T

Yarbay
19 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
33 üye
Görüntülenme (?)
435 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
2 hafta
BitMart Borsası 100 USDT Değerinde Token ve 215 USDT İşlem Bonusu Veriyor
BitMart Borsası nisan ayında güzel bir etkinlik ile başladı.

Borsa üzerinde işlem yapan kullanıcılar 100 USDT değerinde token ve işlem bonusu olarak ilave 215 USDT kazanma şansı yakalıyor!


Bu kampanyayı aşağıdaki link ile kontrol ederek kuralları ve ödül tablosunu görebilirsiniz.

Kampanya Ödül Tablosu Linki => https://www.bitmart.com/activity/20220226spotfutures/tr-TR


BitMart Borsası üyeliğiniz yoksa aşağıdaki referanssız veya referanslı linki kullanarak borsaya kayıt olup etkinliğe katılabilirsiniz.

BitMart Referanslı Kayıt Linki => https://www.bitmart.com/register-referral/tr-TR?r=FN7cKB


BitMart Referanssız Kayıt Linki => https://www.bitmart.com/register/tr-TR
T
geçen yıl
Modem Değişimi Sonrası Kullanici Adi Hatasi Sorunu
Hat değerlerimi ve eski modemimde sorun olup olmadığını anlayabilmek için arkadaşımın eski kullandığı modemi hattıma bağladım ve ttnet kullanıcı adi ve şifremle kurulum yaptım. Fakat ne yaptım ettim internet bağlantısı kuramadım. Sonra eski modemi mi taktım oda ne internete bağlanmıyor.

Arkadaş daha önce Türknet kullanmış. Modemi dsl hattına bağladığımda ne hikmetse içindeki arkadaşa ait kullanıcı adi Telekom sistemine kaydetmiş. Modem değişimi sonrası benim kullanıcı ttnet adım ve şifrem ile eski modemim ile yeniden kurulum yaptım ama nafile dsl var fakat ip tövbe alamadım. Kaldım internetsiz.

Aradım ttnet mh ni derler ki sistemde Türknet uzantılı kullanıcı adi kalmış size ait olmayan o yüzden eski modemle kurulum yapacaksınız. Defalarca yaptık ama sistem deki eski Türknet uzantılı kullanıcı adi gitmiyor. Modem Telekom a ait olmadığı için uzaktan da müdahale edemiyorlarmiş. Kaldım mı arada. Ariza kaydı bıraktım.

Online RPG oyunu oynayanlar bilir bu onun gibi bir şey. Hesap askıda kaldı.

Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu? Beklemekten başka ne yapacağım bilemez oldum.

Şimdi ne eski modemim ne de arkadaşımın modem ile nete bağlantı kuramıyorum.
Arkadaşım ın modemi asus n 16 vdsl
Benim tp link td-9980 n600 vdsl
T
3 yıl
Link Eklerken Önizleme Sorunu
Forumumuza cevap yazarken yada konu açarken link eklediğimizde site önizlemesi açılıyor. Link eklediğimde sadece link görülsün istiyorum ve önizleme özelliğini kapatamıyorum. Var mı bir yolunu bilen.?

Örnek Ben böyle gözükmesini istiyorum:
https://forum.donanimhaber.com


Örnek aşağıda linki ekleyince bu şekilde gözüküyor:

https://forum.donanimhaber.com
T
4 yıl
Nintendo Wii İçin Yapılmış Bütün Emülatörler Yardım
Arkadaşlar Nintendo Wii İçin Yapılmış Bütün Emülatörlerin(Nintendo64,SNES,NES,SMS,SMD,PS,NDS vb...) yüklü olduğu kolayca indirip softmodlu wii mizde kullanabileceğimiz bir link var mı bildiğiniz?
Nette aradım ama bölük pörçük hazır bir indirme kaynağı yok. Ustalar bir el atıverin.
T
5 yıl
TÜRK TELEKOM 18:00 - 24:00 Saatleri Arası 2 Mbit İnternet Çağına Hoşgeldiniz[ANA KONU]
< Resime gitmek için tıklayın >

Türk Telekom İnternette sınırları kaldırıyor ve Limitsiz İnternet Çağına Hoşgeldiniz AMA YERSENİZ. Boy boy reklamları yayınlanan bu firma AKN kaldırıldıktan sonra biz kulanıcılarını adeta keriz yerine koyuyor sevgili arkadaşlar. 3 yıldır son hız çalışan 35 mbit vdsl2 ev internetim ne olduysa AKN kaldırıldıktan sonra PAZAR Günleri ve HER AKŞAM Saat 18:00 - 24:00 arası 2 mbite kadar düşüyor.

