N

Yarbay
13 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
90 üye
Görüntülenme (?)
4873 (Bu ay: 20)
Gönderiler Hakkında
N
6 yıl
Satılık Dark Moon Baby Roshan - Desert Sand Baby Roshan - DC Hook
Selamlar. Şu an bekletmekte olduğum bir takas var, iki adet Dark Moon, bir adet Desert Sand ve bir adet DC Hook alacağım. Öncelikli tercihim Türkiye içi olduğundan bir ihtimal birisini bulursam diye konu açma zaruriyeti doğdu. Yoksa yurt dışına yöneleceğim.

Dark Moon: 2000 dolar (tanesi)
Desert Sand: 3000 dolar
DC Hook: 600 dolar.
N
7 yıl
Kullandığım Sistem Hakkında Parça Tavsiyesi
Selamlar. Forumdan bir arkadaşımızdan 9 gün önce altta yazdığım konfigürasyona sahip sistemi aldım. 2002'den beri iş harici masaüstü kullanmıyorum, sürekli laptop kullandım ve bu süreçte donanımlarla hiç ilgilenmedim. Bilgisayarı oyun için kullanıyorum. Acaba rica etsem, hangi parçasını ne ile değiştirebilirim bana tavsiyede bulunabilir misiniz?

Intel I7 4770K (Büyük boy hava soğutucu ile beraber)
Asus Z97 PRO GAMER
Asus Strix GTX 980 4GB
Corsair Vengeance 16GB DDR3 1600MHZ (2x8GB)
Samsung SSD EVO 850 250GB
Western Digital Green 2 TB HDD
SilverStone PS11B-W + HighPower 750W 80+ Bronze PSU Pencereli Mesh Ön Panelli USB 3.0
Asus VS238H-P (HDMI)
Razer MAMBA TOURNAMENT EDITION
Razer BLACKWIDOW CHROMA İngilizce
Razer Goliathus Control Edition Extended
Logitech G930 Kablosuz Kulaklık

Teşekkürler.
N
7 yıl
Satılık The International 2017 Immortal\u0027ları ve Envanter
Selamlar. Şu anki takas yapılmayan sadece hediye atılabilen immortal'ları satmak ya da takas yapmak istiyorum. Community'de falan konu açtım, buraya da yazayım belki ilgilenen çıkar, faydamız olur.

Golden Lina: 4 arcana ya da ona denk item/CS:GO keyi.
Golden Pudge: 2 arcana ya da ona denk item/CS:GO keyi.
Golden CK: 1 arcana ya da ona denk item/CS:GO keyi.
Golden Weaver: 1 arcana ya da ona denk item/CS:GO keyi.
Golden Naix: 40 liralık item ya da CS:GO keyi.
KotL Immortal: 30 liralık item ya da CS:GO keyi.
Brood Immortal: 30 liralık item ya da CS:GO keyi.

Diğer immortal'ların da hepsi var, cache setler de var. Onlar için bir fiyat belirlemedim, güzel immortal'lar/cache'ler için 2 key, dandik ve nispeten daha az popüler olanlar için 1 key istiyorlar normalde, ilgilenen arkadaşlar mesaj atsın alışveriş şekline ve verilecek item'a göre esnek davranabiliriz.

Ultra rare'lardan da ikişer tane düştü ama onları marketten alabiliyorsunuz nasıl olsa. Beğeniyorsanız fiyatı düşükken alın derim. Slark, Necro ve Sven şu an popüler herolardan, fiyatları mevcut fiyatlarının %100-%300 seviyesinde artacaktır.

1000~, 1200~, 2200~ ve 2500~ level'ları olan dört arkadaşız. Stok sorunu yok. Lina, Pudge, CK ve Weaver için bir miktar ön ödeme almak istiyorum. Böylelikle her iki tarafı da bağlayan bir şey oluyor. Diğerleri için ön ödemeye gerek yok, ama gizli gizli silmek yerine bir açıklama yapılırsa daha nezaketli olur.

Bu immortal'ları yalnızca kutu açabiliyorsanız elde edebileceğiniz için, kutuyu da yalnızca The International 2017 battlepass aldıysanız açabileceğiniz için, 1 sene sonra marketten satılabileceği ya da takas edilebileceği için yalnızca hediye ediliyor. Bu sebeple arkadaş olarak ekleyip 1 ay beklemek gerekiyor. Bir ay öyle böyle geçiyor, daha önceden TI 2015 ve TI 2016 setlerini ve Dazzle'ın Pipe of Dezun ve Sven'in Shattered Sword item'larını da aldım, her iki taraf da düzgün olduktan sonra sorun yaşanmıyor.
N
7 yıl
Satılık ya da Takaslık Varisin Suçu (Guilt of the Survivor) Anti-mage Seti
Carry rolünde oynayıp %30 win rate'e sahip olduğum Anti-Mage'e ait seti satmak ya da takaslamak istiyorum. Satış fiyatım %75, yani 143 lira, takas olarak pazardaki en düşük fiyatı kabul ederim.
http://steamcommunity.com/market/listings/570/Guilt%20of%20the%20Survivor

