B

Binbaşı
03 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
229 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
Anakart değişimi sonrası M2 ssd gözükmüyor ?
Herkese merhaba. 6600k sistemden 12400f sisteme geçtim. Önceden kullandığım WD M2 2280 model ssd şuan ne biosta ne sistemde gördüremedim. Garantiye verdim sıfırlandı. Eski z170 anakartıma takınca tekrar görüyor ama b660 anakartım görmüyor. Anakartın M2 takma yerinde sıkıntı yok elimde adata sx8100 m2 de mevcut onu hangi slota taksam görüyor. Biostan vmd yi kapamayı denedim, disk yönetiminden ayarları denedim ve sistem kurar gibi yapıp vmd driver ı kurdum hiç bi şekilde buldurumadım. Böyle bişe başına gelen yada çözüm önerisi verebilcek varsa şimdiden teşekkür ederim.
B
3 yıl
1000 tl ye kadar modem tavsiyesi
Herkese merhaba. Evim 130m2, her odadan rahat çekebilcek fiber destekli bi modeme ihtiyacım var. Yardımcı olabilcek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
B
4 yıl
Bu 4k monitörler arasında kaldım bakabilrmisiniz
https://www.hepsiburada.com/lg-27ul550-w-apd-27-5ms-hdmi-display-freesync-uhd-ips-monitor-p-HBV00000NG5XW?magaza=nidaelektronik

https://www.hepsiburada.com/samsung-lu28r550uqmxuf-28-60hz-hdmi-display-freesync-uhd-ips-cercevesiz-monitor-p-HBV00000POK2V?magaza=Hepsiburada

https://www.hepsiburada.com/philips-276e8vjsb-27-5ms-hdmi-display-4k-uhd-ips-monitor-p-HBV00000FRVID?magaza=Aptek


Philipsin tasarımını beğendim yalnız hdr olmaması kötü.
Samsung unda tasarımı güzel ve hdr ama gerçekten hdr değil diyolar
Lg tasarım idare eder ama hdr olması ve paneli sanırım diperlerinden daha iyi
Bilen anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
B
5 yıl
Vodafone yalnış bilgi veriyor ama faturayı size ödetiyor
Vodafone dan yeni hat başvurusu yaptım. Arayan kişiye eski hattımın da Vodafone olduğunu ve kapatıcağımı söyledim. Taahhüt olduğunu ne kadar ücret çıkacağını sordum ve bana en fazla kırk (40) TL ücret çıkacağını söyledi. Arayan kişiye tahahütün birkaç aydır devam ettiğini belirttiğim halde bana bu ücreti söyledi. Şimdi kapatmak için başvurduğumda 200 TL taahhüt bedeli isteniyor. Yeni aldığım hattında Vodafone olduğu halde. Tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda size yanlış bilgi verilmiş biz konu hakkında şikayet oluşturuyoruz dendi. Yalnız şikayet oluşturmak sizin ödeyeceğiniz ücreti değiştirmicek gibi şeyler söyledi. Sadece numaramı değiştirdiğim için 200 TL neden veriyorum. Madem yanlış bilgi verildi bu sizin hatanız, bana yanlış bilgi veren kişiden ücreti tahsil edin. Direk müşteri hizmetlerinden arayan kişi söylüyor. Bu yaptıkları resmen dolandırıcılık. Böyle bi durum başına gelen varmı arkadaşlar. Varsa yardım edebilirmi ?
B
5 yıl
Bu Virüsün Çaresini Bilen Varmı ?
Herkese Selam. Hep internette orda burda okurdum ama ilk defa başıma böyle bişey geliyor. Bilgisayarıma .tfude diye bir virüs girdi. Bütün dosyalarımın uzantısını değiştiğinden hiç birini açamıyorum. Dosyaların(resim,müzik,belgeler) hepsininin sonu .tfude oldu. İnternetten araştırdığım kadarıyla bir fidye virüsüymüş, çözümünü bulamadım. Bilen yada başına gelen arakadaşlar yardım edebilirmi ?
B
6 yıl
Türk Telekom Prime olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
Enterprize indirim kodu lazım. Olan bir arkadaş verebilirse çok makbule geçer. Bende butget var ama onun kadar uygun değil. Birde bendeki butget kodu aldıktan sonra yarım saat geçerli oluyor. Enter prize kodunun neladar geçerli olduğunu söylerseniz sevinirim. Şindiden teşekkürler.
B
6 yıl
Bugüne kadar kazandığınız çekilişler,hediyeler,piyangolar vb
Evet arakadaşlar bugüne kadar kazandığınız büyük küçük ne varsa yazabilirsiniz. Konunun amacı çoğu çekilişte hilemi var yoksa bizim gibi buralarda takılanlarada bişeyler çıkıyormu.
Benim bugüne kadar kazandıklarım (hepsi küçük şeyler ama olsun )

Vividentten sakız
Doğuş çaydan çay ve bardak paketi
Sonyden şampiyonlar ligi final topu
DH dan sinema bileti
B
6 yıl
Beats Solo2 vs Beast Ep Tavsiye
Bu iki kulaklık arasında kaldım. İkinci el olarak alıcam. Ep 200 civarı solo2 350-400 civarına bulunabiliyor. İkisinide deneyen arkadaşlar fikir verirse sevinirim. (Ep nin tipi daha çok hoşuma gitti)
B
7 yıl
Gençler sizede böyle oluyomu ?
Arada anasayfada böyle bildirim görüyorum ama gelen kutusunda birşey yok. Sanırım bunlar admine yazılmış :@
< Resime gitmek için tıklayın >
B
7 yıl
Yurtdışı na Gübre Satabilme
Beyler bir tanıdığımın firması bandrollü bakanlık onaylı gübre üretiyor. Bu gübreler baya kaliteli gübreler. Bunları yurtdışınada satmak istiyoruz. Satışı internet üzerinde nerelerden yapabiliriz. Ve gübre işinde sıkıntı çıkabilrmi. Çünkü bir kaç uerden böle duyumlar aldık. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa seviniriz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.