H

Yüzbaşı
30 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
1040 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
H
5 ay
ZyXEL Multy U AC2100 MESH (hepsibuarada+penta+zyxel rezaleti)
22/08/2022 tarihinde Hepsiburada sitesinden ZyXEL Multy U AC2100 Tri-Band WiFi Sistemi (3lü paket) satın aldım, cihazı aldığım günden beri toplamda 20 gün stabil kullanamadım. Sürekli ağ yapılandırmasını sıfırlama, cihazların (ana cihaz dahil) sistemden kopması, durduk yere ağın ağının/şifresinin değişmesi gibi türlü türlü sorunlar yaşadım. Penta bilgisayar ile iletişime geçtim durumu kendilerine anlattım, cihazı gönderin bakalım dediler, bende gönderdim. 1 hafta sonra hiç sorun yok diyerek geri gönderdiler. Bende heralde bende sorun var dedim, aynı marka ve model bir arkadaşıma daha almıştım aynı tarihlerde, o sıfır sorunla kullanıyormuş cihazı. Bende cihazı alarak ona götürdüm yanlış bir şey mi yapıyorum acaba gibisinden. Cihazı onun evine bağladık o denemeye başladı, aynı günün akşamı aynı arızaları yaşadığını bana anlattı. Bende tekrar Penta Bilgisayar ile iletişime geçip arıza kaydı açtırdım, gönderin tekrar bakalım dediler. İş güç yoğunluğundan yollayamadım ve dolaba koydum cihazı. 7/8 aydır dolapta duruyordu,işin doğrusu unutmuştum bile cihazı. Eşim dolapta cihazı görüpte bunlar ne olacak diyene kadar aklıma bile gelmemişti. Buraya kadar her şey normal bunda bir sorun yok.

Kasım ayı başında tekrar Penta ile iletişime geçtim durumu anlattım onlarda 20 günlük bekletme ve top çevirme sonunda cihazı gönderin bakalım dediler. Gönderdiğimin 2. günü telefonuma SMS geldi penta bilgisayardan "cihazınızın iade/değişimine karar verilmiştir lütfen satıcı ile irtibata geçin" şeklinde. Ben de Hepsiburada sitesinden gelen SMS ekran görüntüsünü ve Penta sitesinde bulunan servis bilgisini paylaşıp kesinlikle iade kabul etmediğimi yasal hakkımı kullanarak muadil/üst model ile değişimini istediğimi belirttim. Neden diye soracak olursanız cihaz ben aldığımda 1000₺ idi, şuan 4000₺ civarında. Aynı ayarda başka markalar bile 3000₺ civarında. Tabi ki beklenen oldu hepsiburada 10 gündür bana cevap veremiyor, sürekli sistem üzerinden sonucunuz çözülecektir gibi otomatik cevaplarlar geçiştiriyor, en son bugün sinirlenerek müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. Yine aynı hikaye en kısa zamanda sonuçlanacak vs vs.

Sonuç olarak THH yolları taştan, hepsiburada premium üye falan hikaye, işine gelmedimi hemen oyalama taktikleri. Eğer bu iş THH de çözülürse yeminim olsun Hepsiburada dan çöp almam ve aldırmam, aynı şey zyxel içinde geçerli tabiki.

Siz siz olun bahsi geçen şirketlerden alışveriş yaparken 2 kere düşünün.

Okuduğunuz için teşekkürler.
H
5 ay
Vodafone Avantajlı Yalın 20gb+1000dk+250sms 124₺, 30gb 147₺
H
6 ay
MSI PRO B650M-A WIFI AM5 DDR5 Wifi 6E anakart 5000₺
H
geçen yıl
(YANIYOR) Asus Vivobook M6500RE-HN037 RYZEN 7 6800H 16 GB 512 GB SSD RTX3050TI 15.6\" Notebook
H
geçen yıl
Kablonet devrim yapabilir.
Mevcut bina içine kadar fiber gelen ve evin içine Docsis 3.0 kurulan müşterilere 1 gigabite kadar hızları vermekle ilgili çalışma başlatılmış. Biraz zaman alabileceğini ama gündeme aldıklarını söylediler.