Evet Arcana gibi set, saçları şahane, kızlar hastası falan ama sıkıcı hero yahu.
N
7 yıl
Satılık Genuine Golden Staff of Perplex
Selamlar. 5 gün önce pazarda 916 liraya satılmış olan, şu anki pazar fiyatı en ucuz 867 lira olan başlıktaki item'ı pazar fiyatının %70'ine, 666 liraya satıyorum.

http://steamcommunity.com/market/listings/570/Genuine%20Golden%20Staff%20of%20Perplex

Ekleme: Arcana/Immortal/Set ile takas da yapabilirim.

İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atsın, görüşelim.
N
7 yıl
Satılık Şu Yeni Jugger Setinden
Selamlar. Aslında öncelikli amacım takas, Mace of Aeons istiyorum. Ancak ilgilenen olursa satabilirim de. Tradehold var, haftaya Cumartesi günü item tradeable olacak.

Önceliklerim;

Mace of Aeons
LC Arcana
TB Arcana
PA Arcana
SF Arcana
Slark Item'ları
Void Item'ları
N
8 yıl
2.4.0 PTR
Birkaç saat önce PTR server'ı açıldı. Bir sürü bug var, oyuna girmede, özel mesaj atmada, hero değiştirmede oyun kilitleniyor. Yine de oyundaki yenilikler çok güzel olmuş ve keşfedilmeyi bekleyen bir sürü şey var. Bu tür içeriklerin daha sık yapılması halinde oyunun tazeliğinin korunacağını düşünüyorum. Örneğin küp eklenmesi ile bu yamaya kadar geçen süreden bir iki ay daha kısa sürede böyle yenilikler gelebilir.

İlk gözlemlerim Crusader'ın shield build ile çok güçlü olduğu yönünde. Diğer sınıf ve build'leri çok tecrübe edemediğimden böyle gelmiş olabilir. PTR'da DH ve WD ağırlıklı build'ler ve item'lar deneyeceğim, sorularınızı ve önerilerinizi alabilirim.
N
11 yıl
GTX675\u0027li Laptoptan Geçiş Önerisi
Samsung NP700G7C laptop kullanıyorum, yakın vakitte Vatan'a iade edeceğim. Bu laptopta GTX675 var, 4000 TL civarına kadar dengi ya da daha iyi ekran kartlı bir laptop önerebilir misiniz? Ekran boyutu önemli değil, küçük olursa monitöre bağlarım.

Bendeki laptop:

http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-computers/high-performance/NP700G7C-S01TR-spec

Şimdiden teşekkürler.
N
12 yıl
Raid0 olan diskleri ayırma
Raid0 olan iki hard diski ayrı ayrı kullanabilmek için ne yapmak gerekiyor. Birini çıkarıp yerine SSD taktım ve Windows 7 DVD'si ile formatladım. Tek takılıyken problem yok ama yanına SSD'yi takıp AHCI yapınca HDD'yi görmüyor, Bilgisayar'a sağ tıklayıp yönet dediğimizde de birim olarak her iki hard diskin toplamı olarak gözüküyor. Ama tek takınca sorun yok.
N
15 yıl
iTunes Okuma Hatası
Selamlar arkadaşlar. Dün gece iPod Touch'ı pcye bağladım ve iTunes programı ile birkaç müzik attım. Sonra arkadaşıma iPod'daki müziklerden birini yollamak için ImTOO iPod Computer Transfer programını yükledim ve çok rahat kullanımı olan programla içinden birkaç şarkı aldım. Hazır bu program açıkken bilgisayarımdaki şarkılardan üç tanesini iPod'a atmak istediğimde birini attı yalnız diğer ikisinde hata verdi. Neyse dedim iMTOO programını kapattım ve iTunes'u açtım ama "iTunes cannot read the contents of the iPod. Click Restore" bık bık hatası verdi ve Touch'ın içini göremedim(makinenin içine hiç ulaşamıyoruz) herhalde program uyumsuzluk yaptı diyip yeni attığım şarkıyı dinlemek için iPod Touch'ı şarjdan çıkartıp müzik kısmına gittiğimde iPod Touch'da no content yazdığını gördüm. Yani şuan iPod'da herhangi bir müzik ya da video görünmüyor ama işin garibi ImTOO programı ile mp3 playerın içindeki müzik ve videoları görebiliyorum. Ben de içindekileri farklı bir dosyaya attım ama restore felan atmak uğraşmak istemiyorum. Touch'ın içindekileri silip yedeklediğim dosyaları yeniden atsam iTunes problemini çözebilir miyim yoksa ne yapmam gerekiyor?

Yardımlarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.