W

Yüzbaşı
22 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
7 yıl
Bağlantı Sorunu
Başlıkta tam olarak nasıl özetleyeyim bilemedim. Sorunum şu ki; Everest KM-6063 marka bir kablosuz klavye fare seti aldım. Şıktı ve günlük kullanımıma yeterli gelecekti. Fakat cihazı her hangi bir bilgisayarın usb girişine bağladığım anda (klavye ve fare kablosuz olarak bağlantıyı kurar kurmaz) odamdaki tüm cihazların (tablet,konsol,laptop vb.) wifi bağlantıları gidiyor. Örneğin bu seti masaüstü bilgisayarıma bağladığımda hem masaüstü hem odadaki diğer wireless cihazlar internete çıkamaz hale geliyorlar. Alıcıyı söküp klavye ve farenin bağlantısını sonlandırdığımda her şey sorunsuzca devam ediyor. Alıcının üzerinde 2.4 ghz yazmakta sadece başka bir açma kapama yada ayar tuşu yok.

Benzer sorun yaşayan var mı acaba arkadaşlar? (modem kanal ayarlarının değiştirilmesi önerilmişti benzer bir konuda, o da bana çözüm olmadı maalesef.) Başka bir kablosuz klavye fare seti almaya da çekiniyorum aynı sorun devam eder diye, kablolu almak zorunda kalacağım gibi. Yine de fikri olanların desteğine açığım, şimdiden herkese teşekkürler.
W
13 yıl
2.el bölümü şehir sorunu
Bu konudan daha önce bahsedildiyse kusura bakmayın,bir genel baktım fakat göremedim,daha önce sorulduysa yada yanıtı paylaşıldıysa.2. el bölümünde yukardan şehir seçerek belirli bir şehirdeki ilanları görüntülemek istediğimde bu forumda görüntülenecek mesaj yok hatası alıyorum ve hiçbir ilanı göremiyorum.Bazen bu sorunu yaşıyorum bazen yaşamıyorum. Örneğin şu an 2.el bölümünde izmir içinde açılmış ilanları görüntüleyemiyorum.Acaba bende mi bir sorun var,başkaları da bu sorunu yaşıyor mu? Yardımcı olunabilirse yada en azından durum hakkında bilgi alabilirsem sorun foruma mı ait yoksa benim tarayıcım vb kaynaklı bir sorunum mu var onu anlamış olurum.Şimdiden teşekkür ediyorum
W
13 yıl
Hangisini alayım?
Arkadaşlar birkaç saat içerisinde bu cihazlardan birini almak için evden çıkacağım,nerdeyse bütün forumları vs de okudum artık daha fazla kafamı şişirmeden gidip birini almak istiyorum.Başka marka yada ürün önermeden bu üç cihazdan birini önerebilirseniz sevinirim.Kısaca kamera ve uygulamaya(gps office vb) önem vermem,orta kalite üstünde müzik dinlemek,ve ufak tefek eğlencelik oyunlara sahip olmak bana yeterli gelmekte.

nokia c5-03
nokia x3-02
Samsun wave 525

Fikir veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler
W
13 yıl
iphone 3g tercih etmeli miyim?
Şu an ipod touch 3g 8gb + nokia c3 kullanmaktayım fakat iki cihaz taşımanın zorluğu canımı sıkmaya başladı.bütçem iphone 4 yada 3gs için yeterli değil. 16gb iphone 3g fiyatları şu aralar forumda güzel gibi,garantisi süren temiz 2.eller bulmak mevcut.Fakat kullanıcılarına bir kaç sorum var.

1-ben cihazı oyun müzik ve internet amaçlı alıyorum.vodafone cepnet paketi satın alıp kullanacağım.Batarya ömrü ne civardadır,şarjı gün içinde beni yarı yolda bırakabilir mi?

