B

Teğmen
18 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
16 yıl
Next 2000 Hdtv Receiver ve HDMI Bağlantı Sorunu
next2000 hdtv receiver geldi.kutudan cıkan hdmi kaplosuyla tv ye baglantı yaptım hiçbir görüntü alamadım.tv de 2 hdmi girişi var fakat görüntü yok. sadece skart calışıyor.sorun nerde acaba.yardımcı olurmusunuz.televizyonum sony KDF-50E2000 receiverı ve kabloyu başka yerde denedim çalışıyor.alalı ilk kez hdmi kabloyla denedim olmadı..şöyle bişey duydum dogrumu bilmem bazı televizyonların fabrika çıkışı hdmi girişleri kapalı oluyomuş saygılar

EDIT - signore:
Başlığı düzelttim. Lütfen konu başlıklarını daha kendini ifade eder şekilde yazalım.
B
16 yıl
hp pil sorunu yardım lütfen
hp dizüstü bilgisayarım fişi elektrige takmadan açılmıyor.fişi taktıgım zamanda piriz takılı oldugunu gösteriyor yanlız gösterge şarz olmuyor.ama bilgisayar çalışıyor normal gösterge şarsı sıfır dolmuyor.arkadaşlar ne yapmam lazım normalmidir en son kapattıgımda normaldi.garantisi devam ediyor
B
16 yıl
HPPAV.6362EA YARDIM
HPPAV.6362EA dizüstü bilgisayar aldım.arkadaşlar nasıl bilgisayar dogru bir seçimmi yapmışım.Birde cd yerine cd olmuyor.cdnin ordası olmuyor ne yapmam lazım.saygılar.
B
16 yıl
dizüstü için önerebileceginiz en iyi antivirüs
arkadaşlar dizüstü için önerebileceginiz en iyi antivirüs hangisi sizce norton kurulu geldi süreli hp6362ea teşekkürler
B
16 yıl
hp6362EA pav.dizüstü yardım lütfen
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.HP PV6362EA DİZÜSTÜ bilgisayar aldım.yeni kutusundan çıkardım pilini taktım.açıldı ve kuruluma başladı.kurulum kısa sürdü yada tamamlayamadı.bilgisayar tekrar açıldı ve windows kurulumunda bir hata oluştu tamama basın tekrar yüklemeye başlayın.kapanıp tekrar açılıyor.aynı mesaj tekrar tekrar çıkıyor.ilk açıldıgında ESC-F10-sol alt köşede çıkıyor.ikisinede basıyorum sonuç aynı.daha dün aldım ne yapmalıyım.ürünü aldıgımın ikinci günü geri gönderdim.bayrm tatili girdi araya arife günü elime geçti.bayramdan sonra gönderebildim.ben ürünü geri iade etmek veya başka marka ürünle degişmek istiyorum.çünkü ürün arızalı çıktı.sizce ne yapmalıyım saygılar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.