Bilgiyi Genel Müdürlükte ilgili birimde çalışan bir arkadaşımdan aldım. Hatta ben öncü oldum desem yeridir, önce kendim için talep ettim neden böyle bir şey yok Docsis 3.0 teknolojisi 1.5gbps hızları destekliyor siz niye sınırlandırdınız tarzında, onlarda durumu inceleyip olayı gündeme almışlar eğer yapılırsa tüm ülke genelinde yapılacak.

Not: Belki mevcut aboneler yada yeni abone olmak isteyenlerde bu şekilde dilekçe veya başvuruda bulunursa birlikten güç doğar misali hızlandırırız bu değişimi.
H
geçen yıl
H\u0026D (Hong Kong NE1611C) (yeni modem)
Arkadaşlar kablonet ekibi H&D modem taktı ilk 2 günde ki gördüklerimi kısaca paylaşmak isterim.


1/2 gündür kullanıyorum sinyal seviyesi 2.4 için fena değil ama eski VDSL modemim Airties 5760 kadar iyi değil , 5 Ghz içinde aynı şeyleri söylemem mümkün.
2.4 bandında en arka odadan sinyal yüksek görünmesine rağmen web sayfalarını o kadar hızlı açtığı söylenemez.

Modem ile aynı odada telefon ile 5ghz bandına bağlandığımda test sonuçları 89mbps civarı download hızı veriyor, evimde ki modeme en uzak noktadan (arada 2 oda var) yine telefon ile aynı testi 2.4 bandında yaptığım da 30mbps civarı hız alıyorum.

Kablolu olarak bilgisayardan test yaptığımda ping 10 ms hız olarakta 92mbps civarı gösteriyor. Şu ana kadar kopma vs sorunu yaşamadım cihazda.

Resimlerini de eklemek isterim.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
H
2 yıl
Haylou W1 (T60) Dokunmatik Tws Kablosuz Bluetooth Kulaklık Mavi 400 TL (avansas)
https://www.avansas.com/haylou-w1-t60-dokunmatik-tws-kablosuz-bluetooth-kulaklik-mavi-p-99554
Daha ucuz göremedim piyasada.


İncelemesi..

https://www.youtube.com/watch?v=zD5LDrMddQ4
Not: İlk siparişe (150 tl üstü ) 24 lü tuvalet kağıdı 5 tl ye geliyor değerlendirebilirsiniz.
H
2 yıl
DGS mi TYT mi?
2 yıllık AÖF halkla ilişkiler mezunuyum, 4 yıllığa tamamlamak istiyorum. DGS yada TYT arasında kararsız kaldım.
Sizce hangisi benim için daha kolay olur.

Not: AÖF 4 yıllık benim bölümüm var, eğer TYT ye girip 4 yıllık AÖF kazanırsam fark derslerini vererek 4 yıllık mezun olabilirmiyim ve sadece TYT ye girmem yeterlimi?
H
2 yıl
Düşük referanslı satıcılar cidden garip insanlarınız.
Adama mesaj atıyorum ürünü alayım diyorum adres telefon vs veriyorum "önce ödeme sonra mal" yazıyor. Hani dese ben referans olayına inanmıyorum vs anlıcam, kendisinin 2 tane referansı var.

2 Referansı olan adam 40 dan fazla referansım olmasına rağmen bana güvenmiyor ama onun 2 referansına güvenmemi bekliyor.
H
2 yıl
Logitech g213 kronik sorunlu
1 sene önce 2 tane g213 klavye aldım ikiside birbirinden sorunlu çıktı (çift basma yada hiç basmama gibi). Sonra araştırdık ki logitech klavyelerde sorunlu olmayanı bulmak mucize gibi bir şeymiş.
Neyse servise gönderdik sorun yoktur diye geri geldi logitech müşteri hizmetlerine bağlanıp soralım dedik bağlanamadık, ertesi gün mail attılar sorununuz nedir buradan yazın yardımcı olalım diye. Bende yazdım durumu anlatan bir mail üstünden 1 hafta geçti ne arayan var ne soran nede maile dönüş yapan. Arkasından tekrar mail attım aynı şekilde ne cevap var nede bilgi.
Logitech bundan sonra uzak dursun benden ne alırım nede aldırırım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.