Ne oluyorda bu internet bir anda bu kadar hız kaybı yaşıyor? Defalarca arıza kaydı bırakmama rağmen değişen bir şey yok. Türkiye 2 mbit internet çağına hoşgeldin.


Firma şikayet yağmuruna tutuluyor. An itibari ile sayı 56 bini geçmiş. Adamların umurunda değil. Son şikayetlerin çoğu Akşam 18 - 24 Saatleri arası hız düşmesi. akn kaldırıldı adamlar acısını bizden çıkarıyor. Birde reklamlarda halka söylüyorlar limitleri kaldırdık diye. Adamlar akşamları milleti 2 mbit net hızıyla hapis etti.

Düzenleme: Günlerdir ettiğim şikayetler sonuç verdi. 3 gündür net hızım normale döndü ve ping sürelerim azaldı fakat eskiden 8ms-10 ms arası ping alırken hala 15ms-20ms arası ping alıyorum. Büyük ihtimal bölgemizdeki vanaları açtılar su geldi.


Link İnceleyiniz:https://www.sikayetvar.com/turk-telekom
T
5 yıl
Türk Telekom 1 Ocak 2019 İtibari ile Hız Düşmesi Yaşayanlar
Modem Bağlantı Bilgilerim:

< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar 1 Ocak 2019 Tarihi itibari ile hız düşmesi yaşıyorum. Özellikle akşam saattlerinde. Bu tarihten önce hızım hiç düşmedi. Ev içi tesisatım sıfır. Modem arayüzünde mevcut download hızı 35 Mbit upload hızı 3 Mbit, Ulaşılabilir max download hızı 56 Mbit Upload Hızı 25 Mbit yazıyor. Bugün Akşam 19:30 - 22:00 Arası yaptığım hız testlerinde 2 mbit ile 35 mbit arası download hızları aldım. Ping değerleri ve Jıtter değerleride çok yüksek çıkıyor. Şehir Ankara. Mevcut altyapı kaldırmıyor sanırım. Müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı açtım. Başka bu tarihten sonra hız düşmesi yaşayan arkadaşlar var mı? İnternetteki şikayet sitesindeki son şikayetlerin çoğu bu konuda.

Link:https://www.sikayetvar.com/turk-telekom

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
T
6 yıl
(SOLVED)TR PSN \u0027\u0027SUNUCU BAĞLANTISI ZAMAN AŞIMINA UĞRADI\u0027\u0027 HATASI!
Buna benzer sorunlar daha önceleri yaşanmış fakat benim yaşadığım bu sorun PSN tarihinde bir ilk olabilir. Sonuçta PSN bu herşey beklenir.

Arkadaşlar TR PSN den önceki akşam yeni bir hesap açayım ve yeni bir oyun satın alayım dedim. Hesaplarımı daima bilgisayarımdan sorunsuz bir şekilde açarım ama bu hesabı açarken ''Bu PSN ID veya bu mail daha önce kullanılıyor'' gibi garip hatalar ekrana geldi fakat hesabı açtım. Devamında PS4'üme rahatlıkla hesabı girdim ve oyun satın alım işlemini problemsiz gerçekleştirdim.

1 gün sonra hesaba bilgisayarımdan veya mobil telefonumdan girmeyi denediğimde ''SUNUCU BAĞLANTISI ZAMAN AŞIMINA UĞRADI'' hatası ile karşılaştım. Hatta işyerimdeki internet ağı ile denediğimde aynı sorunu yaşadım. PS4'ümden ise sorunsuz girdiğimi herhangi bir problem olmadığını deneyerek gördüm. Diğer PSN hesaplarıma bilgisayarım veya mobil telefonumdan rahatlıkla giriş yapıyorken bu hesapta devamlı bu sorun ile karşılaştım. Sanki hesap ''https://id.sonyentertainmentnetwork.com ''serverlarında askıda kalmış gibi davranıyordu.