2-ipod touch 3g 8gb kullanmaktayım ve bildiğim kadarıyla 32 ve 64gb lık ipod touch 3glerden daha zayıf bir cihaz fakat bana yetiyor. Bu 3g de kullandığım uygulama ve oyunları (asphalt 5-asphalt 6-need for speed oyunları vb) iphone 3g de de aynı performansla kullanabilir miyim?

3-aynı anda bir kaç uygulama çalıştırma iphone 3g de var mı? (örneğin msn yada safari kullanırken simge durumuna alıp,mesaj göndermek yada mp3 açmak vb gibi) iphone 3g de mümkün mü?

daha önce hep telefon artı ipod kullanıyordum,iphone ise kullanmadım.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
W
14 yıl
Ağ sorunu (lütfen yardım edin)
Arkadaşlar ethernet çoğaltıcı bir alet yardımıyla evde 3 makineyle internete giriyorduk. Bir adet netbook (win 7 kurulu) bir adet masaüstü (win 7 kurulu) bir adette xp yüklü masaüstü pc.
Sorun dün sabah başladı,win 7 yüklü masaüstü pc de ağ tanımlanamıyor hatası almaya başladım.Genelde aygıtı devre dışı bırakıp etkinleştirmek sorunu çözerdi,işe yaramadı,bende bunun üstüne forumlarda araştırma yaptım;güvenlik duvarını kapatın demişler kapattım,işte mac adresi verin demişler (ne olduğundan bile emin değilken baka baka yaptım) Ağ ve paylaşım merkezinde gelişmiş paylaşım ayarlarını yine sitelerde gördüğüm gibi değiştirdim,ethernet kablosunu değiştirdim,modemi resetledim,elle ip vermeyi denedim.En son diğer makinelerin internet bağlantısını kesip win 7 yüklü masaüstüme format attım,ağda tek bağlı cihaz onu bırakarak,yine işe yaramadı,sağ altta ağ sembolünün üstünde ünlemi gördüm mü delirecek gibi oluyorum artık. Bir tek ana kartım asus p5kpl-vm güncel driver ı asus sitesinden indirmiştim,kurulumunda sürekli hata veriyor,ama aygıt yöneticisinde ethernet kartım sorunsuzca çalışıyor görünmekte. Windows 7 ultimate kullanıyorum bu arada.

Çözümünü bilen fikri olan varsa nolur yardımcı olun arkadaşlar,2 gündür başka şeyle uğraşamaz oldum,şimdiden teşekkürler yardımcı olacak arkadaşlara
W
14 yıl
Ağ sorunu (lütfen yardım edin)
Arkadaşlar ethernet çoğaltıcı bir alet yardımıyla evde 3 makineyle internete giriyorduk. Bir adet netbook (win 7 kurulu) bir adet masaüstü (win 7 kurulu) bir adette xp yüklü masaüstü pc.
Sorun dün sabah başladı,win 7 yüklü masaüstü pc de ağ tanımlanamıyor hatası almaya başladım.Genelde aygıtı devre dışı bırakıp etkinleştirmek sorunu çözerdi,işe yaramadı,bende bunun üstüne forumlarda araştırma yaptım;güvenlik duvarını kapatın demişler kapattım,işte mac adresi verin demişler (ne olduğundan bile emin değilken baka baka yaptım) Ağ ve paylaşım merkezinde gelişmiş paylaşım ayarlarını yine sitelerde gördüğüm gibi değiştirdim,ethernet kablosunu değiştirdim,modemi resetledim,elle ip vermeyi denedim.En son diğer makinelerin internet bağlantısını kesip win 7 yüklü masaüstüme format attım,ağda tek bağlı cihaz onu bırakarak,yine işe yaramadı,sağ altta ağ sembolünün üstünde ünlemi gördüm mü delirecek gibi oluyorum artık. Bir tek anakartım asus p5kpl-vm güncel driver ı asus sitesinden indirmiştim,kurulumunda sürekli hata veriyor,ama aygıt yöneticisinde ethernet kartım sorunsuzca çalışıyor görünmekte. Windows 7 ultimate kullanıyorum bu arada.

