açtık ufacık bir direnç kırılmış yerini bulduk üç tane lehim noktası var birsi anakarta yapışık halde kalmış diğer iki ayaktan kopmuş ve kırılmış servise gitmeden lehimle çözebilirmiyim. direnç çok ufak üzerinde yazanları göremedik bi türlü. gerçi direnç olduğunu farzediyoruz tam olarak bilmiyoruz. bilgisayar açılıyor görüntü herşey tamam ama şarj olmuyor sadece.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.