İnternette aramadığım yer kalmadı benzer sorunların olduğunu fakat TR PSN'den açılmış bir hesaba bilgisayardan veya mobil telefondan girilemediği sadece PS4 den girilebildiği, aynı ağ bağlantısı veya mobil telefonumdan diğer bütün hesaplarıma sorunsuz girdiğim ama bu hesaba giremediğimi anlayınca PSN'dir bu her şey beklenir diyerek pes ettim.

Sony MH lerine telefon ederek sorunu bildirdim. Cevap bekliyorum bakalım şapkadan ne çıkacak.

Bu yaşadığım problemi daha önce yaşayan forumdaşım varmı merak ettim doğrusu. Saygılar.
T
6 yıl
Ankara Siteler Bazza Bella\u0027dan Aldığım Yatak Problemi(Sağlık Sorunum ve Yaşadıklarım)
S.A Arkadaşlar. Ankara Siteler Bazza Bella'dan üretim olan bir yatak aldım fakat eski eskimiş yatağımı arar oldum. 2012 Yılında evlendim ve Yumoş marka klasik piyasa malı bir yatak aldım ve 6 yıl sağlıklı bir şekilde kullandım. Benim yaramaz oğlanım sağolsun yatak üzerinde zıplama antremanları yaptıkça artık yaşlannan yatağım emekli oldu ve beni değiştirin diye resmen bağırıyordu. Bende yeni bri yatak almaya karar verdim. Piyasada gezmediğim yer kalmadı ve Yatak fiyatları malum tuzlu bazıları almış başını 5 6 binlere dayanmış halde.Neyse uzun lafın kısası mahallemden güvendiğim bir satıcı ile anlaştım ve bu yatağı aldım. Keşke almaz olaydım.

Aldığım yatak özel ölçü Bazza Bella JumboPuffy Sıhhi Ortopedik 170x200 yatak. Çocukluğumdan beri Yüzüstü yatan biriyim. Ne yaptıysam ne ettiysem sırt üstü veya yan uykuya dalamıyorum. Yatak o kadar sert geldi ki 4 gecedir yatıyorum fakat o kadar bel ağrım oluyor ki anlatamam. Satın aldığım arkadaş ve Bazza Bella'nın müdürüyle yaptığım görüşmelerde yatak özel ölçü olduğu için iade alamayacaklarını ve 2 hafta yattığımda vücudumun alışacağını söylediler. Fakat ağrılarım daha 4 günde çekilmez oldu. Ayrıca bu şekilde yatmaya devam edersem fıtık gibi kalıcı sağlık sorunlarıyla karşılaşacağımı araştırmalarımda öğrendim.

Mahallemdeki satıcı ve BazzaBella'nın müdürüyle yaptığım görüşme sonrası bana 2 hafta gibi bir süre uyumam ve bu şekilde yatağa vücudumun alışacağını söylediler fakat hem ben hem de eşim şiddetli bel ağrısı çekiyoruz ve her geçen gün artıyor. Mağduriyetimin giderilmesi için verdikleri süre bitiminde ağrılarım devam ederse Yatağın değişimini isteyeceğim.

Çocukluğumdan beri Yüzüstü yatan biriyim. Ne yaptıysam ne ettiysem sırt üstü veya yan uykuya dalamıyorum. Yüzüstü yatan bir insan olarak ben nerede hata yaptım? Ankara Siteler yatakları üretimleri yoksa sağlıksız mı? Benim gibi Yüzüstü yatan insanlar için ideal yatak nedir? Uzman ve tecrübeli arkadaşlarım cevaplar ise sevinirim. Saygılarımla.