Çözümünü bilen fikri olan varsa nolur yardımcı olun arkadaşlar,2 gündür başka şeyle uğraşamaz oldum,şimdiden teşekkürler yardımcı olacak arkadaşlara
W
14 yıl
bu sistem ne kadar eder (fikirleriniz benim için değerli lütfen yardım edin)
daha taşınabilir bir pc arama amacım yüzünden farklı arayışlar içerisindeyim,htpc kasa aradım fakat ondada microatx kasalar yeterince ufak gelmedi ve monitör olarak sıkıntı doğuracaktı.Doğrudan laptop alabilecek kadar param olmadığından elimdeki kasayı nakite çevirmek üstüne para koyarak laptop edinmekte gözüme makul bir çözüm olarak gelmeye başladı.

2gb ram
asus p5kpl-vm anakart
core2duo e6850 işlemci
400gb hdd
geforce 8800gts 640mb

bu sistem için ortalama kaç lira istemem makul olur arkadaşlar,uçuk bir rakam yazmak yada cihazımı ederinden düşük vermek istemem,tavsiye verirseniz sevinirim.
W
14 yıl
mini kasa sorusu (lütfen yardım edin)
arkadaşlar merhaba,sistem parçalarıyla ilgili az çok bilgim olsa da (ekran kartı ram vs) kasa vb ürünler hakkında yüzeysel dış görünüş dışında pek bir fikrim yok,o yüzden sizlerden yardım istiyorum.
bazı ailevi sebepler dolayısıyla 4 ay kadar evden uzakta başka akrabalarımızla birlikte olacağız,bilgisayar benim için önemli fakat kocaman kasayı taşımak,otobüsle şehirler arası yolculuğa çıkartmak vs önemli sorunlar.
laptop düşündüm fakat orta sınıf işimi görebileceğim aletler bile maddi olarak beni aşıyor.
Benim yardım istediğim nokta şu,internette boş mini kasalar gördüm,ufacık hoş şık aletler,ben bunlardan bir adet alsam,kendi sistemimi bu kasalardan birine yerleştirebilirmiyim?

sistemim şu

asus p5kpl-vm anakart
geforce 8800gts 640mb ekran kartı
intel core2duo e6850 işlemci
400gb harddisk
dwd writer vs

ben bu sistemi o mini kasaların içine yerleştirebilirmiyim?,olma imkanı varsa hangi kasayı kullabilirim? Eğer mini kasalarla bu sorunu çözemezsem oldukça zor olacak benim için yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
W
14 yıl
philips audio pc 400 lcd tv ye bağlanabilir mi?
umarım doğru başlık altında açmışımdır arkadaşlar,yanlışsa yönetici arkadaşlar kusuruma bakmayıp doğru yere taşırlarsa çok sevinirim.http://images.gittigidiyor.com/2093/PHILIPS-audio-pc-400-2-1-SPEAKER__20936687_0.jpg resminde görülen philips audio pc 400 ses sistemimi pc ile kullanıyorum ve çok memnunum. Aynı ses sistemini lcd tv mle beraber kullanabilir miyim? Eğer oluyorsa ne tür bir dönüştürücü lazım. Ses sistemini pc me iki tarafı da tek girişli olan bir kabloyla bağlıyorum,cihazla beraber gelen,bunun dışında pek bir bilgim yok,ama lcd tv ye bağlamanın bir yolu varsa benim için çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler
W
15 yıl
yardım edebilir misiniz?
Arkadaşlar bonus kartım için 500 tl lik avans bonusa başvurmuştum ve şu anda avans bonusum 504 tl olarak gözüküyor,yani bonusum gelmiş.Fakat bunun alışverişlerde nasıl kullanıldığını bilmiyorum şimdi gidip bir alışveriş yapsam kredi kartıyla kendi limitindenmi düşecek avans mı düşecek? Bunun seçimini kendim yapabiliyor muyum? Varsa kullanan bilen yardımcı olabilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.