K

Yüzbaşı
10 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
175 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
2 yıl
Yapı Kredi Mobil’den yeni müşteriye Bein Connect’ten aldığı lig paketi tutarınca Wp hediye
1-30 Kasım tarihleri arasında Yapı Kredi’ye ilk kez müşteri olup Bein Connect’ten dilediğiniz paketi satın alın, paket tutarınca Worldpuan kazanın.


Kampanyadan 1 - 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olanlar yararlanabilecektir.
Kampanyadan sadece Yapı Kredi Mobil'i indirip, "Yapı Kredi Müşterisi Ol" adımından ilerleyerek süreci tamamlayan müşteriler yararlanabilecektir. Süreci bu şekilde tamamlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.
Kampanyadan Yapı Kredi Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerimiz, başvurusu bankamızca değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartlarının kullanıma açılması durumunda yararlanabilecektir.
Müşterilerimiz, onaylanan Yapı Kredi kredi kartıylawww.beinconnect.com.tr üzerinden dilediği paketi satın alması durumunda paket tutarınca Worldpuan kazanacaktır.
Müşterilerimiz, en fazla "Yıllık 4 Ekran" paketinden faydalanabilir, karşılığında kazanacağı maksimum Worldpuan tutarı 1.188 TL olacaktır.
Kampanya tek paket alımı için geçerlidir. Birden fazla paket alımında ilk alınan paket kadar Worldpuan kazanacaktır.
Kampanya süreci içerisinde Yapı Kredi mobil üzerinden ilk kez müşteri olan kişiler, 15 Aralık 2022 tarihine kadarwww.beinconnect.com.tr üzerinden paket satın alımı yapmalıdır. 15 Aralık 2022 tarihinden sonra satın alınan paketler için puan yüklenmeyecektir.
Kazanılan puanlar 1 Ocak 2023 tarihine kadar müşterinin açık statüdeki Yapı Kredi kredi kartına yüklenecektir. Kazanılan puanlar 1 Nisan 2023 tarihine kadar kullanılmalıdır. 1 Nisan 2023 tarihine kadar kullanılmayan puanlar silinecektir.
Kampanya tek paket alımı için geçerlidir. Birden fazla paket alımında ilk alınan paket kadar Worldpuan kazanacaktır.
Yapı Kredi kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar
K
3 yıl
Xiaomi sim kart sorunu
2019 yılında n11 üzerinden aldığım Xiaomi redmi note 6 pro telefonda kendi sim kartım harici çalışmıyor telefonu eşime vericem ama başka hat çalışmıyor
telefonun IMEI leri e-devlet üzerinden sorguladım kopyalanmış gözüküyor iki IMEI numarası bu yüzden eşleştirilmiş numarayı değiştiremiyorum.
Aldığım yere ulaştım ama iki gündür haber bekliyorum dönüş yapılmadı hala
Çözüm önerisi olan var mı?
K
4 yıl
Modem adaptörü
TP-Link TD-W8961N 300Mbps ADSL2

Elimde bu modemden var ama adaptörü kayıp
Modemde 9v =0.6 a yazıyor

Adaptörü nasıl bulurum direk aynı değerler mi olmalı
Eski Nokia şarjları olur mu acaba ondan alırım voltajı uyuyorsa
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.