RESİMLER:

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
T
6 yıl
Fist of the North Star: Lost Paradise(Hokuto no Ken) [PS4 ANA KONU]
Oyunun Box Art ı yayınlandı:
< Resime gitmek için tıklayın >
Türler: Dövüş sanatları, Kıyamet Sonrası Bilim Kurgusu

Uyarlamalar: Fist of the North Star (1986), Fist of the North Star (1995)

Oluşturanlar: Buronson, Tetsuo Hara

Yayıncılar: Viz Media, Raijin Comics (2003–2004), Shueisha

Oyunun ana konusu yoktu açıyım dedim. Fist of the North Star (Hokuto no Ken) oyunu Hokuto ga Gotoku, Yakuza serisinin geliştiricisi Ryu Ga Gotoku Studio (Yakuza Studio) tarafından duyuruldu.

Hokuto ga Gotoku 2018'de Japonya'da PlayStation 4 için çıkacak.

Batı çıkış Tarihi: 2 Ekim 2018

Fist of the North Star serisinin ana karakteri Kenshiro'yu kontrol edeceğimiz aksiyon macera türündeki oyun halkın umut ve arzularının bir araya geldiği yüzyılın sonundaki büyük eğlence bölgesi Eden'de yeni bir hikaye anlatacak. Hokuto ga Gotoku Yakuza serisi tarzı oynanış elementleri ile birlikte aksiyon ve keşif ögeleri sunacak. Kenshiro, Yakuza'da Kazuma Kiryu'yu seslendiren Takaya Kuroda tarafından seslendirilecek.

Çocukluğumun efsane 8 Bit oyununu yeniden yapılıyor. Oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.

Fist of the North Star NES (1987):

Videoyu izlemek için tıklayınız

Fist of the North Star Official Japanese PS4 Announcement Trailer:

Videoyu izlemek için tıklayınız

Fist of the North Star EXTENDED Trailer PS4 (2018):

Videoyu izlemek için tıklayınız

Fist of the North Star NEW Gameplay Trailer PS4:

Videoyu izlemek için tıklayınız

Fist of the North Star 12 Minutes of Gameplay Demo(PS4 2018):

Videoyu izlemek için tıklayınız
T
7 yıl
PSN Kardeşlik Hesabı Açan Arkadaşlar Yardım[DH Hesaplarınıza Dikkat Edin]
ÖZELLİKLE DH PSN KARDEŞLİK KONUSUNU KULLANAN ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ UYARILARI LÜTFEN DİKKATE ALINIZ

Şu ana kadar yapılan yorumlar ve ipuçları gösteriyor ki saldırgan veya saldırganlar DH forum hesaplarımızı hedef almışlar ve sayısını bilmediğimiz kadar hesabı ele geçirmişler. O yüzden DH PS kardeşlik konusunda hesap alıp satan herkesin şifre değiştirmesi ve özel mesaj klasörlerini silmelerini öneriyorum. Mevcut pri hak sec hak ve çift hak sahipleri 2 adımlı doğrulama sistemini aktif edip cep tel whatsapp gibi uygulamalar üzerinden haberleşerek hesapları konsollarına girsinler. Çok üzülerek söylüyorum ki Hiç bir DH yöneticisi hala bir açıklama yapmış değil. Şu kadar DH hesabı patladı şunu yapın gibi bir açıklama yapmalarını bekliyorum.
EDİT: Bölüm Yetkilisi @Tenebrio konuya katılmıştır.


Geçen ay içinde forumumuzdan @mesafe4272 ile ortak aldığımız GTA5 ve @ESvED1453 ile ortak aldığımız MKXL hesaplarına 1 ağustos itibari ile saldırı yapılmış. Hesapların hiç biri forumda satılmadı ve ilk sahipleriyiz.(Sonraki zaman diliminde forumdan aldığım tomb raider hesabıda saldırıya uğradığını fark ettim). Google veritabanın da saldırının K. Maraş il sınırları içerisinden yapıldığı raporlanmış. GTA5 hesabını kurtarabildik şükür fakat MKXL hesabın mail adresini geri alamadık ve psn doğum tarihi ve güvenlik sorusuna kadar saldırgan değiştirmiş. Ele geçirdiği mail adresine de 2 adımlı güvenlik doğrulama telefon numarası eklemiş. Forumda kardeşlik ile hesap alan arkadaşlar dikkat etsinler.

Edit: (Güncelleme): Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu ve forumdan başta @SFY nickli arkadaşım ve diğer arkadaşların yardımlarıyla Tomb Raider GTA5 ve Mortal kombat XL hesaplarını kurtardık. Yardım eden ve uğraşan tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.

Bu 3 hesaba saldıran kişinin aynı kişi olduğu IP kayıtlarında K.Maraş il sınırlarında yaşadığı ve İsminin Emre Cinarci olduğu bilgisine ulaştım. Ele geçirdiği bütün PSN hesaplarına Emre Cinarci1 Emre Cinarci2 gibi isimleri vermiş. Bu üç hesabı da büyük ihtimal ile benim DH forum hesabımı ele geçirdiği ve özel mesajlarım da paylaştığım yakın zamanda aldığım oyunların şifrelerini ele geçirdiğini düşünüyorum.


NOT: Kardeşlik konusunda inanılmaz bir hesap çalınma artışı var. Adminler mesajları siliyor. Kardeşlik konusunda hesap çalınma uyarısı veren arkadaşları elimden geldiğince etiketliyorum.

PSN KARDEŞLİK HESAPLARIMIZI KORUMAMIZ İÇİN UYARILAR:

*** DonanımHaber forum üyelik hesap şifrenizi güçlü bir şifre belirleyiniz. Son zamanlarda Dh üyeliklerimizi ele geçiren saldırganlar özel mesajları okuyarak hesap bilgilerini ele geçirmişler.

***Hesap alım satımı yaptıktan sonra alıcı ve satıcı özel mesajlarını güvenlik açısından silsinler. Alım ve satım yaptığınız hesap bilgilerinizin yedeğini alınız. Mümkünse Cep tel veya Whatsapp gibi uygulamalar üzerinden hesap bilgilerinizi paylaşınız.

***Hesap çalınmalarında veya hesap bilgilerinin kaybolması durumunda hesabı ilk açan kişiye ulaşmak gerekiyor. Çünkü forum olarak satım yapılan hesap bilgilerinin tamamını bilerek veya bilmeyerek vermeyen arkadaşlar var. Halbuki psn doğum tarihi gibi önemli bir bilginin pri veya çift hak sahibinde olması hesabı kurtarmaya yetebiliyor. O yüzden mümkün olduğunca fazla bilgi paylaşalım.

*** Hesap alım ve satımlarında pri ve sec hak sahipleri daima birbiri ile iletişim halinde olmalılar. Hesabın pri hak veya sec hakkını satılması durumunda haber vermeliler. Vermedikleri taktirde ortada diğer hakkı belli olmayan hesaplar ortada dolaşıyor. Bu hesaplar güvenilmez oluyor.

*** 2 adımlı doğrulamayı kesinlikle psn hesaplarınıza ekleyiniz. Özellikle çift hak sahipleri ve hesapların pri hak sahipleri veya sec hak sahipleri 2 adımlı doğrulamayı etkinleştirip diğer hak sahibi ile iletişim halinde olmalılar.

*** Unutmayınız bir oyun ne kadar değerli ise o kadar çok saldırgan o hesaba saldırıyor. Örneğin: GTA5 , Uncharted vb çok tutulan oyun hesapları en çok saldırıya uğrayan hesaplardır. Böyle hesaplarda şifre vs oluştururken bir tık daha sağlam şifreler oluşturunuz.

***Bazı arkadaşlar oyunu oynayım satıyım hesap benden çıksın ne olursa olsun mantığıyla ne aldıkları ne sattıkları hesapların bilgilerini tutuyorlar. Gün geliyor başka bir arkadaş yana yana hesap bilgilerini arıyor. Özellikle hesabı açan kişi, psn doğum tarihi gibi bilgileri forumdaki arkaşlarınızın elbet bir gün işine yarar düşüncesiyle saklayınız.

***Hesap açan arkadaşlar ana hesaplarınızda şifre doğum tarihi gibi gerçek bilgilerinizi tek oyunlu hesap açmada kullanmayınız. Herhangi bir hesap çalınması durumunda ana hesabınız riske girmesin. Hayali doğum tarihileri ve isimler kullanınız.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.